Scudo Sports

26 Temmuz 2009 Pazar Riva Gezisi

@Zuhâl

evet bende aynı düşüncedeyim
aksi durumunda sıcaktan etkilenen arkadaşlarımız var onlarıda düşünelim derim

26 Temmuz Riva Deniz Derya Cumburlop Deniz

1-Vural- tur organizatörü-
2-Zuhal-koordinatör-yol güzergahlar ondan sorulur
3-Görkem-demirbaş fedai -militan-
4-Kudu-arka takım kaptanlığına devam -darubcu
5-Sado-darubcu -seni gidi biracı seni
6-Uğur
7-Kerem- kartepenin tek kişilik fedaisi- darubcu
8-Toygar - Alkolden Sorumlu Devlet Bakanı
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
18-Kaşif- darubcu-4. boyut
19 Erhan
20-Kenan
21-Sezgin (kenanın arkadaşı)
22-Ebru
23-Hasan - onbaşı darubcu acizane rampacı
24-Hasanın arkadaşı Şevket
25-Hasanın arkadaşı Vural Bolat
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30- mc millerr

Scudo

6-Uğur
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
19 Erhan
20-Kenan
22-Ebru
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30-Mc millerr
31-Atacan

@Atacan

korkma dostum arka takım kaptanı olarak seni beklerim önüde haberdar ederim

Arkadaşlar isterseniz 2 grup yapalım ve bir grup 7 de çıksın diğer grup 8de. Zira ben Bahçelievler'den geliyorum ve 7 da üsküdarda olmak için 6.40ta bjkden motora binmek gerekiyor. Bjk ye yetişmek içinse 5.45te evden çıkmam gerekiyor. Yolda lastik patlaması vb başıma gelmese bile en iyi ihtimalle 7.30 da Üsküdar'da olabilirim ben. Kilyos turunda sıcağa kalma sebebimiz Eminönü'den ancak 8.30'da hareket etmemiz, yolda mısır heykelinin orada 15 dk bir arkadaşımızı beklememiz, kemere gelirken su fabrikasının olduğu yerde 20 dk beklememiz, bir lastik patlaması, bir kramp vakası ve bir de kaza vakası olmasıydı. Ayrıca o gün seçtiğimiz güzergahla yolu uzattığımızı da hesaba katarsak Üsküdar'dan 08.00 gibi hareket etsek çok sıcağa kalmayacağımızı düşünüşüyorum. Hadi olsun olsun 7.30 olsun ama 7 bana uymuyor. İsterseniz 2 ayrı grup gidebiliriz ama.

@Vural UZUN

kabul ediyorum
ben saat 07.00 de üsküdardayım 07.00 de gelenler birinci gruba dahildir beş dakika tolerens olur sonra topuklamaca evet 07.00 de gelecekler eller havaya derim

@Vural UZUN

Grubun bölünmesini tasvip etmiyoruz. Tura hep beraber başlanmalı, hep beraber bitirilmelidir.

Bana soracak olursan 5.45 çok da erken bir saat değil evden çıkmak için. Bahçelievler'de oturduğunu söylüyorsun. Ben daha 2 ay öncesine dek Alibeyköy gibi bir dağbaşında oturuyordum; ama sabah tan ağarmadan yollara düşerdim tura çıkmak için. Ve hiç de zoruma gitmezdi.

Yola erken koyulmamızı istememizin sebebi de buydu. Olası bir lastik patlaması, mekanik arıza, mola süreleri derken yol kısa dahi olsa bize vakit kaybettirecektir.

Madem 7.00 sizin erken için erken diyorsunuz, 7.30'da uzlaşmamızda sakınca yok diyorum. 08.00 olmasından daha iyi olduğuna kuşku yok.

Üsküdar'dan Hareket Saati: 07.30 olmuştur.

avrupa yakasından gelecek arkadaşları üsküdar motor iskelesi önünde bekleyebiliriz avrupa yakasından gelecek arkadaşlarımız lütfen saat 07.30 da üsküdar motor iskelesi önünde olmaları önemle rica olunur
birlikte gitmek istiyorsak bu toplanma disiplinine riayet etmemiz önemle rica olunur aksi takdirde insanları bekletmek hoş bir olay olmasa gerek
apaçi kudu

geçen kilyos gezisinde toplanma disiplinine uyulmamıştır
bu sefer uyulması grubun menfati icabıdır

@G. Akpınar

Görkem Sülüklügölde hiç sülük yok.Alabalık var.Adı öyle kalmış.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=45573 bu linkte giden bi arkadaş yazmış.

@paramedik34

Tolga'cım nişanlanan kim ki acaba.Bizz niye davetli diiliz ayrıca.:D Allah tamamına erdirsin diyelim. En kısa zamanda ikinizi birden aramızda görmek isteriz.

@kudu

Tekrar ediyorum arkadaşlar, belirlediğimiz saatte kesin olarak üsküdardan hareket etmiş olursak sıcaklara kalmadan zaten varmış olacağız. Daha önceki Riva turunda 8.30 da çıkmamıza rağmen sıcağa kalmadık öyle söyleyeyim. Orda 20 dakika, burda 15 dakika vb derken kayıplar yaşanıyor. Bu sefer yola çıkmadan önce ihtiyaç ve fotoğraf molası vereceğimiz yerleri ve mola sürelerini de kesin olarak belirlemeliyiz. Aksi takdirde iş kontrolden çıkıyor. 07.30 ok.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@Vural UZUN

evet kesinlikle doğru herkesin tur disiplinine kendini angaje etmesinde her zaman yarar vardır

mola noktalarını belirlemek giderken mükemmel

Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Ben de büyük olasılıkla 07:00 de Üsküdar'da olucam:) Güneşin zararlı etkilerini ÖNEMSEMENİZE çoook sewindim;) Zuhalcim yola erken çıkarak,sıcağa kalmanın yaratacağı olumsuz etkilerden korunma çabalarından dolayı,seni ayrıca kutluyoruum;) Dönüş oldukça rampalı olacakkk...sıcağın etkilerinin geçmesini bekleyerek yola çıkmak ÖNEMLİ...Ohhhhhhhhh mümkün olduğunca serinleyeliiim....hoplayalım,zıplayalııım....lüpleteliiiim dimiiiiiii:D:D Hepinizi özledim dostlarım,görüşmek üzere....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@Zuhâl

Zuhal merhaba,
Erken yola çıkmak senin zoruna gitmeyebilir, benim de zoruma gitmiyor ancak turu organize eden kişi olarak uzak noktalardan tura katılacak arkadaşları da düşünerek hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Kilyos turunda nasıl Anadolu yakasından, Pendik'ten vb gelen arkadaşlar için makul bir saat belirlediysek grup bilinciyle hareket etmek için bu sefer de Avrupa yakası grubu için bunu yapmamız gerekir. Sefaköy'den de gelecek arkadaşımız var, hemen Üsküdar'ın yanıbaşından da.. Sana göre 5.45 erken bir saat olmayabilir, o senin düşüncen. Ancak 8.00 hareket saatini grubun sağlıklı şekilde ulaşması ve yetişebilmesi için belirledik. Yoksa aynen geçen gün olduğu gibi yetişmeyen arkadaşları beklemek için 15-20 dakika yine kaybedeceğiz ve birşey değişmeyecek. Şu durumda sanırım 7.30 herkese uyuyor... Görüşmek üzere..

6-Uğur
9-Korkmaz
10-Korkmazın arkadaşı
11-Ali Kerim Çatalkaya
12-Serdar
13-Ömer
14-Gökhan
15-Recep
16-İsmail
17-Bazooka
19 Erhan
20-Kenan
22-Ebru
26-Mehmet Karaçam
27-Burak
28-Cim Ateş
29-Reha
30-Mc millerr
31-Atacan
32-Mert Arsan

@sports-man"

vay anasını hayal görüyorum galba bu mert değilmi
hangi dağda kurt öldü sıcak mıcak dinlemeyerek geliyor acaip şaşırdım kafasındaki zincirleri kırdı mert helal olsun diyelim bakalım
valla acaip şaşırdım iyimi :D :D :D :D

Sefaköy'den gelecek arkadaşımız Erhan 7 buçuğa yetişebilecek misiniz acaba? Sizden ve diğer arkadaşlardan gelecek habere göre 7 buçuğu netleştirelim.

Geri