Scudo Sports

26'' Mtb için Yol lastiği önerisi

Ercany

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Ghost
Merhaba Arkadaşlar 26'' Merida Matts 100 Mtb Bisikletim için yol lastiği arıyorum.
İnternetten araştırmalarımda, Maxxis OVERDRIVE EXCEL 26*1.75 Dış Lastik in güzel olduğuna karar verdim bu lastik kullanan varmıdır nasıldır? veya başka lastik önerisi olabilecek varsa sevinirim bütce: max 100

Scudo
en kalın 1.50 al bence, tavsiye edebileceğim maxxis detonator var

bence MTB için en az 1.50 olmalı.Yapılı bir kadroya incecik bir dış lastik abes oluyor.

Maxxis Excel kullanan bi tanıdığım var, çok memnunum gayet iyi diyor

Fiyat bakımındanda çok iyi geldi bana.. schwalbe lastikler baya pahalı çünkü.. rubena tavsiye etmiyorlar..

Michelin country rock tavsiye ederim. Tam yol lastiği diyemesekte deseni bakımından kesinlikle mtb lastiği değil. Muazzam yol tutuş patlamaya direnç ve uzun ömürlülük gibi konularda oldukça iyi olduğunu düşûnüyorum. Ancak bende ilerde detonator a gecmeyi dusunuyorum

Bende aynen giant 26 mtb icin bu tarz sehirde kullanilabilecek yol lastigi istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Ercany
Denotatörün duruşu.Sağdaki de Overdrive. Tesadüf fotoların arasında iki modele de görünmüş :))

DSC_3790.JPG

Ekleyeyim. Detonator 32c yani 1.25

Görüntü olarak da Michelin Run'R ları çok sevdiğimi söyleyebilirim.

• Beğen
@tolga akyol

hocam yine karşılaştık :)) bu kadroun genişliği ne kadar tahminen ? kron xc'lerin bu üçgenimsi kadroları kadar kalın mı ? bir de jant marka modeli nedir ?

(link)

maxxis detonator daha düz daha dişsiz görünüyor overdrive a göre.. Genelde düz yollardayım hafta sonları araziye çıkma ihtimallerimde var böyle bir durumda overdrive 2yöndende işimi görür gibi duruyor. Detonator kafamı karıştırmadı değil ama :D

@Ercany

Overdrive daha etli bir lastiktir.Daha çok tura uygun yapıda.Detonatorler ise Slick yapıda.

DSC_0246.JPG

• Beğen
@tolga akyol

ÇoK Teşekkr ederim. Resimli baya iyi oldu görmem.

MTB'ye yol lastiği çok büyük ihtiyaç gibi görünüyor. Nicedir ben de almak istiyorum ama alırsam da jantla birlikte alayım diyorum. Sürekli tak-çıkar yapmaktansa hazır dursun bir köşede. Eve biz zor sığıyoruz, bir de onları getirirsem herhalde ben dışarıda kalırım, o da ayrı bir sorun :D

• Beğen
@Ercany
Rica ederim.

@Şevket Akça

Bakarım eve geçince kalınlığına. Tam olarak hangi kısmını soruyorsunuz?

@tolga akyol

selenin altındaki merkez boru ve gidona olan iki bağlantı. sanırım onların kalınlığı lastiklerin görüntüsünde pay sahibi olur

Geri