Scudo Sports

26 Mart Cumartesi Beykoz Yolcusu Kalması :)

soothsayer

Daimi Üye
Tepki
137
26 Mart Sabah 9da Ümraniyeden Çıkarak Beykoza Doğru Gitmeyi Planlıyoruz. Gelmek İsteyenler KAtılmak İsteyenler Katılabilir. Yol Bisikleti İçinde Uygun Bir Güzergahtır. Beykozda Kahvaltı Yapıp Geri Dönmeyi Planlıyoruz.

Sabah 8:45 de Ümraniye Belediyesinin Önünden Gelmek İsteyen Arkadaşları Bekledikten Sonra Nato Yolundan Diğer Arkadaşlarıda Alarak Çengelköy Üstünden Sahilden Beykoza Pedal Basacağız.

Katılmak İsteyen Herkesi Bekleriz....:cool: ;)

Scudo
başarılar hava cumartesi çok iyi bu fırsatı kaçırmayın pazar yağmur var....:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

teşekkürler abi. uzunca zamandır hasreti çektiğimiz havalar geldi... kışın evde yapılan antremanların meyvesini yemeğe başlayalım :)

• Beğen
Tepkiler: Caner.AYDIN
@soothsayer

beni yaz Eren geliyorum Allahın izni ile
1. Jiraiya (Caner Aydın)

Gelenler ;)

1. soothsayer (Eren GÜNER)
2. Jiraiya (Caner Aydın)

varmı arttıran...

cumartesi sabahları işte oluyorum malesef ( öğleye kadar)...:(...bi toparlanamadık gitti.

Güzel program katılmayı isterdim ama malesef cumartesi günleri de çalışıyorum.
Katılanlara iyi eğlenceler... :)

@haldun kabadayı28

gelmek ıstersen ozelden mail ve telefon bilgilerimi yazdım kontrol edersen arayabilirsin

naptik eren şimdi nerde kacda bulusuyoruz

@Caner AYDIN

caner iyi turlar ben çıktım...kendi güzergahımda olacağım size başarılar...

:in: :in: :in:

turmuzu yaptık 3 kişi pasabahcede yapılan kahvaltı sonrasında kacaga fogru rampalardan fonude gectik ort 15.67 km hızla gitmişiz ve 43 km yol kat etmişiz.

sezonun ilk turu iyi rakamlar bunları rutinleştirerek performansı arttırmalıız ve ince lastiğe geçmeliyim :)

• Beğen
@soothsayer

oğlum 43 km ama en az 8-9 km rampalarda gecti baya iyiydi bence ama kandillideki bisikleti ele alma kismi 1 daha olmamali bence :DDD

Günün olayi Ercan isimli arkadaşın yolumuzu kesip telefon istemesiydi. burdan kendisine alkışlarımı yolluyorum.
Hoş geldin aramıza dostum....

@Kudret Kurtcebe

teşekkür ederim kudret abi ilk tur için bayağ iyi oldu önümüzdeki turlarda görüşmek dileğiyle....

@Caner AYDIN

evet o rampalar guzel tatlı rampalardı antreman için ideal rampalar. bisikleti ele alma olayı gercekten kötü ama o yokuştada yürüyerek zor çıkıodum :)

• Beğen
Geri