" 26 Kasım " Sualtı Temizlik Hareketi Etkinlği

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.723
(link)

26 Kasim 2006 | STH Suadiye Etkinligi

tüm dogaseverler, denizseverler, istanbulseverler,
STH Kasim ayi etkinligi 26 Kasim Pazar günü Suadiye'de gerçeklestirilecektir. Etkinlik programi önümüzdeki günlerde duyurulacaktir. Katilmak isteyen gönüllülerin her zaman olduiu gibi Etkinlik Katilim Formu doldurmalari yeterli olacaktir. Etkinlik noktasi krokisi asagidadir.
Sualti Ekiplerinde yer almak isteyen gönüllüler için;
Sualti ekiplerinde yer almak istiyorsaniz lütfen STH Dalis Ikeleri'ni okuyunuz.

Etkinlik Programi
09:30 Toplanma ve sergi hazirliklari
11:30 Dalis toplantisi
12:00 Medya katilimi ve Sualti Arastirma ve Görüntüleme Ekiplerinin dalislari
12:15 Sualti Temizlik Ekiplerinin dalislari
13:15 Dalislarin tamamlanmasi
13:30 Envanterin sergilenmesi
14:00 Dalis sonrasi toplantisi (sadece sualti ekipleri için)
14:25 Etkinlik sonu

Derinlik : max. 3,5 m
Görüs : Degisken
Akinti : Yok
Su Isisi : ~14 C

tüm dogaseverler, denizseverler, istanbulseverler ile bir arada olabilmek dilekleriyle...

(link)

Ayni Duygu ve Heyecani paylasan......degerli dogasever ve pedalsever arkadaslarim,gelin
bu onemli etkinlige destek verelim,duyarliliginiz icin simdiden tesekkurler....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Bisikletsevenler Dernegi
Ist.Anadolu Yakasi
Temsilcisi
0533 263 21 69

Scudo

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.723
Arkadaşlar eksik olmayın ne çok doğa dostu,bisikletseverler varmış:) Gezimize katılarak destek veren yada vermeyen,duyarlı,duyarsız tüm dost ve arkadaşlara teşekkür ediyorum....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisiklesevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266
@sports-man

Arkadaşlarımızın hiçbirinin duyarsız olduğunu zannetmiyorum, gelen cevapların azlığının, çok daha önceden tarihi belirtilen Belgrad Yarışı'ndan kaynaklandığını düşünüyorum.

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
414
mertin dmek istedigi yanlış anlaşıldı gailba şimdien teşeküredeiyor katılan ve katılamayan tüm arkadaşlara sizlerle 2 tane fotograf paylaşmak istiyorum.
arkadaşlar bu hafta sonu yapılacak program çok ama çok önemli denizlerimizin kirlenmemesi için yetkilileri uyarmak için ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur şimdi altaki karelere bakın ve kararı siz verin ?
(link)
(link)
:mad: :boese157:

bunları atanların eleri kırılsın inşallah

Tarık DUMAN

Daimi Üye
Tepki
251
benim ünv. arkadaşlarımla yemek planı olmasaydı pazar günü mutlaka bende gelecektim hatta dalış bile yapabilirdim ama mert durumu bilior..
bu arada ilkay şu fotolar çok acı verici. kendi geleceğimizi yok ettiğimizin farkında deiliz...
ben sana şu konuda katılmıyorum.. onu atan ellerini kırmayalım.. bence onları atanların kafasını kıralım ki bidaha böyle bişi yapmayı düşünmesinler

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.723
@Tarık DUMAN

Biliiiiorum Tarık söylemiştin,düşünmen yeter....iyi eğlenceler dostum;) artık seneye inşallah dalarrrrsın:D geleceğimizi kirletenlere ayneeeeeen:mad: görüşmek dileği ile.....sewgiler

a-simetri

Daimi Üye
Tepki
168
selam bisikletseverler. dun yani cuma gunu belgrad'a gittik. en azindan kendi adima konusursam pazar gunu 2. kez belgrad'a gidesim yok. su alti temizligine bisikletsever olarak destek vermek, dogaya olan sevgimizi belirtmek ve temizligi gerceklestirecek olan dalgic arkadaslarimiza moral vermek yani cogunluk olusturmak amaciyla suadiye'de olacagim. eger pazar gunu sabahi erken saatlerin belgrad'a gitmeye usenenler olursa suadiyede bulusup 1-1,5 saat kadar destek verip sonrasinda pedallamak isteyen arkadaslarla gorusebiliriz. ordan sonra tuzla'ya dogru pedallariz. ya da orda konusmamiza bagli olarak bi guzergah belirleriz. gorusmek dilegiylee...:)

İLKER TAŞ

SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
Tepki
793
İsim
İLKER
Bisiklet
Scott
mert gecen sene yanındaydım üsküdarda ama malaesef pazar belgraddayım af buyur yarışlar olmasa gelecektim ama kötü bir zamanlama

• Beğen
Tepkiler: sports-man

a-simetri

Daimi Üye
Tepki
168
kıyı sayilacak derinliklerden cop mahiyetinde olan bircok nesne cikarilmasi denizlere ve cevremize karsi ne kadar saygisiz(ve hatta insanlarin birbirine karsi ne kadar saygisiz) oldugunun gostergesi. uzulerek izledim cop toplama olayini...

• Beğen
Tepkiler: sports-man

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.723
Selam Grup,

Sualtı Temizlik Hareketi Etkinliği Destek Gezimiz çok başarılı:) wee sonrası da çok keyifli geçti:p

Gezimize destek için Bakırköy'den gelen dostum İlkay başta olmak üzere yeni tanıştığım arkadaşlarıma aynı zamanda Anadolu Yakasından destek veren değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim;) bu arada STH Hareketi Sky-Turk ten 1 sonraki ( Cumartesi - Pazar ) Çağatay Yolda programında yayınlanacak orada ki röportajımı vaktiniz olursa seyredebilirsiniz......sewgiler

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi