Scudo Sports

2500 TL civarı yol bisikleti için tavsiyelerinizi bekliyorum :)

@Mert-Demir

2500TL'ye çok güzel ikinci el bisikletle geliyor. Onlardan biri düşünülebilir.
Specialized Tarmac vs. alınabiliyor Sora donanımlı.
Zaten ne alırsanız alın 1 sene sonra değiştireceksiniz ekipmanı. 1 sene Tiagra yerine Sora kullanın, bir şey kaybetmezsiniz.

Scudo
yol bisikletinde her zaman kaliteden yana olmanızı tavsiye ederim mtb gibi düşünmeyin kadronun sağlam ve teknik servis olarak iyi bir marka olması lazım sonuçta süspansiyon yok ve yolda çukura gir çık kazılmış asvalt gibi sorunlarda kaliteli kadro işinizi görür bence scott varken bence düşünmeyin

@Gökhan Toros

Düzeltme:
Tarmac değil Allez demek istemiştim mesajda.

Salcano almayın. Gökhan durumu özetlemiş zaten. Focus'un sitesinde 105 setli yol bisikletleri var ona bakabilirsiniz. Specialized Allez veya Secteur de olabilir.

Zaten istesenizde Salcano alamazsınız zira size uygun ölçüde kadro boyu yok. Mart ayının sonuna doğru Focus, scott, conandale ve specialized in güzel modelleri gelecek, size uygun kadrolardan temin edebilirsiniz, Su anda ben de boyuma göre kadro bulamadığımdan mart ayının sonunu beklemekteyim

Bence de apex. Scott kalite bakımından daha iyi ama salcano donanımı çok daha iyi.

@Gökhan Toros

onu fark ettim tarmacların fiyatı dudak uçuklatıyor :)

(link)
Sedonanın 2013 modellerinden sonra gözüm başka birşey görmüyor bence o paraya bu alınmalı:)

Üstelik apex kesinlikle harika bir sistem:)

@Berat Öztürk
bende fark ettim zaten bu saatten sonra ne alacağım belli o canavarı istiyorum ne zaman satılmaya başlanıyor biliyor musun ya da başladı mı ?

Sanırım henüz başlanmadı ama şubat sonu bayilere gelicek dediler zonguldak taki bayii aradığımda bana şubat sonu mart başı gibi gelir dedi:)

Ben de 751 için gün sayıyorum onu aldıktan sonra yazın çalışıp bu 621 den ocak ayında bulabilirsem indirimli almaya çalışıcam ama öncelik MTB:)

@Berat Öztürk

teşekkürler berat bilgilendirmen için şimdiden hayırlı olsun :)

tesekkur ederim:)

scott almanı öneririm zaten ilerde ekipmanları değiştirirsin :)

Geri