Yaşar Çakır
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Mustafa Alemdar
Arkadaşlar merhabalar. İnternette bisiklet araştırırken forumu keşfettim. Esasında daha önce görmem gereken bir forummuş 
Bu fiyatlarda bisiklet arayan birkaç başlık daha var ama benim tercihlerim biraz daha farklı olduğu için yeni konu açtım.
Esasında ilk başta 150-160liralık birşey alaym işimi görsün diyordum.
Ancak doğru düzgün pek birşey göremeyince limiti biraz daha arttırdım.
Dahada fazla vermek istemiyorum. Çünkü 3daha eklediğinde 2 daha eklersen şunuda alabiliyorsun 1 daha koyarsan bunuda alabiliyorsun olayına geliyor. O sebeple dahada fazla çıkmayı şu anlık düşünmüyorum..
Vites kalitesinden vede demir aksamdan pek fazla anlamam.
Öncelikle sıfır olmalı.
Genellikle asfaltta kullanılacak. Hem keyif için hemde gereklilikten kullanılacak.
Sürekli araba kullanan biriyim. Son benzin zamları beni fazlasıyla arabadan soğuttu. Kısa mesafelere vede geceleri bara falan giderken bisikletimle gideceğim artık. Ne polis çevirmesi nede kaza yaptın derdi
Bu arada Bursa-Nilüfer-Altınşehirde yaşıyorum. Bisikleti genellikle 4-7kmlik güzergahlarda kullanacağım. Genellikle düz, eğimsiz,rampasız geniş yollarda kullanacağım. Spora giderken arabayla gitmek yerine bisikletle gideceğim(3km) vs vs vs...
Şu bahar günlerinde vede yaklaştığımız yaz akşamlarında serin serin yolculuk yapmakta ayrı bir keyif olacak...
Gözüme çarpan iki bisiklet var; İkisininde sıfırını 260liraya alınabiliyor.
1-Bianchi Luca
(link)
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/luca.jpg
2-Bianchi Speed
(link)
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/speed.jpg
Esasında bana gerekli olan çamurluklu bir şehir bisikleti ancak düzgün bir şehir bisikleti 420liradan başlıyor gittikçe gidiyor.
Bana gerçekten gerekli olan bisiklet sedona 301 tarzında bisikletler ama onlarda dediğim gibi yüksek fiyattan satılıyor.
Sizler yukarıdaki iki bisikletten hangisini önerirsiniz.
Düşündüğüm fiyatlarda kötü olmayan bir şehir bisikleti bulmam mümkünmüdür?
Bu arada boyum 180 kilom ise 72-73
Ayrıca bisikleti sık sık metro istasyonuna kilitleyip metrodan sonra eve bisikletle gelebilirim. Siz şu ana kadar çalınma vb durumlarla karşılaştınızmı.
Çünkü metro istasyonundaki bisikletlere bakıyorumda hepsi eski satsan 50 lira etmeyecek bisikletler. Sıfır parlak bir bisiklet bu konuda başımıza iş açarmı?
Yardımlarınızı bekliyorum vede şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Bu fiyatlarda bisiklet arayan birkaç başlık daha var ama benim tercihlerim biraz daha farklı olduğu için yeni konu açtım.
Esasında ilk başta 150-160liralık birşey alaym işimi görsün diyordum.
Ancak doğru düzgün pek birşey göremeyince limiti biraz daha arttırdım.
Dahada fazla vermek istemiyorum. Çünkü 3daha eklediğinde 2 daha eklersen şunuda alabiliyorsun 1 daha koyarsan bunuda alabiliyorsun olayına geliyor. O sebeple dahada fazla çıkmayı şu anlık düşünmüyorum..
Vites kalitesinden vede demir aksamdan pek fazla anlamam.
Öncelikle sıfır olmalı.
Genellikle asfaltta kullanılacak. Hem keyif için hemde gereklilikten kullanılacak.
Sürekli araba kullanan biriyim. Son benzin zamları beni fazlasıyla arabadan soğuttu. Kısa mesafelere vede geceleri bara falan giderken bisikletimle gideceğim artık. Ne polis çevirmesi nede kaza yaptın derdi
Bu arada Bursa-Nilüfer-Altınşehirde yaşıyorum. Bisikleti genellikle 4-7kmlik güzergahlarda kullanacağım. Genellikle düz, eğimsiz,rampasız geniş yollarda kullanacağım. Spora giderken arabayla gitmek yerine bisikletle gideceğim(3km) vs vs vs...
Şu bahar günlerinde vede yaklaştığımız yaz akşamlarında serin serin yolculuk yapmakta ayrı bir keyif olacak...
Gözüme çarpan iki bisiklet var; İkisininde sıfırını 260liraya alınabiliyor.
1-Bianchi Luca
(link)
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/luca.jpg
2-Bianchi Speed
(link)
http://www.bianchi.com.tr/yonetim/urunresim/speed.jpg
Esasında bana gerekli olan çamurluklu bir şehir bisikleti ancak düzgün bir şehir bisikleti 420liradan başlıyor gittikçe gidiyor.
Bana gerçekten gerekli olan bisiklet sedona 301 tarzında bisikletler ama onlarda dediğim gibi yüksek fiyattan satılıyor.
Sizler yukarıdaki iki bisikletten hangisini önerirsiniz.
Düşündüğüm fiyatlarda kötü olmayan bir şehir bisikleti bulmam mümkünmüdür?
Bu arada boyum 180 kilom ise 72-73
Ayrıca bisikleti sık sık metro istasyonuna kilitleyip metrodan sonra eve bisikletle gelebilirim. Siz şu ana kadar çalınma vb durumlarla karşılaştınızmı.
Çünkü metro istasyonundaki bisikletlere bakıyorumda hepsi eski satsan 50 lira etmeyecek bisikletler. Sıfır parlak bir bisiklet bu konuda başımıza iş açarmı?
Yardımlarınızı bekliyorum vede şimdiden çok teşekkür ediyorum...