Scudo Sports

" 25 Ocak 09 " Pazar..A.Kavağı Yoros Kalesi Rampa Ekşııın (:

:S:S:S:S:S:S

saat 9.20 evden çıkmak üzereyim, üstümü giyindim, hazırlandım.

tam kapıyı açtım çıkıyorum, bir de ne göreyim. Mersinden teyzemler, kuzenlerim fln kapının önünde.
ne güzel süpriz.
beni de öyle taytlı fln görünce bayaa bi afalladılar tabi.
gelemedim,

bu sports-man etkinliklerine bir kere bile katılmak nedense nasip olmadı.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
kusura bakmayın gelemedim biraz üşütmüşüm :( havada yagmurlu olunca :(

şu an 2. sınava girmek üzereyim
çıkışta direk eve geçicem yapğmur olmazsa sarıyer civarında sizi karşılıyor olucam

• Beğen
sevgili arkadaşım halitcan'la beşiktaştan yola çıktık motora tam binerken deli bir yağmur başladı ben ki yağmurda bisiklet olayını sevmem soorasında hava soğuk olmadığı için bu maceranın tadını çıkartmak istedik ve yaklaşık 10 kişilik bir grup yola çıktık ama yağmurda bisiklet tecrubemiz olmadığı için çengelköye gelmeden halit'le birlikte ekibi yarı yolda bırakmak zorunda kaldık...kaptan mert'e ve tüm ekibe anlayışları yüzünden teşekkürler...yine de yağmurda 15 km yol yapmışız.bu bile keyifliydi...artık güneşli günlerde görüşmek üzere diyorum başka da bir şey diyemiyorum....

BİSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR....(yağmurlu günler hariç):)

çok yağdı o yağmur iyi ki geri dönmüsüm sahiden. Zaten kaskim yok diye haklı olarak dislandim iyice. Tecrübe oldu bana. bir müsibet bin nasihattan iyidir derler :)

• Beğen
tüm avrupa yakası pedalşörler hepinizi kutlarım lori ve salihhhhhhhhhhh çok şey kaçırdınız kaleden bir manzara vardı valla kafayı yedim neyse gelemeyen arkadaşlar üzülmesin martta mert
bir tur daha düzenler oraya bu arada benim kılıf alttan yırtıldı ve sağ ayaktan su girdi simdi kılıfı yapıştıracağım gerçekten su girmesini engelliyor ama zorlanmaya gelmiyor
bol pedallar apaçi robocop

Bugün iki arkadaş Sapanca Gölü'nün etrafında 85-90 km.lik bir tur attık.
Ancak saat 9-11 arasında sürekli yağmur yağdı, ıslandık ve önce otobüs durağına -gerçi otobüs durağında bile ocakta su ısıtıp kahve içtik;) - sonra kafeye sığındık ama daha sonra harika bir hava vardı, nefis bir gün geçirdik. İstanbul'da da öğleden sonra hava açtı mı?

@kudu

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
+ bisikletle Anadolu Kavağı Yoros Kalesi - istanbul - 2009
25 Ocak 2009 Pazar

bugün; bol yağışlı fakat çok güzel bir günde, harika ve hatta şahane bir bisiklet turu gerçekleştirdik. güzergah ve etkinliğimiz harikaydı. bütün arkdaşlarıma selam tekrar . fotoğrafları her arkadaşımın, en iyi faydalanabileceği ve rahatlıkla ulaşabileceği bir paylaşım ortamına hazırlıyorum. yarından itibren , garipçe köyü ve bu gün gerçekleştirdiğimiz turun bütün kareleri paketler halinde ve orjinal boyutlarında size ulaştırmaya gayret edeceğim...

sevgi ve muhabetle . . .

etkinliğimizden bazı fotoğraflar için

(link)

serhad bisiklet dostum
öğleden sonra hava kapalı idi yer yer yağmur yağdı beni kurtaran colombiya montu oldu su geçirmiyor artı eşortman da su geçirmiyor ayakkabılar için özel fermuarlı kılıf aldım bütün arkadaşlara tavsiye ederim naylondan ne su geçirdi nede ayağım üşüdü yalnız yaros kalesine gelirken sağ taraf uçtan yırtıldı eve geldim 502 ile yapıştırdım üstüne zınbaladım eskisinden sağlam oldu bazı arkadaşlar döndü haklıydılar çünki ayakları su içinde kaldı çaresi benim şu harika naylon kılıflar tek su alan yerim eldivenlerim oldu oda beni etkilemedi molalarda suyunu sıktım eskiden sevmezdim yağmuru ama şimdi alıştım bu ara serhad baba foto çektiyseniz onları bir ara görelim be yahu bol pedallar apaçi robocop

şükran şükran Teşkur Teşkur Sezgihan Babaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Apaçi Robocop

@apocahpto

Geçmiş olsun Uğurcum,aramadın ben de merak ettim:) herhalde işi çıkmıştır dedim;) Kendine iyi bak,görüşmek üzere dostuum

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
@szgn

Hey adamım .. Şip Şakçı..Çek çek allah çektirmesin..

Harikasın.. İstanbul Boğazını tüm dünyanın hayranlık ile izliyeceği fotoğraflarıda görmek isteriz. Seve seve her kareyi tur yazımıza ekleyeceğim. İznin olursa tabiki.

Emeğine, resim çekmedeki heyecan ve yeteneğine sağlık.

Günün resmi ..Senin iskelede tek olarak çekildiğin resmin. Sen ve başındaki kaskın ayrı yerlere bakıyorsunuz. Süpeeeer ..

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

• Beğen
Tepkiler: szgn ve sports-man
Selam Grup,

Yağmurlu 1 gün olmasına rağmeeeen:) ,beni yalnız bırakmayan pedalsever,yürekli dostlarım ile buluşarak pedala başladııık Beykoz'da (su ve ihtiyaç molası) sonrası planım 11:30 gibi Anadolu Kavağı sonra Yoros Kalesi tımanışı:cheer: Tahminlerimde yanılmıyorum 1 aksilik olmaksızın istediğimiz noktalara ulaştıık;) Özellikle Yoros Kalesi herkes tarafından hayranlıkla karşılandı.Boğazın muhteşemliği buradan inanılmaz güzelllll:) bol resim çekerek aşağı indik:p Yemek ve Vapur için zamanımız olduğundan,ekmek arası Norveç Palamutu,kalamar,midye ve meşrubatlarıııı lüpleettiiiiiiik:D Daha sonra da gelen Vapurumuz ile Sarıyer'den pedala başlayarak,Beşiktaş'da 1 olumsuzlukla karşılaşmadan Beşiktaş'da yolculuğumuzu tamamladıık:cheer:Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah.......sevgilerrr

Robokop biz de çok üzüldük turu tamamlayamadığımıza,üstelik öğle saatlerinde yağmur tamamen durmuştu ama sen gel gör ki biz iyi korunamadık ve donumuza kadar ıslanmışız.tabi bu durumda pedal basmak ve yola devam etmek iyice zorlaştı.Neyse bu da bizim için kısa da olsa güsel bir macera ve tecrube oldu.tüm ekipten onları yarı yolda bıraktığımız için özür diliyoruz,güzel bir geziyi kaçırmış olduk.Mert kaptana anlayışından dolayı teşekkür...

yaaa zaten ben bu yağmur olayını sevemedim gitti nedense,yağmur olmasın günde 250 km basarım ama yağmur yağınca bir tadım kaçıyor...

napalım artık mert kaptan'dan bu turu baharda yinelemesini istemekten başka çaremiz kalmadı...

tüm bisiklet severleri öpüyorum...güneşin kendini gösterdiği günlerde görüşmek üzere....

loriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii önemliiiiiiiiiiii değil be yahu yalnız o kılıfı sibel hanım dan öğreneceğim nerden almış çok iyi yalnız sağlam değil önden açıldı japon502 ile yapıştırdım birde önden zımbaladım bakalım yağmurda ne olacak pazara gel be yahuuuuuuuuu apaçi robocop

kardaş bilooooooooooooooooooooooo
sana katılıyorum gerçekten bu güzel gezi böyle resmedilir sezgihan hemen sergi açmalıııııııııııııııııııııııııııııııııı ugh apaçi robocop sezgihan seziyor ve acımadan deklanşöre basıyor

@szgn

Sezgihan fotolar ve paylaşım için teşekkürler dostuum;) dewamınıııııııı bekliosss beaa:D

• Beğen
Tepkiler: szgn
merhaba ;

diğer fotoğraflarımızı da , elimden geldiğince yükledim. şimdi sırada bunları rapide toplu olarak yüklemek kaldı. bunun için üyelik imkanlarını inceliyorum. en kısa zamanda hallederim .

sevgi ve muhabbetle

Link:

(link)

yahu sezgihan baba sen neymişşin be abi bu fotolar bir sanat harikası ya bu kadarmı güzel olur bu resimler şaştım kaldım- emeğine göz nuruna helal olsun hepimiz senin sayende tarihe geçtik apaçi robocop

Geri