Scudo Sports

" 25 Ocak 09 " Pazar..A.Kavağı Yoros Kalesi Rampa Ekşııın (:

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi dileklerim ile....Bu Gezimiz km Rampaseverler iciiiiin :)

Etkinlik Tarihi : 25 Ocak Pazar

Bulusma Yeri : Uskudar (Besiktas motor iskelesi onu)

Bulusma Saati : 09:00

Parkur : Anadolu Kavagi + Yoros Kalesi

Surus Hizi : Gezimiz yarismaya yonelik olmayip,Gezi ve Paylasim amacli oldugundan Grup Disiplini icinde hareket edilecektir.

Program : Uskudar'a ulasan pedalseverlerle 09:00 hareket ederek,Beykoz - Anadolu Kavagi istikametinden rampalari asaraktaan A.Kavagi'na ulasiyoruzz.Az mola yemek icin vakit ayirabilirsek oraya gelis durumumuza gore degerlendirip,dogruuuuuu Yoros Kalesi'ne cikiyoruzz.Zamanimizi kontrol edip inerek 14:00 de kalkan Sariyer vapuruna binerek 14:20 de inip,sahil yolunu takiben,yolumuz uzerinde ki arkadaslarımizi yolcu ederek Besiktas da Bogaz Turumuzu tamamliyoruzz:winkenlux :cheer:

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan............................Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz........sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Gunler "

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ve KASK takilmasi ONEMLE belirtilir.
Hava raporlara gore az bulutlu %30 yagmur olasiligi 17*C civari (yagmurluk,ic lastik,pompa vss) gerekli onlemleri
almaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Scudo
@enis57

pikiiiiiii Enis baba:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

O kadar kilometre yapabilecegime inanirsam eger pazar günü ben de katilmak istiyorum. Rampa yukari cikarken kondisyonumun yeter yeter in asagi demesi cok normal cünkü :)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
enis baba
sağol mesajını aldım sorun bende trafiğe girmek istemiyorum benim için zevksiz olduğunu anladım bunun nedeni kapı dağı turu ben bir şeyi kafama takınca takıntı oluyor bir arızalık var bende her yer kapı dağı gibi olsa diyorum işin doğrusu gerçekten o yollarda tek bir arabanın olmaması sen bisikletin ve ruhun bereabersiniz korkunç bir gizem var orda gidilecek ay önemli kasım ayı doğru seçim biz aralık ı seçmekle riske girdik ama o bile güzeldi
artı istanbul dışı turlarda varım mert organize ederse gelirim çatalça .erkli su düşen kapı dağda varım bu pazar büyük olasılıkla polinezköye tek gideceğim orada fazla trafik yok yollar son derece geniş istanbul dışı turlarda görüşmek üzere (adalar bile kışın mükemmel hiç araba yok aralık ocak ta gideceksin adalara) bol pedallar apaçi robocop

yoros süper bu hafta karşı taraf demek rampa eğimleri giderek dikleşiyo kolay gelsin çalışmasam kesin ama maalesef herkese selam

• Beğen
Selam arkadaşlar,

Pazar günüm dolu olduğu için cumartesi bir action yapmayı planlıyorum, keyifli sürüşler, tekeriniz düz bassın.

Saygılar
Özgür

• Beğen
belki bende beykozdan katılırım geziye inşllh bi sorun çıkmassa

sarıyere beykozdan mı geçiceksiniz yoksa kavaktan mı??

• Beğen
@yawuzisci

OK inşallah dostuum;)

A.Kavağı:)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Şahsım olarak araçlar içinde bisiklet kullanmak gerçekten çok zevksiz,

Bilmediğim ,doğal güzellikleri olan yerler benim için dünyayı keşfetmek:rolleyes: gibi bir şey:D ,

Şehir içinde bu turlara katılmam ise grup disiplini içinde Pedal basmak içindir,Bununda ayrı bir güzelliği var

@kudu

• Beğen
ya sürekli evimin önünden geçtiğiniz halde şu sports-man etkinliklerine bir türlü katılıp sizlerle tanışamadım gitti...
pazar günü izmirde olucak olmasam bu sefer hiçbirşey engelleyemezdi beni. :)
bir dahaki sefere artık,,,bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim, rota çok güzel, orman manzaraları eşliğinde bol rampalı bir rota...

hepinize iyi pedallamalar!! :)

• Beğen
@cagan0403

Genellikle sehirici trafiginde 8-10 km'lik turlara alismis Bu beden 80 kilometreyi nasil kaldirir düsünüyorum. Bugünden muz-süt-yumurta kürleri uygulasam bir yarari olur mu acaba :rolleyes:

Cok gelmek istiyorum lakin vücudumun kilometre saati menzil disisin diyor bana :eek:

@placan

(link)

bu yazının ilgini çekicegini düşündüm :)

demekki insan isteyince bütün zorlukları aşabiliyormuş... :)

yani demek olur ki direk "gel" diyorsun sen :D

Geri