Scudo Sports

" 25 Mayıs " Pazar...Erikli Şelalesi + Delmece Yaylası (:

Ve şafak vakti...Son durum...

1. Mert (sports-man)
2. Merve
3. Enis
4: Elmas
5. Emrah
6. Kudret (Robocop)
7. FatihGüven (byük iht)
8. Birol
9. KoraY
10 FaruK
11. mosertu
12.Fatih(mcgrey)Büyük ihtimal
13.ahusenem
14. Hakany (Kuvvetle ihtimal)
15. FerdiONAT
16. msd_57
17. parmakizi
18. beyzade (Ölmezde sağ kalırsa)
19.Nadir
20. Kemal (sınavlara iyi hazırlanabilirse)
21. Muhammet(% 51)
22. Nihat
23. Yalın (belki)
24. aktasch
25. majesty
26. xxlord
27. mustiysl
28. Kıvanç
29. Evren
30. Ali
31. Çağrı (askerden paçayı kurtarabilirseee)
32. Boğaç (yengeyi ikna edebilirsee)
33. Ersin (gelirseee Bonus)
34. Harun
35. Nurteny (Kuvvetle İhtimal)
36. Haluk
37. Levent (%71)
38. pascalism
39. tunay & necla
40. sabiik (1 aksilik olmazsaa)
41. İlker (Kanka)
42. Hacer
43. Taner & Müniş
44. Orkun
45. Vural
46. Okan (süprüzzz)
47. Cemil
48. bixekolik
49. mustiii
50. Selçuk
51. Galip
52. Özgür D.
53. H.Okyay
54. Caner
55. Eralp
56. Serkan
57. Mahmut
58. Okan
59. _kartal_
60. Tamer306
61. Kerem
62. Özgür
63. Orçun
64.Ayhan
65.Aytekin
66.Ersen
67....

TÜM KATILIMCILARA KAZASIZ BELASIZ BİR GEZİ OLMASI DİLERİM...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
Günaydınn arkadaşlar,

Hava çok iyi görünüyor ne sıcak ne soğuk 1 Saat sonra görüşmek üzere

Erikli Selalelerinin fotograflarini gormek isterim..Foruma koyarsaniz sevinirim. Gelemedik ama gidenleri kutlarim

• Beğen
Eve yeni geldim..Herhalde forumada ilk ben mi girdim nedir :) Gezi çok güzeldi..58-60 civarı kişi vardık...Hava söylenenin aksine güneşli ve sıcaktı. Şelaleden güzel resimler çektim. Birazdan foruma resimlerden bir demet koyacağım.

• Beğen
Düzenleyen düzenleyip te geleeennn herkese teşekkürler inanılmaz zevkli bir gezi oldu :)

Bu arada fotoğrafları istiyoruz ona göre :) şansıma benim makinenin şarjı bitti olduğu kadarını yolluyorum.

• Beğen
evet gerçekten çok güzel bi gezi herkeze teşekkürler
gelmeyenler çok şey kaçırdı hava da aksine çok güzeldi hatta kollarım hala yanıyo
ayrıca düzemleyen mert abimizede sonzus teşekkürler bizi eşşiz bi güzelliğe götürdü

• Beğen
@McMILLERR

evet dostum su bi demet fotoları eklede görelim be yawwww ailecek bütün fotoları bekliyoruz :)

@parmakizi

yoo abartmıyosun aynen öyle bi istanbulunun görebileceği nadir bi güzellik
evet yav lütfen resimleri atın bi zahmet bekliyoruz

@parmakizi

Abartmak ne kelime kardeşim , inanki az bile söylemişsin . . . :)
Harika bir turdu gerçekten .
Katılan herkese teşekkürler , harika bir atmosfer , güzel bir hava , çok güzel arkadaşlıklar vs. vs. ne ararsanız vardı .
En kısa zamanda bir benzerini yapmak farz oldu , sabırsızlıkla bekliyorum :)
Mert Bey'e de ayrıca teşekkürler .
Son sözüm şu "Arkadaşlar sizinle olmak güzeldi" . . . :eek:
Görüşmek üzere

Katılan bütün pedalsever dostlarıma çok çok teşekkürler, unutulmaz güzelliklerle dolu bir Pazar gününü daha kazasız belasız geride bıraktık. Bir sonraki organizasyonda yine bir arada olmak dileğiyle. Ayağınızdan pedal eksik olmasın...

Bu arada, söylemeyi unuttum. O ne suydu öyle bea ! İçim titriyor hala :04:

avrupa şampiyonası öncesinde kollarım kırmızı-beyaz moduna bürünerek ilk misyonunu tamamladı:)...güneş çok yaktı ama dikkat edenler vapurla dönüşte ufukta güneşin kırmızı halini(mükemmel bir manzaraydı) görmüştür.rampalar zorlasa da şelaleye gelenler değdi demiştir umarım.katılan herkese çok teşekkür...

çok güzel bir pazardı,şelale ve yayla inanılmazdı...
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler...

• Beğen
Süper bir tur oldu. Bende katılan herkese teşekkür eder. Nice mutlu turlara hep beraber ermek dileklerimi iletirim. Ayrıca kaptan merte sonsuz teşekkürler. Bende de biraz foto var onları birazdan ekleyeyim

• Beğen
Yaa süper bir geziydi. Bir sonrakini iple çekiyorum. üstelik birsürü insanla da tanıştım lay lay lay :D
Herkeze tekrar merhaba :D

• Beğen
Öncelikle sevgili Mert'e organizasyondan dolayı teşekkür ederim...

Tüm katılan arkadaşlara teşekkür ederim...

Doğayla iç içe bir gün geçirdik Yaylalar yaylalar :D Şelale de bir harikaydı suya atlayınca yüzüm şekilden şekile girdi ama o rampa o yokuş yokmu o yokuş :D gelenler bilir... değdi doğrusu... Çok şükür kazasız belasız bu güzel günümüzüde tamamladık... En kısa zamanda tekrar böyle turlarda görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Çok keyifli ve de bi o kadar da güzel bir gezi oldu tüm katılan arkadaşlara çok çok teşekkürle.Bu arada şelalenin suyu da mükemmeldi yayla da görülmeye değerdi.Kısacası arkadaşlar süperdi.

Bir daha ki gezilerde görüşmek dileğiyle herkesin yüreğine ve de pedallarına sağlık

• Beğen
slmmm arkadaslar öncelıkle gezıye katılan tum arkadaslara cok tesekkur ederım,ben gene bu gezıdende ınanılmaz keyıf aldım bır ara yokus bıtmıcek dedım ama selaleye gırdıgımde tum yorgunlugum gıttı valla su cok guzeldı,boyle organızasyonların devamını MERT arkadasımızdan beklıyoruzz.herkeze ıyı aksamlarr dılerımm

• Beğen
Geri