Scudo Sports

25 Mayıs Çınarcık, Erikli Şelalesi, Delmece Yaylası resimler...

Başta sevgili dostum Mert'e bu güzel organizasyonu düzenlediği için ve bu güzel organizayonun muhteşem olmasını sağlayan tüm pedal sever dostlarımızın katılımlarından dolayı, eşim Nurten ve kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum. Dostlukların pekiştiği başka bir etkinlikte buluşmak dileği ile, sevgi ile kalınız...

Scudo
MuhteŞemdİ...

--------------------------------------------------------------------------------

Başta sevgili dostum Mert'e bu güzel organizasyonu düzenlediği için ve bu güzel organizayonun muhteşem olmasını sağlayan tüm pedal sever dostlarımızın katılımlarından dolayı, eşim Nurten ve kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum. Dostlukların pekiştiği başka bir etkinlikte buluşmak dileği ile, sevgi ile kalınız...

Hakan'a tamamen katılıyorum. Mert'e ve tüm katılımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürler...

Resimleriniz çok güzel çok iyi bir gezi olmuş resimlerden o anlaşılıyor.Paylaşım için teşekkürler iyi geziler kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
resimler için herkese teşekkürler...
bendekileri de bugün yüklerim ilk fırsatta...

çok güzel gezi yapmıssınız elinize ayagına saglık..ayrıca rota hakkında kısa bilgi verebilirmisiniz kaç km ve rakım vb gibi . hoşçakalın

Dergide Kullanmak İçin...
Merhaba;
elinde Erikli ve Delmece ile ilgili fotoğrafları olan arkadaşlar aşağıda belirttiğim adrese "yüksek çözünürlükte" mail atabilirlerse fotoğrafları dergide hazırlayacağım konuya koymak isterim.
elinizdeki tüm fotoğrafları gönderebilirsiniz, ama mümkünse poz verilmeyen, daha çok doğanın (mekanların) ön plana çıktığı fotoğraflar olursa, yaptığımız gezi hakkında yazı yazabilirim.
şimdiden herkese teşekkürler...

ayhankadirbora@gmail.com

sevgiler;
Ayhan Kadir BORA

(link)

Şelale ~450m yükseklikte bulunuyor. 9km yol yapmışız, 4km'si rampa. Gezide rotamıza dikkat etmemiştim, biraz yanlış çizmiş olabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: beyzade1978
@parmakizi
teşşekkür ederim
düşen arkadaş benim.
hep sunu ben söylerdim tedbirli kullarım düşmem ama rampadan aşağı inerken arkadaşlardan birisi biraz fazla yakından geçince birden biraz sağa kaçtım ardından çakılalarda kaydım ve düştüm allahtan yavaş iniyorum kaskım ve eldivenlerim vardı. arkadaşlar özellik böyle gezilere yeni başlayan arkadaşlara lütfen biraz daha dikkat edelim diğerlerini riske edecek hareketlerden kaçınalım

gezide yinede çok eğlendim mert kaptana ve katılan çok teşşekkürler

Geri