Scudo Sports

''25 eylül-belgrad düşük tempo -tanışma -bisiklet okulu açılış günü''

Scudo
evet ,,belgradçı dostlar 53 kişi var...gelmeyenler olursa ,,,,,40-43 arası olma durumu,,,,,,çıkartma durumu............

:D :D :D :D

Ben hazır geliyorum :)

http://1.bp.blogspot.com/-wW8-C_mwvt8/Tnt8CIkHeHI/AAAAAAAAARA/HpWYXbnj5Fk/s1600/DSC_6311.JPG

Ancak Beşiktaş'ta yükü dağıtırım :) net ağırlık 600 gr. 10 krş'tan büyük para yok.

belgrada-100 gezi amaçlı eğlence amaçlı tur,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
bol kahkaha ,,,,,,,,,,acı yok ,,,,,,,,no performans,,,,,,,,,,,,,,,,,lay lom lomun kralı burda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
orman yolları,,,,,,,,,,,,sıfır medeniyet,,,,,,,,,,,,,
bisiklet okulu açılış günü,,,,,,,,,,

hareket 10.00 beşiktaş toplanma 09.30
anadolu yaka 08.00 beşiktaş iskele önü kadıköy,,

25 eylül belgrad sucuklu tanışma ,,,bisiklet okulu düşük tempo...

ana liste tam liste kontenjan kalktı ..

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
10- ayşe-cenk,,evli çiftler,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
35- ali, işleri hallederse gelecek,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
38- arif çelebi,,,onursal üye,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,
45- melih
46- ahmet
47- falez,
48- adem sönmez
49- köksal,,,,
50- mtsemiz
dostlar arkadaşlar,,,,,,dönüşte hasan ile bi 25 kişi döner aralıklar ile dönüşler olabilir ...
evet 53 kişi oldu ,,dönüşte bölünecek mecburen ,,,

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi her sabah Fox tv deki haber prgramına mail atıyorum okusun die daha nasip olmadı onada :D
Bisikletforum olarak bisiklet yollarının artmasını yeni yolların yapılmasını istiyoruz die :D

@Emir Tetiklitop

emir istanbulun nüfusu 15 milyonu geçmiştir ,,,,,,,,,şimdi marmaray projesi 2013 de bitmekte....trafikte bi rahatlama olacakmı bakalım araç sayısı azalır inşallah, çözüm metro metro metro artık çözüm bu araç sayısı azalmalı böylelikle yollar emniyetli hale gelmeli artık metroya binmeli herkez işine metro ile
gitmeli ,iş yeri yakın olanlar bisikletle gitmeli yollarda bu araç kesmekeşi biter ise bisiklet kullanımı yaygınlaşabilir araçlar trafikte azalmalı artık ..o sahil yollarınada metro yapılmalı senin anlayacağın istanbulun her yerine metro ile gitmeliyiz

Kudret Ağabey, bende bu millettenim ve az çok bizi tanıyorum...:)

Bizim millet tembel, bırak arabadan inip bisikleti tercih etmesini bisikletine motor bile taktırıyor. Tembel olduğu kadar da parasının kıymetini biliyor. Yani tek çözüm akaryakıtı 10 TL yapacaksın. Vergiyi 10 kat alacaksın ancak zengin olanlar da para var onlar devam edecek tabi...

Eee petrol bitince ben onları göreceğim. Ama o zamana öleceğiz ya...:)

Bir de bu küçük elektrikli otolar çıktı başımıza. Her yerden vızır vızır geçiyorlar...

@Salih Dinçer

Olacak Salih, yakın zamanda olacak inşallah.
Çoooook kör topal ilerlese de İstanbul'da raylı sistem projeleri ilerliyor, Üsküdar-Sancaktepe hattı başlıyor, Kadıköy-Kartal hattı yakın zamanda bitiyor. Bir malı veya hizmeti milletin beğenisine -eğer düzgün şekilde- sunarsan eminim ona talep olacaktır, zamanla artacaktır. Bir gün bu minibüsler, halk otobüsleri -en azından- ana yollardan çekilecekler. Belki yeni yollar yapılacak, yeni yerleşim düzenleri kurulacak. O zaman öğreneceğiz toplu taşımayı.

Ama tabii bugün itibarı ile, geçenlerde o tarafa işim düştü, tramvaya bindim, Zeytinburnu -Topkapı -Çapa hattında tramvayımız motorlu taşıtlarla aynı caddeyi kullanıyor, aynı ışıkta arka arkaya veya yanyana bekliyor, taksi şöförü tramvay sürücüsüne el kol hareketi çekiyor, böyle hibrid bir durum var. Yani evet, bugün itibarı ile böyle, ama benim umudum var.

@Bahadır Gürel

hahahahahahaaaa süpersin abi, aman yanında bir de 50 veya 100 TL bulundur. Bozamayacakları cinsten :D

artçı olarak sahada hatırtlatma yapacağım bu geziye gelen arkadaşlar nelere dikkat edecek diye,,,
tam 65 kişiyi arkadan kontrol ettim ayrıca derneğin köprü geçişinde 1500 kişiyi artçı olarak kontrol ettim ....
bu pazar en önemli kural fren mesafesidir 30-40 cm dir tekerlerin havasını kontrol edin,,,,,,,,,,cumartesi akşamından bisikletlerin kontrol edilmesi....iç lastik şart ...........vites ve fren ayarları tam olmalı ,,eskimiş somunlar sorun yaratır kabak lastikler tehlikelidir,,,bisikletlerin toprak yolda gitmeye uygun olması lazım ,,aksi takdirde yorulma durumu hasan uzun yoldan ormanın içinden gidecek ben kısa yoldan giderek ana toplanma yerine kestirmeden varacağım benim tekerleri fazla yormak niyetinde değilim .............silik oldukları için .....dönüşte kalabalık olduğumuz için hep birlikte dönülmesi 4 yerde birbirimizden kopmaları beraberinde getirecek,, gruplar halinde dönmece...kask düşük tempolu turlarda takılacak diye bi zorunluk yapmadım ama kemer inişinde kaskı olmayan arkadaşların yavaş inmeleri kendi menfaetleri icabınadır...burada keskin bi viraj vardır toplayamaz iseniz bariyere çarpabilirsiniz dönüşte en tehlikeli yer buradır ....kaskı olmayanlar toprak yoldada dikkatli olmaları lazım yavaş sürmeleri gerekiyor ,iniş olan yerlerde yavaş inmeleri, bi arkadaş hafif bi düşüş yapmıştı orda ama kafada kask vardı,,,,,

Abi bu sucuk işi nasıl olacak / bizmi yapacağız orda yapan yermi var / varsa fiyatı nedir / yoksa biz nereden nasıl temin edeceğiz ?

@Ozan Güner

ozan bu işi organize edecek koç hasan belgrad sapağına girdikten 100 metre sonra marketten almaca orda herkez ortak alman usülü alır kaç kişi alacak ise ,biliyorsun ben pek yemiyorum ama sucuk partisi dedik arkadaşlar yesin diye yoksa biliyorsun antremanlarda sucuk mucuk yemiyoruz et yiyoruz bıçkıdere dönüşünde ogün ile şiş dana yedik az kızarttık formula kasapta valla aslında formula kasap a tur yapacağım lay lom lom kasapta dana şiş yemece ama çok pahalı 10 ytl iki şiş bi kola 12 lira verdim..

aydosta biz sucukları dal parçalarına geçirdik ve ateşte kızartma yaptık .....
tabi gene bi tane yedim ben .....aşırı kızartma yapma olmaz ise iyi olur gideceğimiz yer çok güzel bi yer arkadaşlar..yalnız her zamanki gibi çöplerimizi toplayacağız ve hiç bi şey bırakmayacağız,,,bu istanbul halkı görecek bisikletlilerin çevre dostu olduğunu...dal parçalarının ucunu sivriltip sucukları iki parçaya ayırmaca ve dal şişlere geçirmece ..ateş kolay tabi yalnız bi tane kibrit lazımdır ...

bu gün danimarkada yapılan dünya bisiklet şampiyonasında 23 yaş altı yol bisikletinde ,,,
a.demar birinci oldu evet fransa işi götürdü ,,,,,,,,,,türk yol takımından bir kişi yarışı bıraktı ,diğer 3 sporcumuz devam etti ama çok gerilerde bitirdiler demekki daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ekmek yiyeceğiz .................

merhaba arkadaşlar bende tanışma gezisinde sizlerle beraber olmak istiyorum eski üyeyim ama aktif değildim bundan sonra forum içinde aktif olucam görüşmek üzere..

@cihan hepsen

bol kahkaha ,,,,,,,,,,acı yok ,,,,,,,,no performans,,,,,,,,,,,,,,,,,lay lom lomun kralı burda ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,
45- melih
46- ahmet
47- falez,
48- adem sönmez
49- köksal,,,,
50- mtsemiz
51- cihan,,

dostlar arkadaşlar,,,,,,dönüşte hasan ile bi 25 kişi döner aralıklar ile dönüşler olabilir ...
,,dönüşte bölünecek mecburen ,,,

1- hasan--- koç ,,
2- artçı-- kudret,,,
3- eren
4- yılmaz,,,
5- osman batuhan,,
6- aziz çelik,,
7- ozan
8- cem şentin
9- serdal,,
11- burak durel,,
12- emre,,
13- bahadır ,,
14- adem dualı,,
15- lütfü,,,
16- emir,,
17 -bahadır
18-fatih inan
19- aykut ,,,
20 -önder,,
21- selçuk
22- kemal,,,
23- umut,,,
24- mustafa solakzade
25- onur özkan
26- ilyas yiğit
27 - suha onur ,,,
28- emre,,,
29 -ilker
30-hacer,,,
31- ihsan,,
32- ercan,,,
33- muhammed-arkadaşı,,
34- evren ,,,
36- sokol yeşil,,
37 -tayfun kara,,,
39- engin,,,,
40 -yaman
41 -doğan güler
42- aziz gülsu,,
43- alper okumuş -artı 1
44- somer,,,
45- melih
46- ahmet
47- falez,
48- adem sönmez
49- köksal,,,,
50- mtsemiz
51- cihan,,

,,dönüşte bölünecek mecburen ,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ateş işi bende mangal işini bana bırakın siz :D

@Emir Tetiklitop

emirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:) :) :)

sen markette çalışıyordun değilmi çevreciler sanada karşı, kimyasal satıyorsun sitrik asitli yiyecekler ama sende haklısın bu dünyanın düzeni yalnış kuruldu her gün yalnışa devam ediyoruz evet sonumuz hiç iyi olmayacak doğa ana bizi silkeleyecek sonunda ......bunca araba bunca petrol fosil yakıt yakılırsa olacak bellidir görünen köy kılavuz istemez....

Geri