Bülent ŞİMŞEK
Daimi Üye
- Tepki
- 687
- Bisiklet
- Salcano
Herkese bol pedallı günler.Bu pazar Çat barajı planımız olmasına rağmen zirve sonrası toprak parkur olması nedeni ile planı Sultansuyu olarak güncelledik.İşte buluşma noktası Kartal kavşağı. Malatya merkezden çıkışımız ve çiçeği burnunda yeni viyadüğümüz. Yol boyu manzaraları. Akçadağ öğretmen lisesi ne giriş gayet yeşil ve doğaldı ve artık Sultansuyu barajındayız baraj oldukca dolu ve işte en güzel anlar. Turun ödülü. Alabalık ızgara.Yer baraj kenarı Çağlar alabalık.Menü Alabalık,isteğe göre şalgam yada kola sınırsız salata,ekmek ve çay.Fiyat adam başı 6 tl.Malatyadan gidince bu fiyatları ve lezzeti arıycama eminim. Balıklar taze.Nerden mi biliyorum? Karnımızı sıkıca doyurduktan sonra haraya doğru yola koyuluyoruz.Baraj benti üzerinde resim almadan olmazdı. Yolu farklı bir rotadan gittik.Yol aşırı çamurdu.Şehir ve yarış bisikleti olan arkadaşlar baya zorlandılar.İşte off road görüntülerimiz. Neyseki hara içinde yol alamayan bisikletleri taşıma hizmeti mevcut..Hizmet veren Paşa kardeşimiz. Birazda şu asil atları seyreyleyin. Şu iki at "ulan bu insanoğlu bişeyin sırtına binmiş ama bindikleri hiç bize benzemiyo bu ne olaki" der gibi. Bu da bizim kısrak. İşte bahar ben geldim diyor. Bendeki fotolar bu kadar.Arkadaşlar bana maille kendi çektiklerini yolladı ama şu an nete cepten giriyorum ve hız çok yavaş.Onlarıda en kısa zamanda eklemeye çalışıcam.Bu arada ekibimiz ben,Genç Osman,Sedat,Paşa,Mustafa,Birol,Korhan,Alper,Alişan,Haluk,Rıfat.Herkeze teşekkürler.Turumuz 70-85 km arası sürdü.Sonraki turlarda görüşmek üzere...