Scudo Sports

24 nisan Sultansuyu barj ve hara gezisi

Bülent ŞİMŞEK

Daimi Üye
Tepki
687
Bisiklet
Salcano
Herkese bol pedallı günler.Bu pazar Çat barajı planımız olmasına rağmen zirve sonrası toprak parkur olması nedeni ile planı Sultansuyu olarak güncelledik.İşte buluşma noktası Kartal kavşağı. Malatya merkezden çıkışımız ve çiçeği burnunda yeni viyadüğümüz. Yol boyu manzaraları. Akçadağ öğretmen lisesi ne giriş gayet yeşil ve doğaldı ve artık Sultansuyu barajındayız baraj oldukca dolu ve işte en güzel anlar. Turun ödülü. Alabalık ızgara.Yer baraj kenarı Çağlar alabalık.Menü Alabalık,isteğe göre şalgam yada kola sınırsız salata,ekmek ve çay.Fiyat adam başı 6 tl.Malatyadan gidince bu fiyatları ve lezzeti arıycama eminim. Balıklar taze.Nerden mi biliyorum? Karnımızı sıkıca doyurduktan sonra haraya doğru yola koyuluyoruz.Baraj benti üzerinde resim almadan olmazdı. Yolu farklı bir rotadan gittik.Yol aşırı çamurdu.Şehir ve yarış bisikleti olan arkadaşlar baya zorlandılar.İşte off road görüntülerimiz. Neyseki hara içinde yol alamayan bisikletleri taşıma hizmeti mevcut..Hizmet veren Paşa kardeşimiz. Birazda şu asil atları seyreyleyin. Şu iki at "ulan bu insanoğlu bişeyin sırtına binmiş ama bindikleri hiç bize benzemiyo bu ne olaki" der gibi. Bu da bizim kısrak. İşte bahar ben geldim diyor. Bendeki fotolar bu kadar.Arkadaşlar bana maille kendi çektiklerini yolladı ama şu an nete cepten giriyorum ve hız çok yavaş.Onlarıda en kısa zamanda eklemeye çalışıcam.Bu arada ekibimiz ben,Genç Osman,Sedat,Paşa,Mustafa,Birol,Korhan,Alper,Alişan,Haluk,Rıfat.Herkeze teşekkürler.Turumuz 70-85 km arası sürdü.Sonraki turlarda görüşmek üzere...

Scudo
Harika bir gezi olmuş. alabalıkların tadıda eminim harikadır :) ofroad yolda o yol bisikletli arkadaşlara yazık olmuş :D At fotografları harika hele fotoshoplu olanlar göze daha bir hoş geliyor.. emeğinize yüreğinize sağlık, bu güzel paylaşım için teşekkürler...

Malatya çoştukça çoşmuş.. Paşa en sonunda senide gördük.. ekip güzel taze ve yeni yüzler ile dolu. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar çok güzel bir tur olmuş,.. Haluk abiyi yerimize bıraktık ona göre,misafirimizle ilgilenin..Hepinize Benden ve yahya'dan selamlar..

abicim emek verip fotoğrafları paylaştığın için teşekkür ederim. bizdeki fotoğrafları biraz düzenleyerek bi neşelenme yapalım dedik beğenildiyse ne mutlu.
Haluk Baba iyi ki seni tanıdım gelecek pazar nereye istersen oraya gidelim. Keşke daha uzun süre yanımızda kalabilsen.
Nuri abi Yahya abi selamlar sizi özledik haftaya burda olursunuz inş.
Katılan herkese çok teşekkürler. iyi ki varsınız.
hoşçakalın

Abi tek kelimeyle on numara bir tur yapmışsınız.Tur fotoğraflarına bakmak için işten eve neredeyse koşarak geldim :) Gerçekten harika bir iş çıkartmışsınız.Bu haftada aranızda olamadım fakat bundan sonra hafta içi turlarında sık sık görüşeceğiz gibi görünüyor.Bu arada nemrut gezisi içinde izinlerimi ayarladım haziran sonunu iple çekiyorum.Son olarak fotoğraflarda bakarken bir çok yeni yüz fark ettim.Yeni gelen herkese hoş geldin diyorum ve herkese çok selamlarımı gönderiyorum sağlıcakla kalın :rolleyes:

Bülent abi öncelikle bu güzel anlatım, fotoğraflar ve zamanını ayırıp bunları bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler... Tur için söylenecek bir şey yok. Güzergah mükemmeldi. Benim fotoğraf çekebilmem için de çok verimli bir parkurdu. Asfalt, yokuş, çamur, doğa, balık herşey mükemmeldi. Tura katılan tüm arkadaşlarının pedallarına sağlık diyorum, mutlu ve güzel günlerde görüşmek ümidiyle... :)

Evet bunlarda Genç Osman abinin objektifine takılan resimler.Yol üstü kısa bir çay molası. Hakim bir noktadan baraj manzaraları. Çağlar alabalık yağmurda ıslanan ekip için sobası yanan bir köy odası sağladı. Korhan abi bisikletini birgün önce aldı.Herhalde satıldığı dükkandan çıkar çıkmaz kendini dağ yollarında ve çamur içinde bulan ilk bisikletde o oldu.Vites ayarı yaparken. Balık sevmeyenlere tavşan seçneğide mevcut.Bunların üçüncüsünü Alper yedi.(şaka şaka). İşte enfes menümüz. Muko motordan Mustafa abi bizi yalnız bırakmadı. İşte yakın çekim birkaç at resmi daha. Evet güzel bir tur oldu.İnşallah daha çok gidilecek rotamız var.İlerleyen günlerde onlarıda gerçekleştirip siz doğa ve bisiklet severlerle paylaşmak dileğiyle...

Gerçekten güzel bir tur olmuş.Bu haftaki güzel turu kaçırmak beni çok üzdü.İnşallah en kısa zamanda aranıza katılırım.

• Beğen
Tepkiler: Genç Osman Bircan
Bülent arkadaşım emeğine sağlık, katılan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Herkese saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah bir daha ki gezimizde görüşmek üzere,çok çok selamlarımla

Geri