Scudo Sports

24 Nisan 2011 Pazar RİVA Turu

:mad: Yaaa Arkadaşlar Ben büyükl bir hata yapmışım ve bunuda son gün farkettim....
Tarihi 24 Nisan diye atmışım. Aslında bu hafta yani 17 Nisan için bu turu yapalım diyecektik... Ben takvimden baktığımda 1 hafta atlamışım....
Eeeee Sonuçta herkes orada ne görüyosa ona göre programa katılacak elbette.
Foruma böyle yazmış bulunduk bikere, geri adım atmamak için 24 nisan da bu turu yapalım. gerçi genel olarak herkes Cumhurbaşkanlığı Yarışını izlemek istiyor haklı olarak... Şöyle bir değişiklik yapalım o zaman.
Yine 24 Nisan da Saat: 10 da hareket edecek şekilde Üsküdar da buluşalım.. Turu Rivaya kadar uzatmadan Üsküdar dan kız kulesi önünden Harem, oradanda Kadıköy Bağdat Caddesine gelerek Cumhurbaşkanlığı yarışına katılalım (katılalım diyorum, yani aradan gireriz yarış alanına yarışmacı gibi yaparız :D ) izleyici olarak.
Bu hafta pazar günü yani 17 Nisanda Kadıköy - Maltepe arası sahil bisiklet yolunda olacağım.

Scudo
Tarihi yanlış atmışız napalım.... demedik yinede biz bu hafta kendi çapımızda küçük bi tur yaptık.
çok kalabalık bi tur oldu... 2 kişi
Ama yoldan geçenleride kendi turumuzdan saydım... Kadıköy den Maltepe ye sahil bisiklet yolundaydık.
Sadece bisikletle kalmadık F1 yarışları yaptık.

Cengiz Abi

Turun son durumu nedir simdi?Yapiyor muyuz?

@Eren Tublek

Evet bu hafta da ve bundan sonraki haftalarda da sürekli yapıyoruz...
Sadece geçen haftaki ilan tarihini yanlış yazdığım için bi karışıklık oldu.
Ama bu Riva turunu Cumhurbaşkanlığı yarışları sebebiyle biraz değiştirdik.
24 Nisan Pazar günü
Saat: 10:00 da hareket
Buluşma Yeri Üsküdar Vapur İskelesi Önü
Tur: Üsküdar Sahilden başlayacağız ama Riva ya doğru değil, Kızkulesi yönünden Harem e geleceğiz. Harem den Kadıköy Bağdat Caddesine doğru geçerek Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Yarışını izleyeceğiz....
Nasıl Uyar mı?
Yine serbest bir tur. Gezi turu... Yarışlarıda izleyeceğimiz video çekeceğimiz, eğlenceli bir gezi olsun diyorum.
Gelmek isteyenler Forumda belirtirse memnun olurum

@Cengiz Yargıç

Tamam abi ben geliyorum

@Cengiz Yargıç

büyük bir ihtimal geleceğim. yarın akşama kesin belli olur

@Cengiz Yargıç

yarın saat 10 da üsküdar vapur iskelesi önünde olacağım. beni ekleyebilirsiniz

ben de katılmak isterim bu tura. benim çıkış noktam eyüp bu civardan katılacak varsa buluşup gidelim arkadaşlar.

Cengiz Abi

Bizler oradaydıkta sen nerdeydin :)

Cengiz abi bugün yarışı izlemeye gelmedin :eek: forumada yazmamışsın gelip gelmeyeceğini :eek: sana ceza kesmemiz gerekir şimdi :mad:

@Hasan Bahri Toros

hasan iyi ki geldin yahu hasret kaldık eski dostlara...

:in: :in:

@Hasan Bahri Toros

cengiz bey tur düzenler ise gene bi pedal yapalım...

@Kudret Kurtcebe

Cengiz abi İran'a gidecek bisikletle bizdemi katılsak ne yapsak :D

Geri