Scudo Sports

24-mayıs-2009 Pazar İzmit-Yuvacık barajı gezim:)

Scudo
Merhaba,

biz de Yilbasi sonrasi Istanbul'dan bir grup arkadas Yuvacik Baraji ve cevresinde binmeye gitmek istiyoruz. Mumkun olan en az asfalt, max. off road parkurlar tercihimiz olacaktir. Parkur konusunda bize yardimci olmaniz mumkun mu?

Selamlar

Ziya

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
geziniz çok güzel olmuş Kocaeli Karamürselde kaldığım 32 senenin anılarını yaşadım .Yuvacık barajı ve çevre güzelliklerini bizlere yaşattığın için Teşekkürler.Fotolar mükemmel ellerine gönlüne pedallarına sağlık.:in: :in:

• Beğen
Paylaşım için teşekkürler,bu yerleri sizin sayenizde tanımak imkanı buluyoruz.Manzara ve Fotoğraflar çok güzel . bacaklarınıza kuvvet .hoşça kal.

• Beğen
kardeşim çok güzel bir gezi olmuş ayağına sağlık çok hoş yerler bende oralara bir tur yapmayı planlıyorum saygılar...

• Beğen
merhaba eski bir gölcüklü olarak bu resimleri görmüş olmak benim için tarifi olmayan bir mutluluk yuvacık barajı izmit ve eski gölcük yolu özlediğim mekanlardan...
gölcükte otururken maşukiyeye balık yemeye giderdim balık ve muhlama resmini görünce o günler aklıma geldi :)
mükemmel bir gezi bazı kişilere göre yanlız tek başına gezmek sıkıcı gelsede bana yanlız gezmek etrafı keşfetmek istediğim yerde durup dinlenmek resim çekmek vs. çok hoşuma gidiyor sizde aynısını yapmışsınız ama kalabalık gezmekte farklı güzelliği var :D
ayağınıza sağlık paylaşım için teşekkürler hep benim gezilerime yorum yazıyordunuz sizinde bir gezinizi görmek sevindirici teşekkürler ediyorum...

• Beğen
@Kadir AYINTAP

ben teşekkür ederim kadir kardeşim güzel yorumun için bu resimler geziler sizlerle paylaştıkça daha bir güzel oluyor!

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Geri