Scudo Sports

24-mayıs-2009 Pazar İzmit-Yuvacık barajı gezim:)

@Sencer KAN

teşekkür ederim sencer kardeş senin kadar olmasada elimizden geldiğince paylaşmaya çalıştım sizlerle
bisiklette bayağı bir eski 92 model arkadaşın oğlunun baktım öylece kazalı duruyor senin skati aklıma geldi haketmiyor dedim böyle durmayı skatiler gezmeli senin ki geziyor karnı kaşınıyor ayaklara masaj felan :D teklif yaptım arkadaşa aldım mekanik işleri bisikletçi bir abiye boya işleri kendi emeğim benim için çok değerli o yüzden :eek:
skati bak deden:D burda!
çok teşekkür ederim tekrardan!;)

Scudo
bi saniye bi saniye....

buraları özellikle albümün 1,kısmını kocaeli değilde trabzon'a karadeniz'e yaylara tur olarak yazsaydınız sanırım daha güzel olucaktı...:60:

abi eline koluna bacağına sağlık çok güzel fotoğraflar bunlar...:winkenlux

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
çok teşekkür ederim ahmet kardeşim bir ara geri dönmeyi bile düşündüm yağmur yağacak diye sonra aklıma geldi çantamda yağmurluk olduğu devam dedim iyikide demişim işte sonuç:)

@cedrick41

Sıkati'yi dedesini göstermeye getirdim ekran başına..
A aa o da ne.. baktım suluğundan bir kaç damla düşmüş bile yere.. :rolleyes:

Zor aldım valla ekranın başından.. Nasıl duygulandı Dedesini görünce anlatamam :p

Mekanik işçiliği de pek güzel görünüyor ama ben boya işçiliğine bayıldım, çok titiz bir çalışma sanıyorum bu Sıkatileri canlandıran bilekten çok RUH..
teşekkürler :)

Sıkati'yi el öptürmeye getirirm artık

• Beğen
çok güzel bir tur pedalına sağlık

ben de artık tur okumak hobi oldu senin turunu gerçekten çok beğendim tebrikler(inşallah bizede nasip olur böyle turlar)

• Beğen
@ademdogan

beğendiğine sevindim
bende çok seviyorum turlara bakmayı:D
inşallah adem bey

pedala basan ayağına sağlık arkadaşım, cok güzel ve manzaralı(özallikle yiyecekler:)) bir gezi olmuş... paylaştığınz icin teşekkür ederim...

• Beğen
Doğanın bize sunduğu güzellikllerden faydalanmak ve keyfine varmak ne güzel.

İnsanlar tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır. İnsanın gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez.(kızılderili atasözü)

yolunuz açık olsun, bol pedallar.

cedrik41, yav o kadar güzel yazmış ve fotoğraflamışsın ki imrendim valla. ben zaten o tarafta otururken benim bile içimi pedallama isteğiyle doldurdu, şehirde yaşayanların duygularını tahmin etmek zor değil. bir arkadaş tatlıyı sormuş. o tatlı değil adı mıhlama, peynirin fırınlanmış hali. elbette içeriğini daha iyi bilenler vardır, ben şu kadarını söyliyim, tadı harika ve buralarda alabalıkla beraber mutlaka yenir.

teşekkür ederim bu hafta ödeştik galiba:D
evet mıhlama ne gitti biliyormusun!
birlikte kurdururuz böyle bir sofra izmit dayig grubu olur (dağ bisikleti yeme içme grubu olur):D:D

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
@Baki Berk Kayalar

Evet ben görünce öyle sandım.Sonra emin olmak için başlığa bir kez daha baktım:)

Ne muhteşem yerler öyle!

• Beğen
Geri