Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

24 hours of adrenalin -2-

beverly

Forum Demirbaşı
Tepki
281
Bisiklet
Scott
onumuzdeki ay ikinci 24 saat yarisimi kosucam.simdiden yaris kayitlarini takim olarak( hollywood pro bicycle team)tamamladik. 5 person open katogorisinde yas toplami 149 alti bolumunde yarisicaz.(bu bolum en cekismeli bolum.takimimiz katogoriden de anlasilacagi uzere 5 kisiden olusuyo. en gencleri benim, diger takim uyleri yas sirasiyla
2. Scott Verdekel (28) cok kez 24 saat yaris deneyimi var, cok hizli ve super bi inis teknigi var, ayrica takimin ana sponsoru
3. Luke Macfarlane (29) kanadadan katildi takima, yol yariscisi. arazi teknigi fena degil.
4. Poul Fow (32) takim kaptani, 2. sponsor, CID ajani, takimdaki en yavas adam ama kaptan oldugu icin sesimiz cikmiyo :)
5. Criss Muller:(33) cok iyi bir single speed tirmaniscisi, uzun mesafelerde cok dayanikli.ozellikle son 8 saat cok iyi zamanlar yapacagini tahmin ediyoruz.
yaris hakkinda bilgiyi www.24hoursofadrenalin.com dan alabilirsiniz. Bu arada yaris sonrasi video ve fotolari burdan yayinliycam merak edenler icin.

Scudo
Merakla bekliyorum...Keşke bizimde katılabileceğimiz böyle organizasyonlar olsa....

Sevgili Beverly canı gönülden başarılar diliyoruz takımınıza.
Fotoğraf ve videoları isteriz ama. !!!

cok saolun, bu sefer 1 kask kamerasi, 1 normal kamera ve birde foto makinasi ile gidiyorum gecen seferki gibi filmler kazaya ugramasin diye...

Başarılar.. Kazasız belasız bir yarış geçirmeniz dileğiyle:)

Beverly abimiz sizlere başarılar dileriz..bizde merakla foto ve videoları bekliyoruz..
Kazasız ve Bol keyifli sürüşler dileriz..

Haydi Beverly, ayağınıza kuvvet diyeyim :). İnşallah biz yarışacak güçten düşmeden bizim de böyle organizasyonlarımız olur.

co0k sagolun ark ark lar... olur insallah tr de de boyle etkinlikler.(aslinda cok zor bi sey de deil ama bunu organize etmek...)

bu gun antreman turunda parkur un maksimum zaman derecesini aldim. maksimum zaman derecesi olarak benim adim anons edilcek yarista eger yarisa kadar kimse gecemezse . bu arada benim takimim gecen senenin sampiyonu sari formayla yariscaklar. daha baslamadan iyi goz dagi oldu hehehe. bu arada yarisa 5 gun kaldi. heyecan dorukta hehehe....

tebrik ederim abicim inşallah yarışıda kazanırsınız.. kazasız belasız pedallamalar..

valla cok iddiali konusmak istemiyorum ama yuksek ihtimal gibi gozukuyo. gecen senelerin istatistiklerine gore 27 tur yapabildiginde ilk 3 zaten girebiliyosun.27 turu da en iyi zamanda yapan yarisi kazaniyor. benim tur basina zamanim 45-50 dakika.gurup ortalamamis 55 dakika.ucu ucuna 27 yapabiliriz. bakalim hayirlisi.

ayğına kuvvet utandırma bizi bol şanslar ya bizim buralarda niye böyle org lar düzenlenmiyor harika olurdu gercekten

insallah nirvana bakaklim noolcak. bu arada bu org lar tr olmaz gibi geliyor. cok pahalilar. birde organizasyon sirketlesmis. yani organizatorler amerika genelinde 24 saat yarisi duzenleyen ve bu isten para kazanan bir sirket. tabii bu ton da sponsor var. bu arada kisi basi katilim ucreti 150 dolar.yani her takim katilabilmek icin 750 dolar oduyor. ve ytuzlerce insan onlarca takim katiliyor yarisa. gecen hafta sonu 3 tane tirlari vardi yarisin yapilacagi yerde. bu power fm in ki gibi sov tirlari. bunlara bu kadar harcayan sirket kesin iyi para yapiyordur.

sonunda donduk yaristan. berbat gecti. bayaa sanssizdik. zaman rekoru bendeydi. ama inanilmaz yariscilar vardi. benim 45 dakikalik rekorum 40 dakika ile kirildi yarista. ilginc olan benimk rekoru kiran adam single speed bisikletle yarisiyordu(team subarudan).yarista sadece 1 kere gecildim. ve bu single speed li adam gecti.gectigi yer inailmaz egimli (en kucuk vitesle bile zor cikilan bi yer)ve teknik bi tirmanis.adam yanimdan duz yol cikarmis gibi gecti. yaris sert 2 kilometrelik teknik tirmanis ardindan tunel downhill (agaclar tarafindan tamamen kapatilmis tunele benzeyen single trail) ardindan 200 metrelik tirmanis, kisa teknik downhill, 2 kilometrelik teknik cikis ve yaklasik 2 kilometrelik cogu yarscinin yuruyerek indigi teknik downhill den olusuyor. gunduz turlari boyunca ilk 3 teki yerimizi koruduk. arkasindan aksiliklar basladi. takimdan bi arkadasimiz ortalama 1 saat lik parkuru lastik patlamasi ve dusme gibi sebeplerle 1 saat 25 dakika ve 1 saat 30 dakika gibi zamanlarla tamamlamasi nedeniyle 13 luge kadar dustuk.benimde gece turlarindan birinde kask isigimin bozulmasi ve gidon isigimin pilinin dusmesinden dolayi tamamen isiksiz kalmam sebebiyle (gece 3 te -5 derece sicaklikta) 1 saat 15 dakikalik zamanim bizi 19. luga kadar atti. sonra yarisi birakip kamp atesi etrafinda birazlarimiza sarildik ve ortamin tadini cikarmaya basladik. bu arada team cliff bar dan teklif aldim. benim tur sonuclarim (sonuncu haric) ve agresif downhill im antrenorun bayaa ilgisini cekmis sanirim. uzun uzun konustuk ama tr ye donemme nedeniyle sonuca kavusamadi. geride cok guzel anilar ve deneyim birakti. 24 saat yarislarnini seviyorum...

bu arada yorgunluktan kamerami cantasindan cikaramadim bile. ondan dolayi foto ve video yok, uzgunum...

Geri