Scudo Sports

24 Ağustos Cumartesi Orhangazi-İznik Gölü

bir sonrakini pazar yaparız :)
bu arada herhangi bir değişiklik yok değilmi bizde

Scudo
Bir sonraki pazar günü olacak(1 eylül), üstelik mesafe uzayacak, yavaş yavaş gençlere level atlatacağız. Aramızda 100+ yapmamış olanları yoracağız inşallaaaah :)
Kamplı turlar da yakındır. Ben şahsen önümüzdeki1-2 ay boş olduğum için eylül 3.haftadan itibaren haftaiçi kamplı tur yapmaya başlıyacağım. Haftasonu da talep olursa kamp malzemesi olanlar ile kamplı tura çıkabiliriz.
Bu arada kamp malzemesi dediğimiz bisiklete bagaj(50-80 tl araası),çadır(50-200 arası),mat(20 tlden az),uyku tulumu(20-30 tl civarı). Yani minimum 140 tl civarı bir rakama doğa adamı kıvamına gelinebiliyor. Açık havada keyif ise bedava, gerisi için mastercard!. Günlük turlara takılıp kalmayalım demeye getiriyorum.

Beyler harikasiniz. Yarin sizinle olamayacak olsamda gonlum sizlerle. Nikahdaki evet e alkis cirpmaktansa sizinle pedallamayi isterdim fekat mahalle baskisi cok pis buralarda :D yarin kazasiz belasiz bir yolculuk olur insallah

Hayde kazaniz mubarek olsun :)

eyvallah dostum. dua et çok ucuz kurtuldun ;) . ama murata güveniyorum bir yerden bağlantı yapar gene :alkis:
ilker senin için bol foto çekeriz. onlarla idare edersin artık.

program geçerli, yarın görüşmek üzere. Bi ara yağmur yağabilir, haberiniz olsun

Geri