Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Merhaba arkadaşlar geçen hafta itibariyle bir haftalık İzmir/özdere tatilinden dönmüş bulunmaktayım.Bu bir haftayı hep özlemini yaşadığım bir tarafım deniz diğer tarafım orman olan sahil yollarında tur yaparak geçirdim.Çok sevdiğim 2 forum arkadaşım ile görüştüm.Bir tanesi Aytaç Kalyoncu diğer Yusuf Z. Şipal. ikisinede tekrar teşekkürler.hemen hemen her gün bisiklete bindim ama bazıları performans ve antreman havasında geçtiğinden fotoğraflama şansım olmadı bende en özellerinden Selçuk ve Kuşadası turlarımı fotoğrafladım.Hepsine ayrı başlık yerine çok fotoğraf olmadığından tek başlıkta yayınlıyorum iyi seyirler......
İlk gün sabah 07:00 hem ortalığı koloçan etmek yol ve rüzgar şartlarını anlayabilmek adına ufak 35-40 km lik bir boyöz+meyvesuyu turu
Sabahın bu saatleri cidden çok güzel.Yol kalitesi çok kötü.Yol bisikletine hiç uygun değil.Rüzgar alışık olmadığım cinsten ne zaman nerden eseceği belli olmuyor oldukça garip
ama manzara mükemmel...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Artık boyözü hakettik
(link)
(link)
Selçuk(Efes) turun ilk kilometrelerini yine yukarıdaki güzergah ile başlıyorum o yüzden aynı resimleri eklemedim.yol yaklaşık 38 km git gel 76 olacak nasip ise.Ama bu turu sabah değil akşam saatlerinde yaptım.17:00 da hareket ettiğimden ilk 2 saat oldukça zorlayıcı geçti hava sıcaklığı etkiledi beni ama alışık olduğumdan çok fazla olan oksijen dehşet bir duygu.gelelim Selçuk resimlerine...
(link)
(link)
(link)
(link)
birde kendimizi çekelim
(link)
(link)
(link)
(link)
Scott bu fotoğrafları görse reklamında kullanır
(link)
(link)
(link)
(link)
Araya kendimizi de katalım
(link)
(link)
Selçuk yol ayrımına geldim bile....
(link)
(link)
uzaktan Efes antik tiyatrosu gözüküyor.En son 1995 de görmüştüm...
(link)
(link)
(link)
(link)
Kapısına geldik bile...
(link)
(link)
Bu noktadan sonra içeriye girişin 25 lira bir bardak portakal suyunun da 5 lira olduğunu öğrenince
rotayı geriye çeviriyorum ilk benzin istasyonunda birşeyler içmek için .Dönerken de biraz kalıntı fotoğrafları 
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
İlk benzinlikte bir şeyler içtikten sonra rotamı hızla yuvaya çevirdim fotoğraf almadım.
gelelim Kuşadası turumuza
sabah 06:15 hareket saati yaklaşık yol 40 km bir o kadar da dönüş oldukça sert olacak sabah rüzgarı da sıkıntılı gözüküyor....
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
işin şakası güzel rampalarda mevcut
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kuşadasına iniş başlıyor işin bu kısmı çok keyifli...
(link)
(link)
(link)
(link)
ve artık mutlu son tabela fotoğrafları...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu kadar yol yaptık sabah çayımızı burada içelim....
(link)
(link)
Dönüşü eski yoldan yapıyorum farklı olsun diye....
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Selçuk kavşağına geldik.Bu noktadan sonra fotoğraf yok performans başlıyor
(link)
(link)
evet tur fotoğrafları bitti .Kuşadasına bisikletim ile gitmeden bir gün önce araba ile gittik orada Aytaç Kalyoncu dostumun mekanında oturduk mükemmel çay ikramı ve sohbeti ile çok güzel bir vakit geçirdik:Bu kareler de o bölümden...
Aytaçın ultra hafif insanı deli eden canavarı
o kalitesiz yollar bunu haketmiyor ama olsun
(link)
(link)
Aytaç ile beraber....
(link)
(link)
Bu kare de Yusuf Z. Şipal dostum ile 2 senedir beklenen buluşmamız .kendisi benimle buluşmak için İzmire giderken yolunu uzatıp kamp yerimize kadar geldi tekrar teşekkürler.Dostum şimdiden kusura bakma gözlerin kapalı çıkmış
çeken adam demişti hatırlarsın bir daha çekeyim diye
artık ikinci buluşma çok elzem oldu bu hatayı telafi için.....
(link)
(link)
Acısı tatlısı bir hafta geçti yaklaşık 400 km yol yaptım fırsat buldukça hava sıcaklığı ve daha cazip gelen deniz keyfi bu kadar ile kalmama neden oldu.Bu bir haftada özel mesajlarına yeterli ilgi göremeyen arkadaşlar da kusuruma bakmasın bir hafta daha yoğunum sonra eski sistem forum için çalışmaya devam
İlk gün sabah 07:00 hem ortalığı koloçan etmek yol ve rüzgar şartlarını anlayabilmek adına ufak 35-40 km lik bir boyöz+meyvesuyu turu
Sabahın bu saatleri cidden çok güzel.Yol kalitesi çok kötü.Yol bisikletine hiç uygun değil.Rüzgar alışık olmadığım cinsten ne zaman nerden eseceği belli olmuyor oldukça garip
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Artık boyözü hakettik
(link)
(link)
Selçuk(Efes) turun ilk kilometrelerini yine yukarıdaki güzergah ile başlıyorum o yüzden aynı resimleri eklemedim.yol yaklaşık 38 km git gel 76 olacak nasip ise.Ama bu turu sabah değil akşam saatlerinde yaptım.17:00 da hareket ettiğimden ilk 2 saat oldukça zorlayıcı geçti hava sıcaklığı etkiledi beni ama alışık olduğumdan çok fazla olan oksijen dehşet bir duygu.gelelim Selçuk resimlerine...
(link)
(link)
(link)
(link)
birde kendimizi çekelim
(link)
(link)
(link)
(link)
Scott bu fotoğrafları görse reklamında kullanır
(link)
(link)
(link)
(link)
Araya kendimizi de katalım
(link)
(link)
Selçuk yol ayrımına geldim bile....
(link)
(link)
uzaktan Efes antik tiyatrosu gözüküyor.En son 1995 de görmüştüm...
(link)
(link)
(link)
(link)
Kapısına geldik bile...
(link)
(link)
Bu noktadan sonra içeriye girişin 25 lira bir bardak portakal suyunun da 5 lira olduğunu öğrenince
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
İlk benzinlikte bir şeyler içtikten sonra rotamı hızla yuvaya çevirdim fotoğraf almadım.
gelelim Kuşadası turumuza
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
işin şakası güzel rampalarda mevcut
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Kuşadasına iniş başlıyor işin bu kısmı çok keyifli...
(link)
(link)
(link)
(link)
ve artık mutlu son tabela fotoğrafları...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu kadar yol yaptık sabah çayımızı burada içelim....
(link)
(link)
Dönüşü eski yoldan yapıyorum farklı olsun diye....
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Selçuk kavşağına geldik.Bu noktadan sonra fotoğraf yok performans başlıyor
(link)
(link)
evet tur fotoğrafları bitti .Kuşadasına bisikletim ile gitmeden bir gün önce araba ile gittik orada Aytaç Kalyoncu dostumun mekanında oturduk mükemmel çay ikramı ve sohbeti ile çok güzel bir vakit geçirdik:Bu kareler de o bölümden...
Aytaçın ultra hafif insanı deli eden canavarı
(link)
(link)
Aytaç ile beraber....
(link)
(link)
Bu kare de Yusuf Z. Şipal dostum ile 2 senedir beklenen buluşmamız .kendisi benimle buluşmak için İzmire giderken yolunu uzatıp kamp yerimize kadar geldi tekrar teşekkürler.Dostum şimdiden kusura bakma gözlerin kapalı çıkmış
(link)
(link)
Acısı tatlısı bir hafta geçti yaklaşık 400 km yol yaptım fırsat buldukça hava sıcaklığı ve daha cazip gelen deniz keyfi bu kadar ile kalmama neden oldu.Bu bir haftada özel mesajlarına yeterli ilgi göremeyen arkadaşlar da kusuruma bakmasın bir hafta daha yoğunum sonra eski sistem forum için çalışmaya devam