Scudo Sports

24-26 Haziran Bisikletim ve Ben Avanos-Göreme-Ürgüp Turu

iyi dileklerin için sağol dostum, sarımsaklıdan sonra patlakta uzman oldum ya sıkıntı yok :D bisikletliler de 1metre solumdan geçtiler ama neyse biz görmemişler diyelim hadi :)) takılmıyorum ya kendi kafamla baş başayım artık

Scudo
reklam olmasın bir gazeteden kupon toplayarak edindiğim ve kapımın önünden 2 dakikada çaldırdığım ilk dağ bisikletimdir Bisan, Mountain Cat...

anılarım depreşti... Cevizli-Maltepe arasında az pedallamamıştım onunla...

hoş bir akraba ziyareti de gerçekleşştirmişsiniz... helal olsun!

kaba-saba insanları iss boşverin, heryerde varlar :(

iyi pedallar!

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teoman ÇON
iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim..
Şahin kardeş yolun düşerse muhakkak Avanos tarafından Göreme'ye varmadan
sol taraftaki patikalara sapın çok güzel parkurlar var videodaki gibi ;)

Merhaba.:)
Çok güzel bir paylaşım yapmışsınız.Bizim görmek isteyipte vakit ve nakit bulup görmediğimiz yerleri paylaşmanız çok memnun etti beni.
Ayaklarınıza sağlık.:in:
Paylaşımınız için teşekkürler.:in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Teoman ÇON
Ahmet merhaba önce ayaklarına sağlık.Ben Ahmet Özcan Kayseriliyim Mersinde ikamet ediyorum.Allah izin verirse 13.08.2011 tarihinde kayseriye geleceğim.Gelirken oğlumun ve benim bisikletlerimizide aracımın arkasında getireceğim.Orada birlikte tur yapmak istersen mesajlaşıp irtibat kuralım. Görüşmek dileğiyle.

Merhaba,
Resimleri görünce "bisikletiniz" ve siz başlığının sebebini gerçekten anladım. Çünkü neredeyse her karede bisikletinizin bir parçası görünüyordu. :) Şaka bir yana çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Oldukça keyifli bir anlatım ancak fotoğraflar silinmiş. Belki yeninden eklerseniz memleketimi birde sizin bisikletinizden görmek isterim:)

Geri