Scudo Sports

'' 23 ekim pazar---175 km çok uzak tarih ama adrenali büyük ''

@Bugsbunny

bura acaip başka dünyalara gideceğiz burda in cin top oynuyor burda orman ve vadiler tek bi köpekte yok gerçi olsa ne yazar severiz onları biz,,,,

Scudo
etabımız....
topçular-tavşanlı-ahmediye,örencik-mahmudiye-çakırlı-ve iznik dönüş- iznik kuzey sahilden orhangazi ve yalova -topçular 130 km ye gelir rampalar ile ,,,,,,,160 km ...............

18 eylül ---topçular -iznik -topçular,,,,

şeref konuğu aytekin erzan onun için bu turu yapıyoruz...

1- kudret
2- ogün
3- hasan,,,,,
4- mehmet,,

saat 07.00 ,,,,,haydarpaşa --gebze,,,,feribot topçular dönüş tren gebze,,,

alo bahtiyar,,alo soner,,alo erkan ,,,,alo volkan çelik,,,,alo onur ,,,

bu tur kaçmaz,,,,

Çavuş davetin için teşekkür ederim ama o tarihte memlekette olacağım ben. Oradan sürprizim de olacak tabi. :)

Bi dakka ya tarih de değişmiş yer de. Ben bu hafta gidiyorum memlekete.

burada burada ama Çavuş şu km rakkamlarınla oynama kafana göre çünkü hesaplar farklı olabilir... 130km = 160km demişsin turda 37km ortalama 5% eğim tırmanılacak... eğer 130km yi düz yol olarak kabul edersen yanılırsın, neyse bugün İspanya turunda duvara çarpanı gördün mü sen geldin aklıma .:):):):):):)

bu gece çıkıyoruz durmaya gelmez vucudu sıcak tutmak lazım....zevk için biniyoruz artık..:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

hehehhehhe evet evet duvara çarptım unutulmazdı, ülen sana olan saygımızdan ölümü göze aldık yahu, aytek bizim salih hesabı yapmış gerçi 74 km çıkarmış o yolun sadece örencikten sonrası doğru tam ne kadar tutuyor onu bulmak lazım şimdi ben şu harita sitesine bi gireyim hesap yapacağım tavşanlıdan iznik kaç km dönüşü biliyorum iznik topçular 62 biliyorsun 12 km tırmanış orda eğim 6 idi galba ,,,,orhangaziden hesap yapıyorum ,,,

Selam Kudret Abi,

Bende geliyorum. Yetişebildiğim kadar arkanızdan gelicem :)

@ClicX

hoş geldin babo,,,

etabımız....
topçular-tavşanlı-ahmediye,örencik-mahmudiye-çakırlı-ve iznik dönüş- iznik kuzey sahilden orhangazi ve yalova -topçular

1- kudret
2- ogün
3- hasan,,,,,
4- mehmet,,
5- clicx

alo bahtiyar,,alo soner,,alo erkan ,,,,alo volkan çelik,,,

,alo onur ,,,
gelir gelir

bu tur kaçmaz,,,,

,,

etabımız....
topçular-tavşanlı-ahmediye,örencik-mahmudiye-çakırlı-ve iznik dönüş- iznik kuzey sahilden orhangazi ve yalova -topçular

1- kudret
2- ogün
3- hasan,,,,,
4- mehmet,,
5- clicx

,alo onur ,,,
gelir gelir

bu tur kaçmaz,,,,

evet aykut arkadaş doğru der,,,,,,,,,,,,

136 km toplam,,,,,,,,,,,,
şimdi bir mil 1.6 km dir
84.62 mil ---------135.392 yapar ,,,yani yaklaşık 136 km ,,,,,,,
bu vesileyle ,topçular tavşanlı- ahmediye- örencik - mahmudiye çakırlı ve iznik ,,,,,,,,,,,,,dönüş iznik kuzey yolu orhangazi yalova topçular 84.62 mil ----- 135.392 km ,,,,,,,,tavşanlı ahmediye ve örencik ten sermayeci ve mahmudiye yolu üzerindeki rampalarda harcanan enerjiyi km ye çevirirsek bi günde 150 km ye yakın bi yol gitmiş kadar olacağız bu hesap doğru yalnışsa söyleyin ,,

bu pazar benim yaptığım etap topçulardan tavşanlı ahmediyeden ta çakırlı ve iznik e tam 37.25 mil km hesabı 59.6 km dir dönüşte aynı yol ,,,119 .2 km rampalar çok fazla idi gidişte ve dönüşte ,,,,,,,,,, 119.2 km ye patlamış,,,,,,,, tabi rampaları hesaba katarsak km çoğalır ,,,,,,,,

Otomatik çizimler de hata olabiliyor, hoş işin içine insan faktörü ne kadar çok girerse hata oranı artıyor ama Google yalan söylemez: (link)

Sondaki fazladan 2 km. uzun yoldan gidildiğinde. Çarp ikiyle 128 km. fazlası var eksiği yok. İnanmayan KML dosyasıyla Google Earth'den bakar...:)
www.salihdincer.com/kml/TOPCULAR_IZNIK.kml

@Salih Dinçer

salih 136- 128 --farketmez 8 km fark şimdi olay belli güzergah belli bu pazar geliyormusun antremana, sen ondan haber ver ben yüksek tempoda bi olayı polinezde yapacağım ayrıca 4 eylüle hazır olmanız için yer yer tempo hızlanacak ve yer yer rampada hızlanma olacak 28 ağustos topiğine yazdım kesin geliyormusun yoksa gelmeyecekmisin ,,,

Merhaba,

Bu İznik güzergahı çok hoşuma gitti. O yüzden burayı verebilmek için elimden geleni yapacağım. O kadar çok kişinin ilgisini çekmiş ki forumda Delta'nın ortak katılımlarıyla (-bknz. ilgili başlık) otobüslü geziler düzenlenmiş. Bir de şu arkadaşların (başta 5, dönüşte 3 kişi) yaptıkları hoşuma gitti:

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82294

Vidyosu da şurada ve toplam mesafe (121 mil) şu haritada:

(link)

Tabi hesaplarken İstanbul şehir içi ulaşımı da dikkate almışlar. Bu tur harbi IronMan turudur ki içinde denize girip gitmek de var ama feribot sayılmaz tabe...:)

Hadi gölde biraz yüzer ve kurulanmak için koşarsınız oldu mu IronMan, gerçi yarışın bisiklet olayı fazla mıydı?

@Kudret Kurtcebe
Çavuş, antrenman programında bir değişiklik yok, en azından benim için? Sadece mesafenin daha kısa (Üsküdar-Polonezköy ~ 25 km.) olduğunu düşünüyorum daha doğrusu Google öyle diyor...:)

(link) (24 km. arabayla 57 dk.)

Eee Üsküdar'a gelirken her iki grup da yaklaşık 15 km. yapacak etti 40 km. Dönüşte ise orada biraz dolansak bile Karadeniz Caddesi'ne 10 km. gitse oradan Dudullu'ya da bir 10 km. daha ve Bostancı-Dudullu 10 km.'dir. Toplamda 40 + (3 x 10 km.) = 70 km. eder. Hadi 5 km. de kafadan eklesek bu antrenman bize (daha doğrusu Bostancı grubuna) en fazla 75 km. yapar ki hissedilen 100 km. olabilir mi?

Sevgiler, saygılar...

salih burda defalarca yazıyorum ama galba sen anlamıyorsun rampada hızla çıkarsan ne kadar kalori kaybedersin onu km ye vuracaksın 100 km den fazla gitmiş olacaksın bi kere tempoyu birden hızlandıracağım ve süratli bi şekilde 2 saat sürebilecekmisin bence hayır zati bunu bildiğim için sizleri fazla yormayacağım aytek ile yaptığımız antremanlarda aytek canıma okurdu sesimi dahi çıkarmazdım durmak yoktu ve kısa mola ,,,öyle yok biraz bekleyelim yok ,,,özellikle kilyosda yapılan antremanlar ,,,,,,,,,,,şimdi zati 4 eylülde kesin üçlü partnerleriniz tam olmalı, şile turunu hatırla 3 temmuz orda herkez partnerini buldu ,,,,,,,,,,,,b takımda yer alamazsın a da yer alacaksın a da kim var sen bahadır bey ve rıdvan siz birbirinizden mesul olacaksınız ben ortalarda olacam, bu turda, a-b takımları 4 eylülde birbirinden kopacak ,,bu km lerce olabilir ,buna hazırlıklı olun,,,,,,,,,,evet gelelim bu tura bu tura gelirsen partnerinle geleceksin o kim rıdvan ve o kim bahadır bey onlar gelmez ise tek başına gelirsin tek sürersin 18 eylül için konuşuyorum ,,,,,herşeyi baştan konuşalım sonra darılmaca küsmece olmasın ,,,,,,,,,,

@Hasip Çehre

yah yah haklısın düşmana acımak yok ,,,,,,,,,,,yalnız ben biliyorsun duvara tosladım mahmudiye dönüşü rampada bu nedenle düşmanı arkadan çevirmece yapacağım onun için efenim majino hattına bodoslama önden saldırmak yerine panzerlerim ile arkadan çevirme yapacağız düşmanın en zayıf hattı iznik -gölün kuzey sahili ,,,orhangazi ve yalovada .........
keşifler bunu gösterdi 18 eylül büyük bi çatışmaya sahne olacak bu sefer kazanacağım ,,,,,,,,,,,,

panzerler geliyor,,,,,

:) :) :)

http://worldwar2.free.fr/panzer3f.jpg

zafere doğru,,,,,,,,,

etabımız....

1- kudret
2- ogün
3- hasan,,,,,
4- mehmet,,
5- clicx

,alo onur ,,,
gelir gelir

bu tur kaçmaz,,,,

Geri