@Salih Dinçer
boşver salih artık ip koptu müzikten ora benim için bitmiştir ,,,,,,,,,,nefret ettirdiler herşeyden beni soğutturdular müzik ölecek ve ölmeli benim için mesleğimin hiç bi önemi yoktur böyle kokuşmuş bi ortamda yaşayacağıma şerefimle haysiyetimle yaşarım ,,,,daha iyi ,,asla ödün vermem asla ,asla plak şirketlerinin sevimli maymunu değilim ben ,onlar yat dediği zaman yatacak kalk dediği zaman kalkacağım yok öyle yağma ben plak şirketlerine tepeden bakan bi adamım alayına acımam,,, eşekler gibi beni dinlemeye mecburlar ve eşekler gibide peşin para verecekler yok öyle yağma , bi albüm için tek çalacağım cd için anında hesabıma 5000 ytl girecek bu para bana verilecek noterden tasdik edilecek faturayı alacağım aldığıma dair,,, kontrat yok neyin kontratı ,,beni eşek gibi bağlayıp sömürmek her babayiğidin harcı değildir ben asla sömürülmedim ve kimseyide sömürmedim ............
isim vermeyeceğim grubun adını, adamları 5 yıl bağladılar kontratla onların cebine bir girdi plak şirketine ise beş girdi... 5 yıl kontrat,,, adamlar plak şirketine çalıştılar kimse bunları bilmez onun için ben acımasız bi adamım bana plak şirketi köle olacak ben köleliği sevmem ama bunlar köleliğe layıktır kim plak şirketleri,,,