dün akşam düşündüm ,,,,,,,,,,6 senedir çok sağlam basan adamlar ile basmışım ,,,,,,,,,,,,,,kimdi bunlar,,,,,,,,,,,,,,,
1- alper benli,,,,,,,,,,,,,,,,,şimdilerde yok ama tempo 35-40 ı koruyordu ama işi dolayısıyle hafta sonu çalışması dolayısıyle bisiklete vakit ayıramıyor ,,,,,,,,,,,,,
bi de evlilik durumu olunca 6 ay bisikletten ayrı kaldı ,,,,,,,,,,,,
2- semir karabulut çok iyi idi ,,,,ama çok uzun zaman foruma gelmiyor ne oldu bilmiyorum bisikleti bıraktımı ne yaptı,,,,,,,,,,,,
3- suha onur er ,,,,,,,,,,,hakikaten çok iyi idi zati maratoncu idi ama bisikleti ne yaptı bilmiyorum
4- ali emre akcan nerde bu foruma hiç gelmez oldu o da maratoncu ama bisiklette bu aralar ne yapıyor bilmiyorum ,,,,,,,,,,
5- bugsbunyy -ogün gerçekten son derece dürüst alicenap bi insan ogün gerçekten arkadaşlığı bile güzel bi insan onun temposu dehşet onunla pedallamak bana onur verir,,,,,,,,,,,yeni tanıştım ama hep ogün ile aynı etaplarda olmak isterim ,,,,,,,
6- mehmet ser deli dolu ama genç kuvvetli konuşmayı seviyor içindeki enerji dışarıya vurmakta bende çok konuşuyorum biliyorum ama mehmet tam istediğim adam benim ......lisanslı judocu adamı fena döver ayakları ile mehmet sağ kolum zati bundan sonra kafamızı bozan bazı sürücüleri marizleme görevini ona bırakacam ,,,,,,,,,adam feleğini şaşırır herhal,,,,,,,,,,,
evet mehmet ile yeni tanıştık arada sırada ailesi kızıyor ona ama mehmet buna rağmen bisikleti seçiyor ,,,,,,,
7- hasan ,,,,,,,,,korsan hey gidi hasan senle azmı pedalladık azmı kurtdoğmuşları tepeledik kartepenin 1640 larında,,,, seninle turlamak şereftir hasan ,,,
8-soner,, sonunda soner ile şilede olduk ,soner son derece dostluk yanlısı genç dostum kısa zamanda çok sıkı basan bi sürücü oldu kendisini kutlarım azimle çalıştı azimle,,,,,,
9- bahtiyar ,,,,çok sevdiğim dostum dürüst alicenap kişilik ...ayakları yere basan gerçek kadim insan ..............bahtiyar ile daha çok etaplarda var olacağız ,,,
10- erkan ,,,,,,,,,,bahtiyarın kuzeni evet ikili çalışıyor ,,,,,,,,erkan sessiz ama iyi bi insan ,,,,,,,,,yol bisikleti ile devirdi şileyi ,,,,,,,,,,,,,,,
11- onur ,,,,,,,,,,,hey gidi onur asırlık arkadaşım senlede azmı pedalladık ,,,,,,,,hey gidi günler hey kartepeler ,kilyoslar ,,,,yola geçince uçtu onur rüzgar oldu sel oldu çoştu onur, onur son derece iyi bi insandır alicenaptır ,,,,,,,,,,
12- volkan akboga ,,,,,,,,,,,, ahhhhhhhhhhhhhh lisaslı almanyada elitlerde 3 üncü olan çok sağlam mtb dağ bisiklet yarışcısı volkan o son derece alicenaptır ,,,,,,almanyada 15 yıl kendi şirketinde çalışacak arada sırada geliyor gölcüğede biz de onun için gezi yapıyoruz geçen pazar gene hasret giderdik onunla birlikte olmak şereftir benim için ,,,,,,,
13- aytekin erzan ,,,onu kim bilmezki ,,,,,,,,,tüm face camiasının kralını,,,,
deli olduğu için anlaşırız kaçık olduğu için anlaşırız herşeyi bisikletten önce tuttuğu için anlaşırız, kaderlerimiz aynı onun için anlaşırız ,, ne çoluk var ne çocuk onun için anlaşırız,,,,,,,,,uğursuz rakama denk geldi aytek ama o yolların en uğursuz adamıdır bütün yollar titriyor korkuyor ondan çünki gerçekten yolları yiyen dehşet bi sürücüdür ,,,,,,,,,,,,,,,,