Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

22 Mayıs Pazar Günkü Zeytinburnu-Bostancı-Kaynarca Gezimizin Fotogradları

Scudo
Evet tanısdık pazar günü gezimizi yine yaptık.

;)

Her hafta genellikle gezeriz,bu hafta şansımıza gezmememize denk geldiniz.İnşallah bir dahaki sefere tanışmak umuduyla....... :eek:

Sevgili Özgür ve Önder, Behçet'in de deiği gibi bu hafta herkesin bir işi çıktı toplanamadık. Umarım bir dahaki sefere birlikte güzel bir tur yaparız... :)

Sevgilerimle

MFG(+)

tşk ler resimler için.hava da mis gibi görünüyor..bir dahaki sefere hep birlikte turlamak dileğiyle..;)

dun saat 10:00-12:00 arasi goztepe-tekel yaptim... ama tek ba$ina! hani yolda, yakalarim diye du$unerek yola cikmi$tim, eger gec kaldiysam diye. sonra donu$te de, kendi kendime dedim ki, 'ya ben bilemedim ne yone gidilecegini, ya da hareket saatini cok fazla gecirdim.' ah, ke$ke bilseydim.

bu arada, suru$ler car$amba ak$amlari oldugu gibi ayni $ekilde c.bostan'dan kartal yonune dogru mu oluyor pazarlari da? bunu nereden takip edebilirim? zira, bu hafta 'geziler ve turlar' kategorisinde ayin 22'si ile ilgili olarak sadece 'universiade' ile ilgili yazi olunca, herhalde ben yanli$ biliyordum dedim. (yoksa yanli$ bolume mi baktim?)

ama hava guzeldi, resimler daha da guzelmi$! darisi ba$imiza! : )

Çarşamba akşamları gezimize gelerek bizlerle tanışabilirsiniz.
Hava iyi olursa Caddebostan Migros arkasındayız.Sahil tarafında.
Bir de aşağıda verdiğim yahoo guruba üye olursanız herşeyden haberiniz olur
Selamlar
(link)

gerçekten barbaros varsa güzel olmuştur...:D zaten bi biz tanışamadık barbaros'la :D

barbarosla tanışmadan olurmu yaf..
1de yeni tanıştıklarına dvd hediye ediyormuş ben öle duydum :D

Arkadaşlar herkese teker teker teşekkür ediyoruz evet bu haftalık boyle oldu inşallah önümüzdeki hafta buluşabiliriz...

:))))))))))))

Evet warner bros türkiye palermo tarafından bana sponsor oldu. Dvd ler beleş :)

Sizler orada pedal basarken biz de Yalova'lılar olarak Delmece yaylasındaki kampımızda yağmur sonrasının güzelliğini tartışıyorduk. Buraya da gelebilirseniz sizleri tanımaktan mutluluk duyarım.

Ne Çarşamba, ne 19 Mayıs, ne Pazar... Hiç bir etkinliğe katılamadım.
Ooof of ! Ben bu haftayı yaşamadım arkadaşlar :(

Hasan H.

Geri