Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

telsız cok ıyı olur aslında getırebılırsenız daha sağlıklı ılerlerız yolda.

Scudo
Kemerin orada en erken 08:00 te olursunuz..Tecrübe ile sabittir..Normal şartlarda 08:30 gibi kemerin orada olur grup..

ufak bir hatırlatma;

çok katlı giyinmenizde fayda var. sabah erken saatlerde hava artık oldukça soğuk oluyor. hareket ettikten bir süre sonra da terleyeceksiniz. muhtemelen tur sırasınca durmalar beklemeler olacak, hastalığa davetiye çıkartmamak için katlı giyinmek faydalı olacaktır. terlerseniz üstünüzdekileri çıkartır yada üşürseniz giyersiniz.

sabah istiyorsanız size hava raporu verebilirim ? belgrad ormanına en yakın kişi olduğumu sandığım için size yardımcı olabilirim 0536 345 20 19 ve maslak istikametinden gelecek dostlar var ise ve yakınından beni bulabiir..!

@Mehmet Akif MALKOÇ

Çok geçmiş olsun .
Sizde birşey olmaması teselli verici .
Keşke bisiklet için de bunları yazabilseydim ama , derler ya cana geleceğine mala gelsin diye .
Bu arada Haliç Köprüsü derken sanıyorum Mecidiyeköy'den Edirnekapı istikametinde üzerinden geçtiğimiz köprüyü kastediyorsunuz .
Eğer öyleyse bahsedilen yola bisiklet girişi yasak .
E 5 olarak bildiğimiz bu yola bisikletle girme hakkımız yok "ne yazık ki" .
Bu bakımdan allahtan daha olumsuz bir hadise yaşanmamış , yoksa hem sıkıntı yaşanıp hem de hak iddia etmek mümkün olamayacaktı . . .
Bu tip yollara "girmek zorunda kalmak" bile bizi haklı çıkarmıyor ne yazık .
Araçlar arasındaki hız dengesizliği özellikle dönüş noktalarında ve sapaklarda bisiklet için tehlike yaratıyor .
Sözün özü işimizi güçleştirse de ; alternatif yollar kullanarak hem yasağı ihlal etmemiş oluruz , hem de kendimizi riske atmamış oluruz .
Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum , umuyorum tez zamanda bisikletteki sorun da çözülür ve pedal basmaya başlayabilirsiniz . . .

@Mehmet Akif MALKOÇ

çoook büyük geçmiş olsun kardeşim ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN hepimizin başına gelebilir tabi olağan şeyler ama biz bisiklet severler ne kadar dikkatli olsakta malesef hep mağdur durumda oluyoruz boşver kanka olan bisiklete olsun sana bişey olmamışya buna şükür seni en kısa zaamanda aramızda görmek istiyoruz RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
@Sedat YUKARIÇUKUR

SELAM sedat bende gopedal grbundanım fatihte oturuyorum pazar sabahı çıkmadan irtibat kuralım beraber geçeriz feshaneye doğru ben seni ararım görüşmek üzere saygılar

• Beğen
Tepkiler: Sedat YUKARIÇUKUR
İbo kardeşim pazar sabah paslaşalım bizimle buluşmadan devam etmeyin bu arada gop meydandan benim dışımda gelen varmı onuda bilmiyorum :D varsa yazsın arkadaşlar yoksda ben direkt feshanenin oraya incem ...

@Speedy Gonzales

selam speedy ne haber yaaa talihsiz kazada sende varmışsın sende bişey yok dimi kanka ne dir bu bizim araçlardan çektiğimiz yaaa:boese157: kendine dikkat et dostum görüşmek üzere iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Speedy Gonzales
@proxymus

sizinle buluşmadan gidilirmi kanka ayıpsın:D bende sedatla irtibat kurucam onlarla beraber gelip sizi bekleriz telleşiriz:D serdar dostum buluşmak ve görüşmek dileğiyleeedipnot=baran;oğuz; bunlar gopta oturmuyormu kanka gelmiyorlarmı onlar illaki goptan gelen olur serdar rahattt ollll

@Sedat YUKARIÇUKUR

her işte bir hayır var derler sedat bundada bir hayır vardır kanımca salı günü hava 7:00 den sonra güneş çıktı :unsure: ve tur ertelendi mehmet akif bu dururmu durduğu yerde biz bisiklet severler hep böyleyiz bende dahil olmak üzere:) nasip kısmet başka sefere gelecektir bundan hiç şüphen olmasın gelememesine bende üzüldüm:( ama onun ruhu yeterrrr:D pazar sabahı görüşmek üzere saygılarrr

@Süleyman Uzunköprü

selam süleymen abi bende fatihteyim pazar günkü turda ALLAH'TAN Bİ MANİ OLMAZSA bende varım fatihin neresindesiniz beraber eyübe doğru gideriz zaten 3 arkadaş daha var edirnekapıdan gelecek olan benim cebim 0537_466_51_66 ararsanız irtibatı koparmamış oluruz görüşmek üzereeee

İbo Baran yok Oğuzda tura katılmıyor zaten bir Ali var oda kemerburgaza gidecek direkt Alper var ama ondanda ses yok Az kalsın Ahmet abiyi unutuyordum ama o nereden katılacak bilmiyorum...

1. güvenç - Alibeyköy
  2. ŞEVKET KAYAİN - Edirnekapı- Ertelenen tura katılamayacaktı pazar için cevap vermedi
  3. İbrahim Yıldırım - Fatih- Feshaneden katılacak
  4. Sedat YUKARIÇUKUR - Edirnekapı- Feshaneden katılacak
  5. alper artar - Gaziosmanpaşa
  6. Veli Bahtiyar
  7. calvin
  8. Ahmet ölmezTürk -
  9. Hasan TOPCAN - Belgrd ormanı :D
  10. haceli yılmaz - Hasdal kışlası
  11. Fatih (Küçükçekmece) Feshaneden katılacak
  12. Murat (Küçükçekmece) Feshaneden katılacak
  13. uslu uslu - Kemerburgaz
  14. plamen - Kemerburgaz
  15. osman yılmaz - Hasdal kışlası
  16. proxymus - Gaziosmanpaşa
  17. VolkanÖzcan - Kemerburgaz
  18. süleyman uzunköprü -Feshaneden katılacak
  19. _Faruk_

Arkadaşlar listeyi bu şekilde düzenlemeye çalıştım eksik yanlış birşey varsa lütfen düzeltin saygılar....

ibo ben gelemiyorum bebik. sen millete sahip çık... bir sonrakine artık işimiz var gücümüz var ekmek parası malüm :D

İbrahim ben senin numaranı kaydettim. Su an için bizim plan karagumruk stadı onundekı durakda bulusup ordan eyube ınmek. 7 ye 10 kala gıbı stad onunde bulusucaz. Haberın olsun.:)

@proxymus

listede beni yanlış yazmışsın kız :) belgrad değil maslak canımmm :)

Geri