Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

ancak şu var saat 8 de çıkarsak grup olarak oraya varmamıs yani 13-14 kişilik bi grup olarak oraya varmamız daha uzun sürer. kimimizin kondisyonu iyi değil o yüzden 8 de çıksak önceki belgrad turunda hatırlıyorm 7,30 da çıktık saat 9 muydu neydi ordaydık
yani oyüzden 7 iyi bi vakit özellikle pazar günü için daha millet uyanmamıs veya kahvaltı yapıyor oluyorlar.
bizse bomboş yolda rahat rahat sürmek kalıyor.
ayrıca ormanda arkadan giriş yaptığımız için yani çıkış kapısından giriş yaptığımız için:) azıcık yokuşta çıkıyoruz. sabah arabalar geçmezken çıkmak daha iyi oluyor yoksa egzoz dumanı içinde çıkmak daha zor oluyor...

Scudo
@gvenc_mtb

bencede 7 iyi

bu arada tur bugün olsaydı murat gelemiyodu ama pazar günü olduğu için
gelicek belki böylesi daha iyi oldu ;)
daha kalabalık olucaz belki:rolleyes:

-Saatin ideal olduğunu biliyorum..Tecrübe ile sabit :) geç kaldığımızda az egsoz dumanı yutmadık :)

-Bugün tur olsaydı 8 kişi eksikti.Böyle bir zevkli kalmıyor..Pazar gününe kadar sıkın dişinizi arkadaşlar :)

Belgrad Ormanında buluşalım.. Bilg. kapatıcam, tam yazıları okuyamadım.
Ben belgrad ormanında yanınıza gelebilirim pazar gunu.

(biri programı ozetlerse sevinirim)

mehmet dostum aşağıda pazar günkü hava durumunun linki var hava bulutlu yağmur yok iyi pedallar

@VolkanÖzcan
Tarihler harici ilk mesajda yazan geçerli olan programdır..27 Eylül pazar günü rotamız üzerinde bir noktadan grubumuza dahil olabilirsiniz.

@kudu

Kudret abi saygılar..Pazar günü gideceğiz inş..Artık yağmur da yağsa gelecek arkadaşlar ile gideceğiz..

kemerburgazda katılırsam sadece tur sonunda olucam? geri donus yok mu? kemerburgada dağılıyor mu herkes=

@VolkanÖzcan
dönüş sarıyer-tarabya-bebek-istinye-ortaköy istikametinden olacaktır..herkes beraber gidiyor beraber dönüyor..Yolda evi yakın olanlar ayrılacak..

Ben gelemedim diye tur iptal oldu :D :D şaka bir yana mağdur olan arkadaşlar adına üzüldüm Pazar günü benide yaz Mehmet Akif kardeşim caminin önündeyim Allahın izniyle...

Listeden adını sildirecekler,listeye adını ekletecekler güncelleme yapsınlar..

Son durum
1-Mehmet
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus

sanırım belgrad ormanına en yakın kişi benim sabah 8de kalktıgımda yollar ıslak ve hava alacalı bulacalıydı mehmet akif arkadaşımı aradım düşünün sıcak sıcak poğaçları simitleri almışım :) demezmi mehmet akif iptal oldu diye :) ama şu varki 1 saat sonra hava açtı kısaca kimseye sitem edip kızmak yersiz ve üstelik hava raporları sunmakta yersiz sonuçta Allah vergisi istediğin kadar hava şöyle olacak böyle olacak diyin sonuçta takdiri veren o..!

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Bu akşam çıkalım mı ?

Pazar günü büyük ihtimalle geliyorum.
Daha iyi oldu sanki, herhalde katılımda daha fazla olacaktır.

pazar kemerburgazda katılırım ben.
5399260874

-Veli kardeş kısa turlarımız linkinde oluyor.Az önce çıktık geldik biz..Bilseydik seni de çağırırdık..

-VolkanÖzcan hasdal kışlasının bitimindeki ilk kemerin önünde beklersen gruba katılabilirsin.O bölgede plamen ve arkadaşı da bulunacaktır.İletişim telefonu ilk mesajda yazılı..

Son durum
1-Mehmet
2-güvenç
3-ŞEVKET KAYAİN
4-İbrahim Yıldırım
5-Sedat YUKARIÇUKUR
6-alper artar
7-Veli Bahtiyar
8-calvin
9-Ahmet ölmezTürk
10-Hasan TOPCAN
11-haceli yılmaz
12-Fatih (Küçükçekmece)
13-Murat (Küçükçekmece)
14-uslu uslu
15-plamen
16-osman yılmaz
17-proxymus
18-VolkanÖzcan

iyi akşamlar arkadaşlar sabah bende cıktım ama bisiklette sorun cıktı bisiklet kaydı ve cok sert bi cukura girdim jantı eğdim galiba ve zincir koptu onun için baya hem ıslandım hemde geziden mahrum kaldım diye cok üzüldüm gerci gelemediğimi mesaj attım ama en azından gezi iptal olduğu için az da olsa mahcubiyet duygusundan kurtuldum ama neyse yarın bisikleti bakıma yollayıp halletcem pazar günü ben ve osmanda var belki 1 kişi daha getiririm ekstradan

herşeyde bir hayır var derler ya bu lafınız cuk diye oturmuş :) Allah kazadan belasın korusun

@haceli yılmaz

Geçmiş olsun inşallah sizde birşey yoktur...

Geri