Scudo Sports

22.06.2014 Pazar; Şile - Saklıgöl Turu II - 95 Km

@Blent

Ahah Bülent abi çaktırma.

Yok abi karıştırıyorsun sen. O 9.5km'lik rampanın sonunda vardı ya "Ulu Tepeler Durağı" yazan, üşüdük de çantadan montları çıkardık hani. Orasıdır o kesin.

• Beğen
Tepkiler: Blent
Scudo
@ERTĞRL

:D

kıvrım kıvrım eğimsiz yoldu yahu,virajda durduk arkadan gelenleri bekledik,soluklanıp dvm ettik,camiden sonraydı :D

Ahah burada muhabbete doyum olmaz. Bir tur yapıp bir hafta konuşuyoruz, haftasonu hemen yeni tur, yeni macera tekrar haftaiçi muhabbetine koyuluyoruz. Böyle böyle buraya ne yazılacak diye beklerken iş günleri de çok hızlı geçiyor, en güzel tarafı o.

Ben artık uyurum arkadaşlar. Bu arada İğneada turunda Demirköy'den İğneada'ya 20km bisiklet turu varmış ama bizim gibi(özellikle ben) 1 yarım gözleme ile 30km rampa çıkanları kesmeyebilir, bir alternatif formül düşünebiliriz olmadı.

Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: hertugrul2004
@ERTĞRL
tasss geldiii :D hayirli geceler kardesim bende yatar hadi yataga mis mis

Günaydın abi, tur olmazsa önümüzdeki hafta boyunca ne konuşacağız? Ondan, tur olmalı bence de.

• Beğen
Tepkiler: hertugrul2004
@ERTĞRL
abi tur degil de ramazan aksamlari iftar sonrasi aksam surusu yapabiliriz tur olsada ramazan ayi dolayisiyla katilim az olur?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Kudret Kurtcebe
ramazan sonrasi plani abi o ;)

@erkan_harman

bu plan var ise katılırım yalnız benim rota farklı olur o gün ,,

Abi bizim niyet kismet cumartesi gidip kalip pazar geri gelmek iste kamp ates ;ates basinda ertugrul gitar calar bizde cubuklara sekerleme takar atese tutup yeriz ;))

@aertan
@ertan abi tasimak sikinti degil yav;)

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi günübirlik değil, 2 günlük çadır'da kalmalı tur isteniyor.
tavşanlı bölgesi uygunsa ramazan sonrası gidilebilir.

@Hüseyin Kara

Ramazan nedeniyle ben tura çıkmıyorum.
diğer arkadaşlar için bir şey diyemem

@erkan_harman

Erkanım onu güzel dedin aslında, hem ben de işten geç geliyorum genelde. Dışarı çıkmaya bahanem olur, sahilde biraz pedallar oturur muhabbet ederiz ne güzel.

(link) .etkinliğe katılmak isteyenler bu linkten kayıt yaptırabilirler

merak edenler icin kartepe rampasi videosu :D (link) kafamda ilerleyen zamanlarda 5 yil sigaranin vermis oldugu zarari atlatip kendime iyice gvende guclu hissedersem cikacagim

@Blent

dostum bülent tavşanlıda açıkça çok güzel bi yer var iznik gölü ayaklarının altında ben sizle gelirimde ama oldum olası uyuz olduğum yer ise pendik feribotu gebzeye oradan eskihisara gidilir evet 10 bisikletten sonra artık para almıyorlar idi eskihisardan geçiş 3.5 lira ama pendik feribot pahalı zati pendik ters olmakta bunun nedeni yalovadan 12 km var tavşanlı sapağına ama topçulardan 800 metre
ct sizlen gelirim ama eskihisara olur ise, beraber gideriz eskihisara sonra tavşanlı istikametine gireceğiz eğimler var ama ilk 20 km ora 30 km ,20 km sonra mahmudiye köyü dışında çok güzel bi yer var orada kesin kamp yapılır ..erkan dostum ile gelirim ama öyle bi ayar yapacağızki erkanın çalışmadığı bi ct 'siye gelecek o vakit olur biz sonra devam edeceğiz 10 km ineceğiz kuzey yolundan boyalıcadan çıkarak altınova yapıp yalovadan deniz otobüsü ile döneriz aynı gün.

Geri