Merhaba Arkadaşlar,
Bu akşam saat 20:30 da Caddebostan Migros arkasında buluşarak Maltepe veya Kartal'a bir keyif gezintisi yapacağız.Katılımcı olarak şimdilik ben, Tuğrul, Tayfur ve Alper var. Vakti olup katılabilecek olan arkadaşlarımızı bekleriz.
Tugrul abi gelmek isterdim.Ama dun syanı salı gunu hava cok guzeldı.4 saat bısıklete bındım sezonu actım ama eve donuste ıc lastıgı patlattım.Bugunde okul oldugu ıcın gelemedım
benim gelmem pek mümkün olmuyor be tayfurum...
hergün 60 km okula gidip geliom ölüom üstüne haftada 5 kere öğrenciye gidiyorum... ki geçen hafta hastaydım o halde pislete binince ciddden öldüm...
dinlenmeye bile wakit bulamıom geçen hafta 350 km kaptırmışım mesela...
Dugyun'da ben gini sanırım. Toplu taşıma araçlarıyla işim olmaz. Heryere bisikletle giderim... Hatta hastalınınca hastaneye bile bisikletle giderim Tabi yatalak olmadığım sürece
Bisikleti hem spor, hem ulaşım aracı olarak kullanan biri olarak Duygun'u çok iyi anlıyorum Yani bisikleti sonuna kadar kullanan herkesin fan'ıyım Kendimin de fanıyım... (fan=taraftar mı acaba öle olsun)
Go eYa Go
Trafikte sadece araç egsozlarından çıkan dumana bile tahammülüm yok artık :boese157:
Bağdat Caddesinde bir bisikletçi görmüştüm geçenlerde maske takıyordu ama ameliyat maskesi değil baya filitreli falan bir maske. Bence gayet güzel bir fikir, Bauhaus gibi yerlerde bulunabilir ve egzosa bağlı zararı epey azaltır.
Rüzgarda ve soğukta ben de maske takıyorum. Ancak öyle gaz maskesi değil tabi. Rüzgar maskesi Araçlara faydası olmaz... Ya zaten millet bu maskeyle bile uzaylı zannediyor bir de gaz maskesi takarsam artık neye benzetirler bilmem Belki direk benzetirler