Scudo Sports

21.Yy türkiyesınde yaşadığımız şeye bak

:boese157: :boese157: :boese157: Neyse sakinim.Henüz başıma böyle birşey hiç gelmedi çok şükür demekki Eskişehir diğer illere göre biraz daha kültürlü ve bisiklete karşı saygılı yada umursamıyorlar :) Ben her ihtimale karşı turlarda falan yanımda 1 tane çakı 1 tane muşta taşıyorum ne olur ne olmaz kavga en son başvurmak istediğim şey ama nefsi müdafa denen birşey var.Baktınız başka çare yok satır bıçak ne varsa dalmak lazım benim de önüme bira şişesi fırlatmışlardı peşlerinden basıp yakalamıştım kusura bakma sana atmak istemedik dediler ve gittiler.

• Beğen
Tepkiler: Samet Horasan
Scudo
@Mehmet_Gürsoylu

Çakı olabilir de muştanın taşıması ilk seferde para cezası ikincide 6 ay hapisten başlıyor.Kullanması ne kadardır tahmin edemiyorum.Dikkatli olun yani.En iyisi çok büyük risk olmadıkça bulaşmamak galiba.

Denizli ford servisine gıttım plakadan kayıt bulamadılar onumuzdekı gunler tekrar gıdecem bu sefer denızlıdekı Kısa şası 2004 civarı tüm transıtlerın lıstesını alacam.

Ali menemen arkadaşımız saolsun aracın tam plakasını bulduk yarın ford satış merkezıne gıdecez aracın adresını öğrenecez sonrada gerekenı bızzat kendım yapacam:boese157:

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Aracın plakasını yoğun çabalarım sonucunda bulduk :D Araç 2004 model beyaz transit, tescili Denizli de. Adreside buldukmu tamamdır :Skull-175 :10: :Gun-124-1 :box2: :violent-s :brutal324 :000002158 :D

@Emre Yıldız
Yardım gerekirse her türlü yardım yaparız :D

Aracı bulmanız sevindirici. Bu tür durumlara karşı en güzeli bel çantamda biber gazı ve kullanışlı bir çakı taşıyorum. Geçmiş olsun. Yurdum hayvanlarından manzaralar.

Savcılığada suç duyurusunda bulunsanız iyi olur. Sonuç alma ihtimaliniz var sanırım.

@Samet Horasan

Dostum öncelikle geçmiş olsun. Karakol yerine Samet arkadaşımızın dediği gibi savcılığa başvursan daha sonuca yönelik bir hareket olur. Zira polis hiç de önemsemiyor bu durumları. Avukat bir tanıdık varsa dilekçe için yardım alıp bu içi kısa sürede halledebilirsin. Yasa v.s çok bilmiyorum ama çok açık cana kasıt var. Hiçbir şey olmasa bile en azından savcılığa ifadeye çağırılırlar bu da onlara yeter bir süre. Tekrar geçmiş olsun.

@Mehmet_Gürsoylu

O taşıdıklarından benim niye haberim yok Mehmet.Bir daha sakın o cins malzeme yanında getirme görürsem çok kızarım demedi deme.En azından benimle katıldığın turlarda getirme.Yanında ben varsam merak etme sorun olmaz olsada hallederiz.O cins teferruata gerek yok.

bence git karakola. kanıt ne bekliyorlarmış? illaki birinin ölmesi mi lazım polisin müdahelesi için

iş mahkemeye vardığında şahidin olmadığı için sen suçlu bile çıkarsın bu ülkede . bu tür olaylarda şahit olayı çok önemlidir.

Geri