Scudo Sports

21 mart durusu karaburun turu sarıyerden

Aman Ha Zekerİya Tursuz Olurmu Ya KardeŞİm Ben Bİ Hafta Boyunca Tur Beklerken Şİmdİde Resİm Beklİycem Aman Ha DaĞin TaŞin Tozunu Attirin Sİzİ Takİp Edİyorum Kendİn,ze İyİ Bakin

Scudo
ben gelebilirim bu tura tabi son anda çekim işi çıkmazsa bu aralar çok yogunum dergilerin son haftası :(

@haceli yılmaz

haceli çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin umarım.

tur hakında biri beni bilgilendirsin...eğer kimse tura katılmasa ben tek başıma haceli yılmazın hazırladığı rotaya göre durusu karaburun turuna çıkacağım .... yanlız tura çıkmak sıkıcı bilirsiniz ... sizleri bekliyorum Bahadır ,zekerya , ömer faruk organisazyon hakında fikirlerinizi bekliyorum...

@erdal ırmak

Herkese Merhaba,
Ct akşamı İzmirden döneceğim. Eğer yetişebilirsem ben tura katılacağım.
Son olarak Ct. akşamı haber veririm.

Sağlıcakla kalın

benim işim yarın belli olur iş çıkmaz ise geleceğim.

@haceli yılmaz

Çok geçmiş olsun.. Her işte bir hayır vardır üzmeyin canınızı.. Olsun olsunda kazanın böylesi olsun.. Gelmiş geçmiş olsun...

Sevgiler..

evet dostlarım baktım sesiniz cıkmıyo dedim katılım listesini evde boşken ben yapıym:D
1 bahadır atılgan
2 zekeriya
3 erdal ırmak
4 gökhan aksoy
5 ömer faruk mumcuoğlu(yarın belli olacak)
6 derşan sezer(işi cıkmassa)
7 belli değil?
yahu arkadaşlar bu tv proğramlarını kim yapıyo ya akşama kadar milleti evlendiriyoz ya evde durmak ne zor işmiş kardesşim :D

işim çıkmadı ama dün acile kaldırıldım serum verdiler. araç çekerken mideyi üşütmüşüm.Şimdi iyiyim yarın umarım daha iyi olurum.Havaya kandık ince deri, gömlek çktık :( bütün kış bisiklete bin birşey olmasın.sonra bir ince giyin çık üşüt :(

Haceli Öncelikle büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Diğer konu ben bu turunuza katılmak istiyorum. Güzergahın çok değişik olması beni cezbediyor. Yalnız ben Anadolu yakasından geleceğim. Ya Beşiktaş vapuruyla Beşiktaş'a yada Sirkeci vapuruyla Sirkeci'ye erkenden geçerim. Hacıosman yada Seyrantepe buraları ben hiç bilmiyorum. Yada önünden geçmişimdir de hatırlamıyorum. Daha merkez bir noktada buluşabilirsek iyi olur. Kimseyide bağlamak niyetinde değilim. Cevaba göre katılıp katılmayacağımı bildiririm. Teşekkürler.

@derşan sezer

geçmiş olsun gelip gelmiycenizi net bildirirseniz sevinirim

@Kaşif

selamlar aslında cem kardeşimin işi cıktı bu hafta yoksa onla beraber gelirdiniz karşıdan ama kısmet diyelim bence beşiktaşa gelin beşiktaştan levente sabancı kuleleri var üsgecit var mecburi ordan geciceksiniz zaten ordan solunuzda şapir var kocaman bi gökdelen devam edin sapmadan ana cadeden
o bölgeden 500mt civarı devam ettikten sonra üsgecit vaar yaya geciti oraya gelince yol zaten catallaşıyo 1 tarafı sağdan devam ediyo zaten tabelalar var seyrantepe diye soldada goldu görcen

Ayrıntılı Tarif için gerçekten çok teşekkürler. Fakat şimdilik beni listeye almayın. İnşallah bir başka gezide görüşmek ümidiyle sizlere iyi pedallamalar.

@haceli yılmaz

Şİmdi bu seyrantepe dediğiniz yer yeni galatasaray stadının orası mı? Yani sanayi sitesi var oralarda bir yerlerde.. Ben o sanayi sitesini bilirim az çok. Ama sanırım 500T sabah beni bisikletimle alır mı acaba? Yoksa yolubu bulmak zor olacak.. Acaba yukarıda belirttiğiniz tarifi haritada gösterebilir misiniz bi şekilde yattığınız yerden:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: derşan sezer
@Tolga Ayla

eğer karşıdan gelecekseniz tuzla otobüsüyle köprüden cıktıktan sonra 1 değil 2 durak sanayi mahallesi durağı yaya üst gecitinin olduğu durak zaten otobüsten inince sağ caprazınıza bakarsanız goldu göreceksiniz evet o sizin bahsettiğiniz oto sanayinin orda ama sanayi mahallesine daha yakın zaten yan yana olan bi semt yer cok basıt annaşılmayan bişey varsa dahada detay yapabilirim size

:in: :in:

http://img144.imageshack.us/img144/2232/rotasmall.jpg

Aşağıdaki linkten buluşma yerini görebilirsin tolga. Beşiktaştan bisikletle 15 dk sürüyor. Zaten 4. levent metro istasyonundan sonraki ilk üstgeçiti geçince sol çaprazda görebilirsiniz goldu. Sağda otobüs durakları var.

(link)

Şu iyi hissediyorum kendimi ama tekrar edermi acaba diye çekincem var akşam net söylerim kardeşim.Bu arada ben seyrantepede çalışıyorum en rahat geliş vapura biniceksiniz sonrada seyrantepe otobüsüne biniceksiniz.Çok kolay bir yer buluşma noktası hemen önünde zaten otobüsten inersiniz.Ama balborastanda bisikletle çıkılabilir çok zor değil.Toplam 7 km mi ne ben 20 kiloluk yükle 30 dakkadan az sürede alıyorum

selam arkadaşlar aslında ben cendere yolunu takip edip Kemerburgaz da gelenlere katılmayı düşünüyordum fakat malum Haceli yılmaz kardeşimiz sakatlandı.(tekrar geçmiş olsun) bu tur onun organizasyonu olduğunda sanki o varmış gibi hareket etmek istedim. çünkü o bizleri hep Gold'un önünde beklerdi.. sabah saat 08:00 sanayi mah. GOLD BİLGİSAYARIN önünde olacağım ...... gelmek istiyen lütfen belirtsin...

Merhaba Arkadaşlar,
Henüz yeni gelebildim.
Ancak bayağı bi yorgunluk var.
Sabahleyin kalkmak için bayağı zorlanacağım.

Bu hafta pas geçiyorum. Haftaya size katılırım.

Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar bende bu tura katılmak istiyorum, çapadan geleceğim. Tlf numaram 0506 618 20 98. Tura katılacak arkadaşlar tlf numarası gönderirlerse çok sevinirim, o bölgeleri iyi bilmiyorum ve nete giremeyebilirim. Görüşmek üzere...

Geri