Scudo Sports

21 Ağustos Kumbağ Gelibolu, Kömür Limanı Turu

@baracuda75

Serkancığım bende sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Umarım bundan sonra hep birlikte daha uzun soluklu turlar yaparız.

Scudo
@Hakan Eşme

Teşekkür ederim. Turun bu bölümü gerçekten çok keyif alarak yaptığım turlardan birisi oldu. Geliboluya geldiğimde bir ara Keşan'a kadar pedal basıp sizi aramak aklımdan geçmedi değil ama gerek rüzgarın şiddetli bir şekilde karşıdan esmesi ve yolda emniyet şeridi olmaması. Gerekse sizleri bulamama olasılığı nedeni ile vaz geçtim.

@aykut sıgındık

Spor sevdalısı olmak çok güzel hele bu yaştan sonra. İstanbula geldiğinizde beklerim. Eğer Afyona yolum düşerse bende sizin kapınızı çalacağım. :)

@Sabri Atalay
Bu yoldan gitmem doğru olurmu diye düşünmeyin bile, mutlaka gidin. Ben bu gün Çanakkale tarafına gidecek olsam yine aynı yolu kullanırım. Benim bisikletimde 7.2 ve lastikleri sizinkinden biraz kalın. Bu yolda bir problem yaratmaz. Bu yolda hem manzara nefis, hem trafik yok denecek kadar az hemde Uçmakdere Şarköy arası adeta bisiklet için yapılmış. Keşanı geçtikten sonra Koru dağının tepesinden sonra yol gidiş geliş olarak birer şeride düşüyor ve yolun büyük bir kısmında emniyet şeridi yok, çizgi üzerinden gitmek zorundasınız. Tahmin ediyorum ki gelecek yıl baharda Yeniköy Uçmakdere arasıda asfalt olur, o zaman 12 km off road yol kalır.

orhan abi muhteşem bi tur olmus gerçekten çok hoşuma gitti bisikleti çıkarıp yola cıkasım geldi valla :D yeni turlarını bekleriz bol pedallamal hayırlı yolculuklar :)

@dapoet

Durman hata. Bisikleti evin bodrumunda veya bir köşesinde yatırmakla neler kaybettiğini bir bilsen. Şimdi artık tamda bisiklet ile bir yerlere gidilebilecek mevsimdeyiz. Özgürlüğünüzü yeniden kazanın tıpkı ilk doğduğunuz andaki gibi. :)

• Beğen
Tepkiler: dapoet
güzel tur olmuş orhan ağabey uçmakderenin o toprak yolu çok zahmetli oluyor ama manzara güzel o toprak yola gelmeden bir sapak var kumbağda o yolda direk yeniköydü sanırım oraya çıkıyor asflt yoldu o yolda aklında bulusun ağaçların arasında güzel bir yol ...

@Orhan Kılıç

İnşallah Afyona yolunuz düşer. Kısmet olursa 17 Ekimde Avrasya maratonuna geleceğiz. Görüşmek dileğiyle sağlıklı ve mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim.

@gokhan erdogan

Gökhancığım senin dediğin yol Naip köyünden Yeniköye bağlanan yol. Bu yolu kullanırsan 12 km lik off road yoldan ve rampa çıkmaktan kurtuluyorsun ama bunun yanında o yokuşları çıkmanın hazzından ve muhteşem manzaradan mahrum oluyosun. Yeniköy Uçmakdere arasındaki 8 km lik yol hala stabilize ve genellikle iniş. YSE çalışma yapıyor o yolun en geç gelecek baharda asfalt olacağını tahmin ediyorum.
Bu yolu seçmemin bir nedenide o yol üzerindeki tarlamıza dedem beni eşeğin sırtına bidirip götürürdü. Bir keresinde eşek ben sırtındayken dedemin elinden yularını kurtarıp kaçmıştı ve ben çok orkmuştum. O anılarımı yeniden yaşamak ve deniz kenarındaki tarlamızı görmek istemiştim. Anılarım tazelendi ama tarlayı maalesef bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@aykut sıgındık

Aykut Bey,
3 Ekimde GPA ya katılmak üzere Muğlaya gidip turun bitim tarihi olan 9 Ekimde Bodrumdaki devre tatilimi geçirmeye Kadıkalesine gideceğim. Bu gidişimde bisiketimde yanımda olacağından orada turlar yapmayı planlıyorum. 16 Ekimde ise yola çıkıp 17 Ekimde İstanbulda olacağım. En azından Avrasya sonrasında görüşebileceğimizi umuyorum.

@Orhan Kılıç

evet dediğin gibi manzaradan mahrum kalıyorsun orhan ağabey bende bu cevabı beklerdim senden :) bu manzara herşeye değer aynı fikirdeyim

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Geri