Scudo Sports

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

Triban Rc500 4500TL idi 6000TL oldu, geçmiş olsun.

Scudo
sıfır bisiklet olayına karsıydım şimdi tam anlamıyla karşıyım

cildiriyorum, benim icin bisiklet olayi bir sure icin bitmistir. ulkede bir seylerin fiyati bir gecede 3ten 4'e cikiyor, kimsenin sesi cikmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Ben de bir %10 zam yapayım bari bisikletime :D

@Mert Ali maalesef gerçek. sabah sabah güne zamla uyandık fkcldkc

Decathlon sadece rc500 e zam yapsa yine iyi. Bu sabah itibariyle tüm kıyafetlere %50-%120 arasında zam gelmiş. Dün 230tl olan rr900 askılı tayt bu sabah 500tl olarak güncellenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Yasin BAYRAM
Decathlon sadece rc500 e zam yapsa yine iyi. Bu sabah itibariyle tüm kıyafetlere %50-%120 arasında zam gelmiş. Dün 230tl olan rr900 askılı tayt bu sabah 500tl olarak güncellenmiş.
Biz bunu küpayla anlattık, vili vili ile anlattık, hatta borazanla anlattık. Ne dedik geçenlerde, eğer imkanınız varsa tl kredi çekin ihtiyacınızı alın dedik. Zarar etmezsiniz dedik, beklerseniz paranız erir dedik.

gülücem gülemiyorum, şaka bir yana gerçekten istiyordum ve alma konusunda ciddiydim o bisikleti. şimdi el mahkum 3 ay daha öğrenci kredisi biriktirmeye devam. tabi 3 ay sonra fiyatı 6000 kalırsa:koptum:
Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmazmış. Daha önce yazmıştım, Cuma günü itibariyle Decahtlon zam yapmaya başlamıştı, RC500e bugün sıra gelmiş. Tamamen kur güncellemesi yapılmış. Bu Bisikletin Fransadaki fiyatı 650 avro. Allah hepimize kolaylık versin.

• Beğen
Tepkiler: Onur Y.
5 senedir çıkan Mosso groovy modeli bu sene çıkmamış alacağı zamdandır diye düşünüyorum.
Nano karbon bir kadro, xt arka aktarıcı, slx göbekler ve kalan bütün parçalar deore olacak şekilde
Eskişehir Muratoğlu bisiklette 29 jant 2019 modeli 6900tl. Ben 5 ay önce %20 daha uyguna almıştım ama sahibindendeki bütün bayiler bu bisiklete 7800tl bandında fiyatlar istemişler. Mtb fikri olanlar bir düşünsün derim.

5 senedir çıkan Mosso groovy modeli bu sene çıkmamış alacağı zamdandır diye düşünüyorum.
Nano karbon bir kadro, xt arka aktarıcı, slx göbekler ve kalan bütün parçalar deore olacak şekilde
Eskişehir Muratoğlu bisiklette 29 jant 2019 modeli 6900tl. Ben 5 ay önce %20 daha uyguna almıştım ama sahibindendeki bütün bayiler bu bisiklete 7800tl bandında fiyatlar istemişler. Mtb fikri olanlar bir düşünsün derim.
(link)

Yetişen alır

Giant Escape 1 2021 modelini bekliyordum getirmiyorlar Türkiye'ye.

(link)

Yetişen alır
Bir arkadaşıma aldırmaya uğraştım bu bisikleti görünüşünü beğenmedi, bence gayet güzel. Ona da zamdan 1 gün önce 2021 Full deore Carraro daytona 730 aldık(4200) sanırsam şuan fiyatı 5000tl nin üstünde. Zoom maşası(maşa gerçekten çok kötü) ve noname yüssüksüz jantları var eksi olarak sayabileceğim. Ne yazıkki bu donanımda bir bisiklet 5000+ üstü fiyatları görüyor. Gidişat iyiye gitmiyor...

Nakit kraldır. Cash is king ibaresinin Türkçesi. Ama ordaki nakit, TL değil.

Hb'da gravel g0 4600tl. Bu fiyat zamsız hali değil mi? Bu fiyattan alınır mı pozitifspor satıyor

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
Geri