Scudo Sports

2021 yılı için bisikletlerde zam beklentiniz

eBay da ikinci el fiyatlarına bakınca canım sıkılıyor ülkemizde fiyatlar çok yüksek.

Scudo
inşallah olur öyle biri ama ben bu yaşımda güzel ülkemin (vatanımın demiyorum %90 milleti cahil bağğnaz olan bu vatanda ne bizim için savaşanların ne de önceden yönetenlerin yerlerinde iyi uyuduğunu zannetmiyorum) bu durumdan kurtulacağına bir inancım kalmadı inşallah şuanki eğitimi mi başarıyla tamamlayım üniversitede yurtdışına gidicem artık ülkemizde beyin göçü aklı fikri ve imkanı olan herkesin yaptığı bir şey eminim ki imkan verilse şu forumda düzgün konuşup bulunduğumuz durumu fark eden kimse kalmaz burda :agla:
Oyle hemen gitmek yok. Bu vatan bizim, kaderine de terkedilmez. Bi cikis yolu.olacaktir elbet.

eBay da ikinci el fiyatlarına bakınca canım sıkılıyor ülkemizde fiyatlar çok yüksek.
Ebayda ikinci el satıs oldugunu ılk defa duydum :) uzun zamandıe gırmıyorun ebaya gönderim yapmıyor diye

Ebayda ikinci el satıs oldugunu ılk defa duydum :) uzun zamandıe gırmıyorun ebaya gönderim yapmıyor diye
Ben KKTC de yaşıyorum hatta bir tane bisikletçi var ordan ebaydan alıyor açık artırma ile getirip burda satıyor

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
inşallah olur öyle biri ama ben bu yaşımda güzel ülkemin (vatanımın demiyorum %90 milleti cahil bağğnaz olan bu vatanda ne bizim için savaşanların ne de önceden yönetenlerin yerlerinde iyi uyuduğunu zannetmiyorum) bu durumdan kurtulacağına bir inancım kalmadı inşallah şuanki eğitimi mi başarıyla tamamlayım üniversitede yurtdışına gidicem artık ülkemizde beyin göçü aklı fikri ve imkanı olan herkesin yaptığı bir şey eminim ki imkan verilse şu forumda düzgün konuşup bulunduğumuz durumu fark eden kimse kalmaz burda :agla:
Nokta, virgül kullanarak başlayabilirsiniz mesela geleceği kurtarmaya.

Nokta, virgül kullanarak başlayabilirsiniz mesela geleceği kurtarmaya.

siz nokta ya da virgül kullanarak geleceği boş verin, günümüzü bile kurtarabildiniz mi? kusura bakmayın da, bomboş ve romantik bir edebiyat bu yaptığınız. genç arkadaşı böyle yargılamak ve bir şeyi dikte etmek bence size kalmadı. 56 yaşınızda olduğunuzu yazmışsınız, ülkenin refahından bahsedildiği herhangi bir konuda bırakın böyle gençlere karşı tavır almayı; utancınızdan yerin dibine girip de fark edilmeden konunun geçmesini beklemeniz gerekir. sizin jenerasyonlarınız bu düzenin mimarları.

telefondan anca bu kadar yazabilmiştim ama öyle diyorsanız özür dilerim

bu yaşta bu farkındalığa sahip olmanı istemezdim, keşke 15 yaşındaki herhangi bir insanın olması gerektiği gibi kafan bir karış havada olsaydı. oyunlarla, yeni yeni alkol tüketmekle, romantik ilişkilerle, hobilerle geçseydi tüm zamanın. ama öyle de ya böyle, bu durumlara geldik. artık sizin farkındalığınız ve geri kalanların bıkmışlığıyla, ülkemizdeki dinazorların kurduğu bir düzene son vermeye çabalayacağız. seçmen olarak elimizden gelecek tek şey, bilinçli ve farkında olmaktır.

Shimano bunu resmi olarak duyurdu mu, ben mi kaçırdım?

Ben de baktım ama sadece bisikletle ilgili haber sitelerinde olan dedikodu ve patent başvurusu gibi haberler var. Resmi bir açıklama yapılmamış. Bisan sayesinde öğrenmiş olduk :)

telefondan anca bu kadar yazabilmiştim ama öyle diyorsanız özür dilerim
Rica ederim. Herkes telefondan yazıyor, ben dahil. 😊 Biraz dikkat etsek iyi olur bu konuya, çünkü iyice çığırından çıktı. Sosyal medyada bazen üç defa okuyorum, ne demek istedi diye.
siz nokta ya da virgül kullanarak geleceği boş verin, günümüzü bile kurtarabildiniz mi? kusura bakmayın da, bomboş ve romantik bir edebiyat bu yaptığınız. genç arkadaşı böyle yargılamak ve bir şeyi dikte etmek bence size kalmadı. 56 yaşınızda olduğunuzu yazmışsınız, ülkenin refahından bahsedildiği herhangi bir konuda bırakın böyle gençlere karşı tavır almayı; utancınızdan yerin dibine girip de fark edilmeden konunun geçmesini beklemeniz gerekir. sizin jenerasyonlarınız bu düzenin mimarları.

bu yaşta bu farkındalığa sahip olmanı istemezdim, keşke 15 yaşındaki herhangi bir insanın olması gerektiği gibi kafan bir karış havada olsaydı. oyunlarla, yeni yeni alkol tüketmekle, romantik ilişkilerle, hobilerle geçseydi tüm zamanın. ama öyle de ya böyle, bu durumlara geldik. artık sizin farkındalığınız ve geri kalanların bıkmışlığıyla, ülkemizdeki dinazorların kurduğu bir düzene son vermeye çabalayacağız. seçmen olarak elimizden gelecek tek şey, bilinçli ve farkında olmaktır.
Bizim kuşağa sallamak ta bu ara moda oldu. 😂
Sırf o jenerasyondan diye kişisel olarak birini suçlamak ta ne bileyim.. biraz akıl ve vicdan dışı gibi. Ülkenin bu duruma gelmesi kuşaklarla değil vatanı peşkeş çeken şerefsizlerle ilgili. Hedefi şaşırmayın. Bu da benden önceki kuşaklarla başlıyor ve halen devam ediyor. Halkı köleleştirme bayrağını benden sonraki kuşak devraldı mesela. Şimdi tek tek isim sayarsam siyasi alınganlıklar ve tartışmalar başlar, gerek yok.

Bomboş edebiyat yaptınız derken bomboş bir edebiyat yapmak ta ayrı bir ironi olmuş. 😆
Genç arkadaşı yargılamadım ve bir şey dikte etmedim. Bu ayıp bir şeydir ve kimsenin haddine değildir. Ben gerekli gördüğüm bir hatırlatma yaptım, uyup uymaması kendi bileceği iş. Aynı hatırlatmayı size de yapayım; büyük harf kullanmazsanız yazdıklarınızın okunması zorlaşır.

Hayatımda hiç utancımdan yerin dibine girdiğim bir an olmadı. Onurumla yaşadım, başım dik ve öyle devam edecek. Sizin gibi klavye başından tanımadığı insanlara desteksiz sallayan terbiye özürlü bir insan hiç olmadım mesela.

Ayrıca, bir insan 15 yaşında oyunla, alkolle, romantizmle, hobiyle ilgilenebilir, aynı zamanda farkındalığa da sahip olabilir. (Biz bilinçli derdik o zamanlar) Zaten o yaşın gereğidir bunlar.

Bir dinozor olarak kurduğumuz düzene sizler nasıl son vereceksiniz, heyecanla izliyor olacağım. Eğer başarılı olursanız bir anarşist olarak en çok ben mutlu olurum.

Son düzenleme:
15 yaşın gereği sizce gerçekten alkol, romantizm midir? Biraz daha gözden geçirip öyle yazmanızı rica ediyorum.

@M.İhsan yok genç kardeşim, tasavvuftur 15 yaşın gereği. dine vurmaktır kendini, tüm dünyevilikten ayrılmaktır. ben de sizin yazmamanızı rica ediyorum. madem birbirimizden hakkımız olmayan ricalarda bulunuyoruz.

@eshquiaa size de uzun uzadıya cevap verirdim de, egonuzdan hiç geçilmeyecek gibi. seçmen olarak bugünlerin nasıl mimarı olduğunuzu düşünemiyor, hatta reddediyorsanız konuşacak pek bir şeyimiz kalmıyor aslında. desteksiz sallamıyorum, terbiye özürlü hiç değilim. seçmen ve vatandaş olarak ülkenin gençlerine iyi bir ülke bırakamadınız. bu, yüzünüzüne vurulduğunda ağlayacağınız ve "terbiyesizsin" maskesi arkasına sığınıp saldırganlık sergilemenize neden olacak bir gerçekse o da sizin bileceğiniz davranış şekli. mimarı sizsiniz derken de, tüm suç sizin üstünüzde değil. ama seçmen ve vatandaş olarak, hatrı sayılır bir miktarı sizin suçunuz maalesef. bu, değişmez bir gerçek.

gençlere nokta ve virgülden bahsederken, türkçede olmayan "ta" diye bir kelimeyi tekrar kullanmanız da ironinin daniskası. ta değildir o, dahi anlamındaki -da'dır. ta olsa duramazsınız.

not: konudan fazla uzaklaşmamak adına, ben tamamen haksız ve terbiyesiz ve bilimum sıfatı kabul ediyorum. o sıfatları yakıştırmak için tekrar bir şeyler yazmanıza gerek yok. tekrar konuya dönelim.

Son düzenleme:
@eshquiaa @roudeur burda bu tartışmanın devam etmesinden hiç hoşnut olmadim. Aksine üzüldüm.Abilerimin amcalarımın boyle basit konularda tartişmaması lazim ikinizde haklısınız . Evet noktalama olmayınca zor okunuyor doğru .evet 15 yaşinda birinin savurgan savurgan gezmesi gezerkende çevresindeki olaylar hakında bilgi sahibi olmasi gerekiyor. Lütfen konu siyasete ya da ayrımcılığa gitmeden kapansın saygılar.

Aklıma technopat geldi :) noktayı unut anında ban yersın :D o yuzdende hıc bı yere gelemedıler. Halbuki donanım haber kadar aktıf olabilecek bır forumdu. Niye: çünkü o zamanlar alternatif az youtube gıbı platformlar popüler degıl forun kültürü yaygın. Zaten onun ekmeğini yiyerek hayatta kaldılar diye düşüyorum. ( yerı gelmısken saydırmak ıstedım :))

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
Screenshot_20201210-122648_Chrome.jpg
Bazılarının "saçmasapan" düşüncelerin yerine konu başlığına uygun olarak zamlardan konuşsak daha az rahatsız olacağız galiba. Buyrun Decathlon'daki 190 tllik kaskın yeni fiyatı. Yaklaşık olarak %50 zamlanan kask (Farklı bir başlıkta görmüştüm ilk olarak ismini hatırlayamadım değerli forumdaşımın).

Yeni yıla ortalama %50 zararlı gireceğiz yani tüm bisiklet aksesuarlarında. Çok üzücü.

• Beğen
Tepkiler: Otepeyurt
Geri