Scudo Sports

2020 Scott Foil 20 Yol Bisikletimiz Çalındı

yunusdogan

Üye
Tepki
9
Bisikletin linkine "(link)" ulaşabilirsiniz.

Değerli dostlar yakın arkadaşımızın 2020 Scott Foil 20 Yol Bisikleti, evinin kapısına zarar verilerek İstanbul / Bahçelievler'den çalınmıştır.

Scott foil 20

R8020 grupset

Schwalbe pro one lastik

Supacaz mor renkli gidon bandı

Pro ya da syncros sele tam hatırlayamadık

Not: Bisikletin şasi numarası faturaları ithalat belgeleri vs elimizdedir.

------------
İlanlarda gören duyan vb yardımcı olmak isteyenler "(link)" tıklayarak tarafımızla iletişime geçebilirler.

k18Q2Y.jpgk18nRP.jpgk18JNq.jpgk18RlN.jpg

Scudo
yok artık evin içinden bisikleti mi çalmışlar

Çok üzüldüm geçmiş olsun, evin içine kadar girip bisiklet çalıyorlarsa insanlar nereye koysun artık bisikletini?
İnşallah çabucak bulunur, kolay elden çıkaramazlar sanırım. Satacak olurlarsa, bisikletin değeri yüksek olduğu için, alan kişi de umarım fatura garanti seri numarası vs sorgular.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Strava da bulunduğunuz adresi gizli yapmayı ihmal etmeyin. Milletin gözü döndü valla. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur. Bu tip bisikletleri siteye koyup satmaya çalışacaklarını pek sanmıyorum.

Satacak olurlarsa, bisikletin değeri yüksek olduğu için, alan kişi de umarım fatura garanti seri numarası vs sorgular.

Bir tırın dorsesine gizlenip, yurtdışına çıkarılacak ve o şekilde satılacaktır muhtemelen. Parçalara ayrılıp kadro, jant seti, grupset olarak ayrı ayrı satılması da ihtimal dahilinde.

Çok geçmiş olsun. Umarım bulunur en kısa zamanda.

Geçmiş olsun. Peşine düşerseniz bulursunuz. Şöyle bir haber okumuştum İstanbuldaki çalıntı bisikletlerin satıldığı yerlerle ilgili belki faydası olur.

(link)

• Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve ahmet1914
bu gidişle yatak odasına koyacağız bisikleti hırsız filan girerse nefsi müdafadan yırtarız en azından.

• Beğen
Tepkiler: spencermila
Yükte hafif pahada ağır dedikleri bu olsa gerek. Altından daha fazla arttı fiyatı.

Çok geçmiş olsun. İlk işim üçüne beşine bakmadan stravada başlangıç ve bitiş noktaları gizliliğini 600m'lere düşürmek oldu. Bisiklet için eve girmeleri bile ürkütücü. Hanım var çocuk var aAllah muhafaza.
Bu arada "edit past activity" bölümünden bir güncelleme yapıyorum ama umarım tüm aktivitilerdeki başlangıç bitiş noktalarını günceller.

Değeri ne olursa olsun çok üzücü bir durum.
Benim aklıma ilk gelen sipariş üzerine yapılan bir hırsızlık oldu. Hatta bir süre takip edilmiş bile olabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Strava da bulunduğunuz adresi gizli yapmayı ihmal etmeyin. Milletin gözü döndü valla. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur. Bu tip bisikletleri siteye koyup satmaya çalışacaklarını pek sanmıyorum.
Strava ile ilgili en büyük problem bu açıkcası, rotanız doğal olarak evinizin konumunu açık ediyor ve bunu herkesle paylaşıyorsunuz.

Çok geçmiş olsun insallah en kısa sürede bulunur.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri