engin kızılcan
Daimi Üye
- Tepki
- 254
- İsim
- Engin Kızılcan
- Bisiklet
- Lapierre
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere 12-13 Mayıs tarihlerinde Antalya'da UCI Gran Fondo yapılıyor, ben de kendi kendime ne güzel yarış keşke daha önce haberim olsaydı da ona göre antrenman yapıp hazırlansaydım, programımı ona göre belirleyip kimseye söz vermeseydim dedim. İlk aklıma gelen soru da ee sonra neler var bu sene hangi yarışa katılabilirim dedim ve araştırmaya başladım, peloton türkiye'nin de şöyle bir yarış takvimi olduğunu gördüm:
(link)
Biz de bisiklet forum olarak en tepede öne çıkan başlık olarak devamlı güncel kalacak bir yarış/etkinlik takvimi düzenlesek nasıl olur? Tıpkı şu forum başlığında görebildiğimiz gibi
2018 Festivaller Listesi
Böyle bir konu var bakmadın mı hiç derseniz, baktım ama bulamadım, varsa beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar
(link)
Biz de bisiklet forum olarak en tepede öne çıkan başlık olarak devamlı güncel kalacak bir yarış/etkinlik takvimi düzenlesek nasıl olur? Tıpkı şu forum başlığında görebildiğimiz gibi
2018 Festivaller Listesi
Böyle bir konu var bakmadın mı hiç derseniz, baktım ama bulamadım, varsa beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
İyi forumlar