Scudo Sports

2017 Tasarım ve İnovasyon Ödülleri

BerkEvren

Forum Bağımlısı
Tepki
12.866
İsim
Berk Evren
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Diğer
Yılın öne çıkan tasarımlarına verilen (link) ödüllerinde 2017'nin kazananları;

Uzun ve bolca bisiklet modeli içeren bir liste. Ben dikkatimi çeken bazı tasarımları paylaşmak istedim, bisikletler ve daha fazlası için ödül sayfasının linki aşağıda. (Bu arada ödüllü ürünlerin başlıklarında ürün sayfasına giden linkler mevcut)

(link)
Tubeless lastik koruması. Tüm jantlara uyumlu ve düşük lastik basıncında bile lastiklerinizi koruyor.

Action-DI.A-2017-Huck-Norris-Huck-Norris-1.jpg

(link)
Gidonun iç kısmına takılan ilginç bir barend tasarımı olmuş. Normal barendlerle de denenebilir sanırım.

SQlab-webgrafik-innerbarends-mit-lenker.jpg
SQlab-webgrafik-innerbarends-mit-fahrrad.jpg

(link)

Cobi hem ışık, hem sinyal, hem telefon tutucu, hem alarm, hem şarj hem Android hem IOS...
GgEkfvJ7fvkAAAAASUVORK5CYII=.png

(link)

Bisikleti yaygınlaştırma ihtimali içerdiği için en ödüle layık gördüğüm tasarım oldu bu. Hem kargo bisikleti hem de elektrikli.

Action-DI.A-2017-Riese-Mueller-Packster-Nuvici-1280x853.jpg
Studio-DI.A-2017-Riese-Mueller-Packster-Nuvici-22-1280x821.jpg

Ödül listesi gayet uzun ama ilgilenenler için adres (link)

Scudo
@dgncsk
Hem 2017 model olması hemde taşıma kısmının değişken ve pratik sökülebilen yapıda olmasıyla almış ödülü. İşlevsellik ön planda tutulmuş

(link)
Ürünün videolarını road.cc görmüştüm.Ortalama £100 civarında :)

@ekren gökhan
£ kullanıp sevimli göstermeye gerek yok hocam:) İnovasyonumuz Çin'den gelen ürünleri anlayamadığım bir gururla "kendi ithalatımız" diyerek, n11 tarzı sitelerde satmanın ötesine geçmedikçe 500 TL'ler Bin TL'ler havalarda uçuşur. Adamların bisiklet barend'i tanıtım videosu bile sinema filmi kalitesinde. Ama baktığında demir boru :)

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
"Bugünün kuruyla o zaman 470.84 TL :rolleyes:

@BerkEvren

Bu Design/ Dizayn/ Tasarım ödüllerine bayılıyorum. Gerçekten hayatımıza değer katan insanları ödüllendirmenin vermiş olduğu bir mutluluk kaplıyor içimi. Rekabet eden her ürün saygıyı hak ediyordur mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geri