Scudo Sports

2016 yılı yol bisikleti faaliyet programı

Scudo
Türkiye Şampiyonası Puanlı Yol Yarışları'na genel bakış ve tüm ayakların sonuçlarını artık sitemizde bulabileceksiniz. :harika:

http://bisiklet.gov.tr/wp-content/uploads/IMG-20160211-WA0013.jpg

(link)

@evrenozbilen ben yeni gençlik ve spor bakanlığından sicil kartı aldım şu yarışlara gitmek istiyorum mesela 13 mayıs 3. ayak yol yarışı var. nasıl ama nasıl adresi tam olarak ve bilgilendirmelerden nereden öğrenebilirim ? türkiye biisklet federasyonu hergün bakıyorum bir şey çıktığı falan yok yardım edin ?

@sam3done yarışa 15-20 gün kala federasyonun sitesinden ((link)) açıklanıyor. Takip etmeniz gerekecek. Ayrıca harcırah(yol) parası için belirlenen döneme kadar isminizi İstanbul temsilciliğindeki kafile listesine yazdırmalısınız.

@evrenozbilen ben tekirdağda kalıyorum 10 nisanda yarış var dediğin gibi sitede heryere baktım bilgilendirme yok ben ferdi sporcuyum. spor bakanlığında bana istediğin yarışa katıbilirsin diyor ne yapmalıyım ?

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hazırlıkları nedeniyle 10 Nisan'daki Tekirdağ yarışı iptal edildi.

İlgili kişilerle görüşme sonrası yazıyorum. Ayrıca 10 Nisan'a 2 gün kalmış ve ortada bir duyuru olmaması da bunu gösterir. @sam3done

@evrenozbilen peki yarışlara yaklaştığında bilgilendirmeleri nerden öğreniyorsun ? yardımcı olur musun ? federasyon sitesinden hergün takip ediyorum yarım yamalak işler yapıyor

Federasyon yarışlarını yukarıdaki tablodan genel olarak zamanlarını biliyoruz. 10-15 gün kala tekrar siteyi kontrol etmek gerekiyor. Maalesef başka çaresi yok. @sam3done

• Beğen
Tepkiler: Helen
Yarışlarda derece yapan sporculara ödül veriliyor mu?

ilk kez yol yarışına katılmayı düşünüyorum, ferdi sporcuyum beslenme noktalarında su dağıtılıyor mu, yoksa destek için biriyle mi gelmeliyim yarışa
teşekkürler....

Federasyon yarışlarına sıkıntı yok ama küçük çapta düzenlene ilçe yada il yarışmalarında bilgilendirme sıkıntısı var. Yarışlara katılan 15-20 sporcu ise rakip çıkmasın diye, forumda başlık açmıyor yada facebook da paylaşmıyorlar. Sürekli yarışlardan sonra fotoğraflar görüyoruz, yapmayın ben arkadaşlar artık bu kadar olmaz gücü olan zaten kazanır demek istiyorum bu arkadaşlara.

@Hasan Saylık

Tam olarak gerçekten bu şekilde. 1 yıldır Velocity216 olarak web sitemiz yayında ve yarış takvimimiz herkesin gözü önünde. :cool: Bu gurur hepimizin. :p

(link)

@Hasan Saylık
Bu ara üniversiteler arası dağ bisikleti yarışları var. İsmi lazım değil biri bilgi vermemek için elinden geleni yapmıştı. Demekki sebebi bu. Kimsenin haberi olmasın da ben üst sıralarda gözükeyim anlayışı. Halbuki benim yarışla falan işim de yok. Dağ bisikletiyle zaten yok. Eğer böyle bi zihniyet varsa yazıklar olsun o adamın sporculuğuna.

@MehmetAliB. Gerçekten var, bir çok bisikleti arkadaşım mevcut sosyal sitelerde, ve bir çok bisiklet grubunu da takip ediyorum, fakat yarışlar bitince haberimiz oluyor sadece.

(link) arkadaşlar 28 29 mayıs gümülcine bisiklet yarışı 128 km, yarı amatör bir yarış katılım 10 euro. sekreteri ibrahim abi davet etti. mutlaka bilginiz olsun. konu açamadığım için buraya yazıyorum

(link) kayıt
(link) etap

Hala Balıkesir Yarışı olmadığı için kafam dargin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri