Scudo Sports

2016 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu / 52nd Presidential Cycling Tour of Turkey

Nazım Bakırcı belli ki son tırmanışta rakiplerinin ataklarına dayanamayacağını düşünüyor; kaçış grubuna girmiş...

Scudo
Gorili kiskirttilar finishin tadi kacti.
Arkadan atak gelince greipel de ataga cevap vermek icin davrandi trafige takildi sonrasinda birincilige gecti ama 500 metre kadar mesafe olunca güçsüz dustu,lampreye yakalandi ardindan lampre de düstü venezuela kapti liderligi.

Edit : Uyku sersemligi ile dunun özetini bugunku yaris diye izleyip taze taze yazdigimi sanmisim . :bsmagryr::bsmagryr::bsmagryr:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/upload_2016-4-28_15-14-58-png.66975/

1823 rakıma ,sonu eğimle biten yarış,yemede yanında yat ,greipel normalde sonu düz olan etapta atakçı,greipele bura dar gelir.kas kütleli olan (özellikle üst tarafı )burada zorlanır.

@MehmetAliB.

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Torku bugünki mücadeleyi belirleyen ekip olacak. Torku gizli silahları gabroski ve mustafa sayarı sahaya sürecektir.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi ben bu tırmanışı ölmeden önce bisikletle yapılacak on iş arasına sokuyorum sen ne dersin.

• Beğen
Tepkiler: Zekeriya Çab
@mehmetsunu
Mustafa Sayar mı? Hani şu kırmızı suratlı mı? Dikkat ettim bu seferde kırmızı suratlı. İnşallah o kırmızılık dopinkten değil de antreman çalışırken güneşten olsun. Yoksa sonradan yüzümüzü kara çıkartabilir bu yüz karası.:mad:
Bu gün katılmayacak diye duymuştum. Listeye bakmadım.

@Ahmet.KOÇ

TRT Spor da veriliyor yarış

@shielD

Evet, onda sıkıntı yok, lakin biz NTVSporcuyuz spikerlerden dolayı :)

@Kudret Kurtcebe lence o belgeselden iyi bir para almıştır. 2-3 sezonluk kazanç gibi bir rakam almıştır.

Etap için diyeceklerim yokuş iyidir, cilde, mideye, sindirime iyi gelir. yokuştan kaçan bisikletçinin orta göbeği dağılır.

Ayrıca yarışın son 10 dakikası yayına başlama kararını kim aldıysa 10 dakikaya hasret gitsin. Kıçı oturma yüzü görmesin. Basur olsun.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
şu yarışı izleyen var izleyemeyen var biri arada bir yazsın.

@Ahmet.KOÇ
bende NTV Spor cuyum, Tenis maçının bitmesini beklicez :)

@mehmetsunu son 50km, kaçış 1.30 önde. yanlış görmediysem nazım az önceki kapıda puanları topladı. Elmalıya 10km falan var. Kişisel yorumum: Nazımın kadansı çok iyi, önde en iyi o çeviriyor

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Kudret Kurtcebe

öyle deme şimdi oraların doğasıda bir başka olur. Habire aynakolun koluna basma birazda bir turcu gibi çevreye bak kudret abü.

10 km kala ,atağa geçecekler 3 km hız sonrası ondan sonra 7 km eğim ,ölümüne arkadaş....:islik:

@mehmetsunu

bakamam hızdayım be,,,:koptum::D

Geri