Scudo Sports

2015 Motosiklet ve Bisiklet Fuarı Ücretsiz Davetiye

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
301
http://www.motobikeexpo.com/wp-content/uploads/2014/11/IMG_5520_1200x800.jpg

Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet kulüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından 26 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

• 2015 Eurasia Moto Bike Expo’nun girişinde verilen çekiliş kuponunu doldurarak, fuaye alanındaki çekiliş sandığına atan ziyaretçiler Triumph street triple KTM RC 200 marka motosikletin yanı sıra Bianchi, Carraro, Ghost ve Capierre marka bisikletin sahibi olacak.
  • Motosiklet ve bisiklet sezonunun açılışını da müjdeleyen Eurasia Moto Bike Expo 2015’te bir çok yeni modelin de ilk kez tanıtımının yapılacağını söyleyen Dünya Fuar Yapım Genel Müdürü Murat Demirtaş, “Ayrıca kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil pek çok aksesuar ve ekipman ilk kez fuarda sergilenecek”

Normal Giriş Bilet Fiyatları

http://www.motobikeexpo.com/wp-content/uploads/2015/02/motobike-ziyaret-saatleri-cekilis-dortlu_05.png
Ücretsiz Davetiye

Fuar Sponsorlarından KTM Firması herhangi bir bedel talep etmeden 2 kişilik davetiye veriyor. Bunun için tek şart firmanın internet sitesinden davetiye talebi oluşturmak.

Davetiyenizi almak için yapmanız gerekn tek şey aşağıda yer alan iletişim formunu doldurmak. Formu dolduran takipçilerimiz davetiyelerini Spormoto KTM Hasanpaşa Showroom'dan alabilirler. Davetiyeler yalnızca elden teslim edilecek olup, kargo ile gönderim yapılmayacaktır.

(link)

Adres : Eğitim Mah. Kasap İsmail Sokak No:2 Aska İş Merkezi, Dükkan:1-2 34722 Hasanpaşa – Kadiköy

Google Harita : (link)

Scudo
Hangi bisiklet markaları orada olacak acabaaa??? Bilginiz var mı?? :confused:

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
teşekkürler haber verdigin için. doldurdum ama keşke davetiyeyi fuarın kapısından alabilseydik.

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
@Emre Yönlüer

Orbis+, Salcano, Merida, Sedona, Rotwild, Porsche, KTM, Mosso, Whistle, Carraro, Lapierre, Bianchi ve bu yıl ilk kez Trek de geliyor.

Uygun fiyatlara bisiklet alma şansımız olur mu dersiniz?

@Özal AYDIN Sedona'ya attığım mailde Fuarda satış yapmadıkları cevabını aldım. Muhtemelen diğer firmalarda satış gerçekleştirmiyor

@Özal AYDIN

Bu soruyu ben de Accell Bisiklet'e sordum. Fuar'da beğen bize bildir sipariş geçelim dediler. Yani onlarda satış yapmıyor. :)

Ben kayıt yaptım ama merak ettiğim bir şey var

ben motor kullanmadım hiç ama,oraya zorunlu dediği için salladı. bir sorun olacak mı acaba almaya giderken bileti?

moto/bisiklet fuarında satış yapmamak neyin kafası yaw.Sanki inşaat sektörü ile ilgili fuar.En iyisi hiç ilgi göstermeyeceksin bu tip şeylere.Mağaza sahipleri gidip bakıp beğenip nasılsa dolduracak dükkanı,sezonda fahiş fiyattan sezon bitince de %50 ye varan indirimlerle satmaya calışacak.Sipariş geçene yanlış donanımlı ya da yanlış kadro boylu bisiklet gönderecek...Gerisini zaten biliyoruz,gördük bu filmi daha önce.

Bir Aksilik Olmaz İse Gitmeyi Düşünüyoruz.Bisiklet değilde aksesuar filan olursa uygun(birde satılıyorsa fuarda:D) almayı düşünüyorum...

@can akıncılar
Ben de gitmeyi düşünüyordum da bisiklet satışı yoksa hiç manası yok :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
hadi bisiklet bir nebzede bari aksesuar yan parça satışlı falan olsa da nasiplensek.

@Aydınlıyurt Tuncay
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :)

@Berke K.

Decathlon da Rockrider ile gelse fena olmaz. Ekipman satışı da mağazadan daha çok olur heralde.

@mtb_rider
Aslında güzel olur belki gelecek senelerde katılırlar.

Geri