Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
Az önce geldim, start noktasında siyasilerden ve korumalardan oluşan duvar sebebi ile bende dahil, insanlar çok daha önceden sıcağın altında bekleyip pozisyonlarını almış olmalarına rağmen startı izleyemediler. Turu her yıl seyrederim, ilk defa yarışçıların çıkacağı kanalın yarısının siyasiler ve korumalarla işgal edildiğini ve startın bu şekildeyken verildiğine şahit oldum.

https://i.hizliresim.com/1y4WzB.jpg

• Beğen
Tepkiler: Anıl K
cannondale tura daha önce hiç katıldı mı acaba katılmamasının nedeni daha pro turlara katılmaları mı.

eurosport 2 den izliyorum trtnin belediye başkanı ile konuşmasını dinlemekten sinir oldum.

eurosport hd maraton veriyor keşke eurosport hd de verse yarışı

@GökhanRR
Geçen sene katılmıştı.

Kuşadası'nda belefiye onunde kan bağışı kampanyası devam ediyor akşam 18:30a kadar civardaki bisikletcileri beklerim 19'da söke'ye dönüş var bisikletle...

Geçen sene Beşiktaş'tan amatörler katılıp bağaziçi köprüsünü geçmiştik. Bu sene de aynı durum olacak mı acaba?

Eurosport neden yayın yapmıyor yav. Yarışla alakalı hiç anlatım yok trtde. Alanyayı tanıtıyor ama onuda yanlış tanıtıyor

@mehmet.ali eurosport 2 veriyor aynen ben de geçen sene ki gibi eurosport hd den izleriz diye sevinmiştim. europort 2 veriyor canlı türkçe anlatımlı son reklama giriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
geçen sene alanya turunda yağmurda olunca finishte parke taşların olması sebebiyle kaza yaşanmıştı. İnşallah yine kaza olmaz.

Alanya'daki arkadaşlar, yarıştan önce sporcularla konuşmak fotoğraf çektirmek mümkün oluyor mu? İstanbul etabı için soruyorum.

Oturduğum yerde tansiyonum yükseldi son 17km gerçekten!

Ve beklenen isim Mark Cavendish inanılmaz bir takım mücadelesi ile birinciliği aldı:harika:

Geri