Scudo Sports

2015 bisiklet hedefleriniz

Eser Sevinç

Eskiden buralar dutluktu
Tepki
2.888
İsim
Eser Sevinç
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
2014`ü geride bıraktık, yeni yıl yeni hedefler demek.
Sizin 2015 yılında bisikletle ilgili hedefleriniz neler?
Kaç km sürüş yapacaksınız, kaç km tırnamış planınız var, yarış koşacakmısınız, triathlona katılacakmısınız vs.. plan demek hedef demektir, hedefler motivasyon sağlar, yıl sonunda buraya yazdığınız hedefle yaptıklarınızı karşılaştırabilirsiniz.

1. 7500km yol yapmayı planlıyorum.
2. 50.000 metre tırnamış
3. Herhangi bir yol bisikleti yarışına katılmak
4. Bir güne max 195km olan mesafe rekorumu 250km ye çıkarmak
5. 1 hafta boyunca her gün bisiklet sürerek sürerek haftada 1000km yapmak
6. Ömrü hayatımda bir triathlon yarışına katılılıp bitirmek isterim, o da bu sene olursa süper olur.

Scudo
1. İlk hedefim 110 olan kilomu yol bisikleti sürebilmek için düşürmekti onu kısmen başardım sanırım. Şu an 93 kiloyum. Şubat-Mart gibi aynı ivmeyle gidebilirsem 85e inerim diye planlarım var. Eğer o da tutarsa ( büyük ihtimal tutmazsa da aynı şey gerçekleşir :p ) bir endurace kadro bisiklet alacağım.

2. Hedefim de eymir çıkış yokuşunu bisikletten inmeden non-stop çıkabilmek. Hele bi gelsin mart:)

3. Haftada en az 4 gün antreman haricinde okul-ev arasını bisikletle almak

2015 hepimiz için hayırlı olur inşallah

Öncelikle tahsilimle alakalı bir iş bulmak.

Sonra orta halli bir tur bisikleti alıp bu yılı antrenman yılı olarak geçirmeyi düşünüyorum. Kısa vadede (2-3 sene) uzunca (gidiş-dönüş toplamda 1000 km dolaylarında) ve güzel (kısım kısım dağlık, bolca yeşillik ve su kenarlarından oluşan) bir rota belirledim, o rotayı bisikletle takip edecek şekilde bir tur yapmayı planlıyorum. Daha uzun vadede ise (5-10 yıl kadar) yurt dışı tur planım var.

Yalnız bu planlarımın önünde ciddi bir tehdit var; eğer parayı bulur da bi motosiklet alabilirsem istediğim gibisinden, tüm bu planlar motosiklete dönecek :)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
öncelikler bisikletimi satacağım sonra yeni bir bisiklet toplayacağım acele etmeden zevk alarak kalitelisini alarak teker teker her bir parça ile ayrı bir münakaşa geçirip toplayacağım

• Beğen
1.hedefim bir süredir imzamda yer alıyor
2.Salcano İstanbulumu satmadan 1.hedefime ulaşabilmek ama zor gibi görünüyor hala satış ilanı verip vermemek arasındayım
3.hedefim tüm bisikletlerimle toplamda 10bin km yapmak
4.hedef yarıyıl tatilinde 1000 km yapmak
5. Bir günlük en uzun sürüşümü 120 km den 200 km cikartip ayda bir kez tekrarlamak
6. Yakin gelecekte mümkün görünmese de ilerisi için uzun tur ve kamp malzemelerini kalitelilerinden yavaş yavaş tedarik etmek

Tabi hepsi nasip kısmet çerçevesinde. İnşaallah.

• Beğen
Bisiklet-kano ikilisiyle Elazığ-Van-Van Gölü-Elazığ turunu atabilmek.

Hepimiz için verimli bir yıl olsun.

Turculara selam olsun.

herhangibi dağ bisikleti yarışına katılmak bana yeter :D

Yağmursuz günlerde bisiklete binebilmek için zaman bulabilmek :utn:

Bisiklete Başlayalı 3 Sene Oldu Bir Kere Adam Akıllı Uzun Kamplı Tur Yapmış Değilim(250 km Yaptım O da Kısaydı)...En Çok Hayal Ettiğim Şey Bu...

• Beğen
Öncelikle Sporumu Bir Düzene Oturtacağım Bisikletim Öldü Paraya kıyıp yarışlara katılmak amacı ile bisiklet ve ekipman alacağım ve bu sene yol yarış takvimi başlayıp bitesiye kadar bütün yarışlara katılmayı planlıyorum. + Olarak çok çok iyi dereceler çıkarmak vede günlük 200 km yi geçik turlar yapmak istiyorum. İnşallah Yarışa Uygun En Güzel Bisikletimi ve Ekipmanımı Alır Ve En Kısa Sürede Antrenmanlarıma Başlayacağım

• Beğen
Mayıs itibariyle koşu ve yüzmeye başlayacağım bisiklette hedefim 5000 km.

@Eser Sevinç

1- 10.000 km üstü yıllık sürüşümu korumak
2- 9 gün surecek 1800 km lik Dayanıklılık turumuzu başarmak
3- keltepe Tırmanışini basarmak

Aklıma gelenler bu.

• Beğen
- kilo vermek
- yol bisikleti almak
- 2014te yaklaşık 1000km kullandım. bunu en az 1500 yapmak

Geri