Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Scudo
@orhca Vino sağolsun hahahaha :koptum::koptum:

@Ahmet Onur Çakmak Thomas Lotto-Soudal ile anlaştığını duyurdu yani Torku takımı Twitter'da başarılar diledi. Adam Polonya şampiyonu olunca parlaması normal. Ayrıca Kittel ise Giant takımına teşekkür ederek güzel anılarının olduğunu söyledi ve takıma veda edeceğini açıkladı. Tabi ki Etixx'e gideceği söylentileri artık dedikoduyu geçti. Etixx-Quick Step ise 2003'den beri bu takıma yaptığı sponsorluktan çekiliyor diye duydum. Fakat Lidl adında ki Alman markez zinciri sponsor olması kesinleşmiş , isim sponsoru mu olacak yoksa küçük sponsor mu daha bilmiyoruz. Kittel transferinde ise bu sponsorun etkisi var deniliyor.

Etixx , Dan Martin ile 2 yıllık sözleşme yaptığı açıklanmış kesin transfer.

@Hasan Saylık
Biraz büyük çaplı bir sponsor olabilir çünkü sponsorluğun açıklandığı basın toplantısına Lefevere, Boonen, Martin katıldı. Öyle küçük sponsorluğa yollamazlar gibime geliyor.
Şimdi baktım da Lefevere Lidl'ın Renson yerine sponsor olduğunu açıklamış, takım formasının arkasında ve omuzlarında olmasını bekleniyormuş.( link: (link) )
B4WWXjjIcAA5Z81.jpg
Bu da eski forma.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Ayrıca bir yerde Quick-Step artık sponsor olmayacak diye duydum, Etixx-Lidl olabilir takımın ismi.

Vlaanderen klasiklerinin tarihleri de belli olmuş 2016 da
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/03/b48bb93406901afcdccf7811ee5fddb6.jpg

• Beğen
Tepkiler: orhca ve Özgür R
Büyük gün geldi çattı. Bu pazar hem çok güzel hem çok kötü. Kendimi klonlamak istiyorum. Bisiklette sezonun son World Tour etkinliği, Avrupa futbolunda derbiler günü :D

Bugünün yayın takvimi aşağıdaki alıntıladığım mesajda:

@sabitkamera

Sezonun beşinci ve son anıtsal klasiği Lombardia ile WorldTour yarışları sona eriyor. Bu sene Bergamo'dan başlayacak 245 km'lik dev yarış Como'da sona eriyor.109.kez geçilecek olan Lombardia'nın en büyüğü ise tarihte bu yarışı 5 kez kazanma başarısı gösteren efsane Coppi.. Bugünkü start listesinde yer alan Nippo Vini-Fantini sporcusu Cunego ise bu önemli klasiği 3 kez kazanmayı başardı.Tarihte Avrupa dışından kazanan bir sporcunun çıkmadığı bu klasiği geçen sene Daniel Martin kazanmıştı..
https://40.media.tumblr.com/2a1f552a919e304de721398a36e3f0db/tumblr_nvl56iOKUm1ropreyo1_1280.jpg

Geçilecek bütün tırmanışların zor olduğu bilinen Lombardia'da özellikle Sormano tırmanışı sporcuları baya zorlayacak.Düzenli bir eğimle başlayan Sormano, 1-2 km sonra sola dönüşle bir anda ortalama %15, bazı yerlerinde %25-%30 eğimleri gören bir canavara dönüşüyor.

https://pbs.twimg.com/media/CQavio9UAAA94pf.png:large

@Özgür R bey benden önce davranmış, bilgileri ve profili paylaşmış ben de favorileri sayayım bari :komik::komik:

Dan Martin, Bardet, Vuillermoz, Nibali, Gilbert, Kwiatkowski, Trentin, Stybar, Pinot, Ulissi, Rui Costa, Gallopin, Valverde, Cunego :)ssrtcbya:), Yates, Dumoulin, Dani Moreno, Kelderman, Gesink, Henao, Poels, König, Majka, Mollema, Aredondo.

Benim favorilerim; Felline, Tim Wellens ve Rui Costa :harika::harika:

Diego Rosa bütün sezon hayvan gibi şi yaptıktan sonra bir yarış kazandığı yetmiyor gibi bugün de Nibali'ye İl Lombardia'yı hediye etti resmen :komik::komik: Muhtemelen başka takımda yarışıyor olsa bugün de kazanabilirdi :komik::komik:

Dani Moreno da 2. oldu ve yeni alacağı kontratına bir sıfır daha ekletti :harika::harika:

nibali almış, inanamıyorum:p

Özgür hocamın nibaliye sevgisi kat be kat artmıştır şimdi:p

izleyemedim, gözlerimiz Emrah hocamızı arıyor. alışkanlık yaptı bize. :)

Ya bu Taner'de bütün pelotonu sayıyor arkadaş, anlamıyorum. bu ne bilgi böyle:p

Valla Taner,

bu tinkoff ben ona bizimkilerde dumkoof vardı, dumkoff diyorum saganı bile beğenmiyordu bir ara, bizim yüzümüze bakmaz:D:p

koskoca sezonu da bitirdik, artık bu seneki klasikleri üç büyük turu tekrar tekrar izleriz canımız çektikce:)

@Ali Demir Geçmiş seneleri izle hocam, 2012 Vuelta a Espana izle izle doyamazsın :komik::komik: 2011 Tour de France, efsanedir :komik: 2010 ve 2011 Paris-Roubaixler efsanedir kaçırdıklarına youtube'dan bir bak :harika::harika:

@Ali Demir

Ali hocam Nibali'yi severim bu sezon başı çok destekledim ama sonradan çok yanlışlar yaptı:p Tamam onu da anlıyoruz Astana'da sıkıntıları var, büyük baskı var, Vino ile uğraşmak kolay değil ama Vuelta'da kameralar yokken o arabaya tutunması özellikle yakışmadı. TdF'de yaptıklarını zaten saymıyorum bile:)

Yalnız yiğidi öldür hakkını yeme sezon sonuna doğru süper bir form tuttu, Lombardia zaferi ile de sezonu bir bakıma kurtarmış sayalım kendisini, seneye Astana takımına yakışan hareketler yapmaz ise Nibali büyük sporcudur lafımız yok,alkışlamaya devam :)

Basso emekli olmuş, Peraud da TDF esnasında açıklamıştı, Paolini de bu koko olayından sonra bırakır herhalde :komik:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Geri