Fransa Tur'una ev sahipliği yapılamıyor, sadece Depart yani başlangıçta 3 etap alınabiliyor. Para ise sadece Tour komitesine 5-10 milyon geri kalan ise tamamen organizasyon parası.
Geçenlerde yazmıştım dünya şampiyonasında salcano mu gördüm diye. Evet görmüşüm tomasz marczynski salcano xrs001 kullanıyor bu da sanırım salcano'nun görülebileceği en zirve noktadır
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/30/c5b3ad6eca7f232894ce47a903352da8.jpg
@Özgür R ben de katılıyorum yazdığın şüphelere Bir tek Voeckler konusunda pek şüphem yok ya nedense Bol bir zamanda ben de iyice bir geriye bakarak şüphelerimin listesini yapacağım
Ve bu arada Giro'nun etap listesi düştü; 19 ve 20. etaplar dağlık yapılmış güzel seçim
Froome'un hastalığı vardı diyelim. Onu şüpheli geçtik. Horner'ın geç ortaya çıkan potansiyelinden ona da şüpheyle yaklaşsak, Voeckler diyince o sürüşü geliyo aklıma formanın önü açık gülmekten bişey söyleyemiyorum. Ama cobo ile zakarin bas bas bağırıyolar
@Özgür R Aynen geçilmişti geçenlerde Brailsford'un aklı Giro'da kaldı deniyor, 3 tane TT'yi görünce ağzı sulanmış Geçenlerde zaten, ''Neden aynı sene içerisinde 3 büyük turu da kazanamayalım ki'' diye açıklama yapmıştı
Porte gelir mi? Dumoulin gelir mi? Kelderman gelmezse üzülürüm
Hocam konuyu görünce ilk aklıma gelen performanslardı ama bu adamlar yüzde yüz yapmıştır demem zaten absürd olur Yalnız Horner'ın potansiyelini 40 kusur yaşına kadar çıkaramamış ise bu camia bütün antrenörlere takım direktörlerine yazıklar olsun diyorum
Brailsford'un açıklamasını okudum,hedef olarak koymasını takdir ederim ama 3 büyük turu geçtim seneye sadece Fransa Turu'nda başına geleceklerden haberi yok galiba Bence seneye büyük tur kazanamayacaklar.
Porte,Dumoulin,Kelderman hepsi büyük ihtimalle geleceklerdir, Nibali de gelecekti galiba kesin olmamakla birlikte..
Bisikletçinin Torku'nun sporcusu olması dışında Salcano'nun orada yer almasının başka bir sebebi yok. Bir gün Türkiye'den bir sporcu, Türkiye'de üretilmiş bir bisikletle şampiyonada yer alırsa, o zaman güzel bi' olay.
O değil de bugün Milano - Torino yarışı var 16:00'da eurosport veriyor. Tırmanışla biten bir klasik ve sağlam kadro geliyor; Aru, Landa, Pozzovivo, Bardet, Vuillermoz, M.Frank, Pantano, Pinot, Visconti, Moreno, Dan Martin, Kelderman, Porte, Henao, Konig, Majka, Kiserlovski ve Meintjes