Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Sagan yürüdü gitti, adam bütün yarış bir kamera kadrajına bile girmedi son 4 km'ye kadar ya :komik::komik: 23. caddedeki sert yokuşta atak yaptı ve inişte farkını ortaya koydu, gerçekten çok heyecanlıydı yakalanacak sandım ama adam çok rahat ya, arkaya bakıyor amannn geliyorlarsa geliyorlar deyip aynı tempoda çevirmeye devam ediyor :ssrtcbya::ssrtcbya: Başka biri olsa heyecandan tempo yapmaya çalışıp daha erken patlayabilirdi...

Scudo
@Ali Demir görevli adam son anda yapıştı bisiklete; "kaç lira lan bu alet biliyo musun" demiştir :)

Helal olsun Sagan'a..Bütün sene çok iyiydi, California'da genel klasman kazandı,Mt Baldy'i çıkışı inanılmazdı, TdF de her etaba saldırdı kazanamadı ama karakter koydu puan mayosunu aldı, Vuelta'da istediği büyük tur etabını kazandı.
Parkur kendisine çok uyuyordu bu şampiyonada, yarış radyosunda Metallica'nın sesini biraz kısıp, taktik kısmına konsantre olup, doğru atağı da yapınca beklenen başarısı geldi sonunda:) Tinkov'da maaşını mı azaltır yoksa zam mı yapar bundan sonra derdine yansın:) Matthews arkadaki sprinti kazanarak gücünü gösterdi,Navardauskas ise podyumu tamamladı büyük başarı onun için..Valverde gene ilk 5 yaptı çok acayip komple bir adam..Bütün sezon sakatlıkla boğuşan Gerrans'ta ilk 10 yaptı..

https://pbs.twimg.com/media/CP7vWurWsAAPIxN.png:large
https://pbs.twimg.com/media/CP7xT1OWoAA0tT3.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CP7ycojXAAATTr6.jpg:large

@Ali Demir çok haklısın hocam hem yazık hem ayıp bize:)

Bisikletin tabir yerindeyse "Rockstar'ı" oldu Sagan. Adam heryerde. Bekliyordum bugün ondan. Tam ona uyan bi yarıştı. Kısa sert yokuşta sağdan indirdi balyozu. Hele bisiklet kontrolü şiir gibi. Milimetrik alıyor virajları. Her viraj döndüğünde 1-2 saniye daha açtı farkı. Gerçekten en çok hakeden kazandı. Oleg Tinkov'a aldığı her kuruşa değdiğini gösterdi. Vazgeçmedi, pes etmedi hep elinden gelenin en iyisini yaptı. Şimdi tek dileğim kendisinin gökkuşağı lanetine uğramaması :)

O değil de bi ara yarışı izlerken salcano gördüm sanki. Acaba Tomasz Marczynski salcano mu kullanıyordu yoksa ben mi halusinasyon gördüm :)

6 saat boyunca gizlen sen, son turun ilk yokuşunda ortaya çık :)
Yine o gizemli yokuştan inmesi ile fark ı 6-7 saniyeler çıkartmış ..
Bayrağı orada aldı gitti zaten.

Sagana helal olsun, tüm sene hep iyi yarışlar çıkardı, podyumda hatuna yükselmesi dışında hep taktirettim:) enazından, abi çalışıyorum çalışıyorum bir türlü olmuyor tribine girmez,.. tebrikler

Adam yarışı bitirdi, seneye çalışmalara başlayacağım dedi :) Azmin böylesii

@kubilay YAVUZ Kwitkowski 4 alsa, Landa 2.5 alsa, Benat 1.5 alsa, Poppel 1 alsa, Golas+Moscon+Peters 3'ü 1 alsa nereden baksan 10 milyon €'luk bir transfer :ssrtcbya::ssrtcbya:

Sky'dan ayrılanlar; Porte, Eisel, Earle, Pate, Sutton ve Siutsou. Gelenlerle gidenleri karşılaştırdığın zaman kadronun ne kadar güçlendiğini tartışmaya bile gerek yok :ckskc::ckskc:

Bir de kontratı yenilenler var; Boswell, Deignan, Henao, Kenaugh, Kriyenka, Knees, Nieve, Rowe, Stannard ve Zandio. Bu kadroda ne aradığını anlayamadığım 2 tane İspanyol var; Lopez ve Zandio. Birisi 34 diğeri 38 yaşında bu adamlar niye bu kadroda tutuluyor çözebilmiş değilim, üstüne bir de sözleşme yeniliyorlar :komik::komik: Hayır tecrübelerini aktarıyorlar falan gibi bir tez öne sürülebilir ama bu adamlar yarışmıyor ki? Saçma sapan yarışlara katılıp onlar da bile 70-80. falan oluyorlar; diğer takımlarda da 40 yaşına yaklaşmış isimler var ama bu adamlar aktif şekilde görev alıyor, ben bu isimleri kadroya bakmasam takımda olduklarından bile haberim olmaz.

Bu arada son birşey Lars Peter Nordhaug, kendini harcıyorsun hacı! Hiçbir yarışa lider gidemiyorsun sadece para kazanıyorsun, normalde başka bir ülkenin vatandaşı olsa anlardım ama eh be kardeşim zaten Norveçlisin sen mi aç kalacan Norveç'te :komik::komik: Bak Edvald Boasen Hagen'i örnek al, adam iplerinden bir kurtuldu, ortalığı kasıp kavuruyor :kyfmyrn:

12074524_908203202548303_5558916899074012508_n.jpg bence sky bu 7 transferın en fazla 4 unde fazla zafer kazanabılır
  1. van poppel
  2. landa
  3. peters
  4. ıntxaustı

team sky 2016 sporcu lıstesı:kedicik::hhhhhh::tskler:

@Ali Demir

yarama bastın ali dostum,neyse,futbol sevenlerde vardır onlara saygı duyarım,ben bisiklete binmekten maça gitmeyi unuttum ,daha bir çok şeyi,otobüse,taksiye,binmeyide,araba almayı unuttum:komik:
neyse futbol kısaca günümüzün modern arenası.

2017 Fransa Turu'nun başlangıcına ev sahipliği yapmak için aday olan şehirlerden Londra, yarıştan çekildiğini açıkladı. Belediye Başkanı Boris, ''Tur için harcıyacağımız 38 milyon sterlini, uzun dönemde şehrimize daha büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bisiklet altyapısı projelerine harcamaya karar verdik'' dedi. Böylece yarışta Almanya'nın Düsseldorf kenti favori hale geldi :harika:

Fransa Turu'na ev sahipliği yapmak için 200 milyon TL gibi bir para mı gerekiyormuş :ssrtcbya::ssrtcbya:

Haftalık Program :D (Canlı Yayınlar)
sabitkamera çalışıyor :D Ben de bu saatte oturup bununla uğraştım :D

GünSaat Kanal Yarış Yarış Özellikleri Takım/Yarışçılar Notlar
Yarın16.15Eurosport (link) Europe Tour/Belçika/2.hc (link)5 etaptan oluşan turun 4. etap hariçdiğer etapları banttan yayınlanacak.
Perşembe16.00EurosportMilano-Torino Europe Tour/ Tek gün/ 1.hc (link)(İtalyanca)
Pazar10.00Eurosport 2Tour of Almaty Asia Tour/Kazakistan/1.1 (link)Tek gün. Fabia Aru ve Ilnur Zakarin olacak. Astana ve Katusha tam kadro katılır muhtemelen.
Pazar14.00Eurosport 2Tour de l'Eurometropole 4. Etap
Pazar16.30Eurosport(link) World Tour/1.UWT/Tek gün (link)(link) (İtalyanca)
Salı16.00 Eurosport 2(link) Europe Tour/1.1/Tek gün/Belçika (link)Geçen sene Zdenek Stybar 1., John Degenkolb 2. olmuştu diyerek ipucu vereyim.

@Özgür R

Ne demek, izleyelim de muhabbetini yaparız burda :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Lombardia ile WorldTour yarışları bitiyor, bu sene de geçti bitti.Şu ana kadar olan yarışları kazananları da ben ekleyeyim.

(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)(link)
(link)DENNIS

Kuş bakışı dünya şampiyonası..

Yabancı bir forumda daha önce gördüğüm ama unuttuğum bir konu geldi aklıma,eski bir konu aslında, "son beş yılda en şüpheli performanslar" diye. Herkes yorumunu yazmış tabi en başı Froome efendi çekiyor listede:) Benimde aklıma ilk başta şunlar geldi.

1-Vuelta 2013-Horner
2-Vuelta 2011-Cobo
3-Vuelta 2011-Froome
4-TdF 2011-Voeckler
5-Romandie 2015-Zakarin

Geri