Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

@Özgür R

ılknurzakarın ne alaka cok basarılı bır sporcu ve aynı sekılde cobo da

Scudo
@sabitkamera çok iyi paylaşım eline sağlık, saatler Türkiye saati demi, sakata gelmeyelim:)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
cyclingnews in haberine göre büyük ihirmal marcel kıttel etıxx e gececekmıs 2016 da

Fransa Tur'una ev sahipliği yapılamıyor, sadece Depart yani başlangıçta 3 etap alınabiliyor. Para ise sadece Tour komitesine 5-10 milyon geri kalan ise tamamen organizasyon parası.

etıxx kıttelı almak ıcın araya sponsorlarıda sokuyor lıdı dıye bır belcıka fırması aynı zamanda lotto soudal ve fleanders turunun sponsoruymus.

Geçenlerde yazmıştım dünya şampiyonasında salcano mu gördüm diye. Evet görmüşüm :) tomasz marczynski salcano xrs001 kullanıyor :) bu da sanırım salcano'nun görülebileceği en zirve noktadır :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/30/c5b3ad6eca7f232894ce47a903352da8.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Ahmet Onur Çakmak
Takım anlaşması nedeniyle kullanmak zorunda :D Son kullanıcıya ulaşan xrs001 ile birçok farkı vardır muhtemelen.

@sabitkamera
Valla donanımın mutlaka farkı vardır. Eğer kadro aynı kadro ise bence güzel bi olay.

@Özgür R ben de katılıyorum yazdığın şüphelere :harika::harika: Bir tek Voeckler konusunda pek şüphem yok ya nedense :ssrtcbya::ssrtcbya: Bol bir zamanda ben de iyice bir geriye bakarak şüphelerimin listesini yapacağım :komik::komik:

Ve bu arada Giro'nun etap listesi düştü; 19 ve 20. etaplar dağlık yapılmış güzel seçim :komik::komik:

https://cdn2.vox-cdn.com/thumbor/rEyZTWpWGMPyWqIUGGGTQ0tOx9Q=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4112096/Ghiera.0.jpg

@taner07

Risoul ilk bakışta tanıdık geldi bana TdF'de geçilmiş olması lazım son 2-3 sene içinde..

Takım zamana karşı yok, yerine 3 adet bireysel zamana karşı var..Özellikle 9.etap 40 km'lik olan çok gösterişli bir etap olacak deniyor:)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
@Özgür R

Froome'un hastalığı vardı diyelim. Onu şüpheli geçtik. Horner'ın geç ortaya çıkan potansiyelinden ona da şüpheyle yaklaşsak, Voeckler diyince o sürüşü geliyo aklıma formanın önü açık gülmekten bişey söyleyemiyorum. Ama cobo ile zakarin bas bas bağırıyolar :)

@Özgür R Aynen geçilmişti geçenlerde :harika: Brailsford'un aklı Giro'da kaldı deniyor, 3 tane TT'yi görünce ağzı sulanmış :ssrtcbya: Geçenlerde zaten, ''Neden aynı sene içerisinde 3 büyük turu da kazanamayalım ki'' diye açıklama yapmıştı :komik::komik:

Porte gelir mi? Dumoulin gelir mi? Kelderman gelmezse üzülürüm :komik:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Ahmet Onur Çakmak

Hocam konuyu görünce ilk aklıma gelen performanslardı ama bu adamlar yüzde yüz yapmıştır demem zaten absürd olur:) Yalnız Horner'ın potansiyelini 40 kusur yaşına kadar çıkaramamış ise bu camia bütün antrenörlere takım direktörlerine yazıklar olsun diyorum:p

@taner07

Brailsford'un açıklamasını okudum,hedef olarak koymasını takdir ederim ama 3 büyük turu geçtim seneye sadece Fransa Turu'nda başına geleceklerden haberi yok galiba:D Bence seneye büyük tur kazanamayacaklar.

Porte,Dumoulin,Kelderman hepsi büyük ihtimalle geleceklerdir, Nibali de gelecekti galiba kesin olmamakla birlikte..

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Ahmet Onur Çakmak

Bisikletçinin Torku'nun sporcusu olması dışında Salcano'nun orada yer almasının başka bir sebebi yok. Bir gün Türkiye'den bir sporcu, Türkiye'de üretilmiş bir bisikletle şampiyonada yer alırsa, o zaman güzel bi' olay.

etıxx sonunda kıttel ı transfer etmıs o_O:cool:

O değil de bugün Milano - Torino yarışı var 16:00'da eurosport veriyor. Tırmanışla biten bir klasik ve sağlam kadro geliyor; Aru, Landa, Pozzovivo, Bardet, Vuillermoz, M.Frank, Pantano, Pinot, Visconti, Moreno, Dan Martin, Kelderman, Porte, Henao, Konig, Majka, Kiserlovski ve Meintjes:komik::komik:

Favorilerim; Rosa, Vuillermoz ve Moreno:kyfmyrn::kyfmyrn:

https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2015/10/MITO_15_alt.jpg

@Oğuzhan Y. Tam aradığım şeydi bu teşekkürler, 2 defa geçilecek sonda :komik::komik: Düşündüğümden çok daha zorluymuş :ssrtcbya::ssrtcbya:

Geri