2014 yazı için istanbul alanya turu

Eray Özer

Üye
Kayıt
15 Eylül 2013
Mesaj
6
Tepki
0
Şehir
İstanbul
Forumda yeniyim bu yüzden öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar :)

YTÜ'de öğrenciyim.Bu yaz haziran ortasından temmuz ortasına kadar bir tur planladım.Amacım çok güzel bir tatil yapmak ve bu tatilimde yanıma çok sevdiğim bisikletimi de almak :) Yani rota ve kalacak yerler,süreler konusunda oldukça esneğim.

Rotam,feribotla bandırma sonrasında balıkesir uzerinden edremit,arkasındansa deniz kıyısından fazla ayrılmadan her koya girip çıkarak,güzel yerlerde o gün çok yol almamış olsam da kamp atarak izmir,çeşme,kuşadası,fethiye,kemer,antalya üzerinden alanya şeklinde olacak.Hatta alanyadan sonra ya kıbrısa yada yedigöller üzerinden eskişehire gitmeyi de düşünüyorum.Bu kısmı ekstra :) Buraya resmini koymadım ama Alanyaya kadar olan kısım üzerindeki rota için birkaç aydır çalışıyorum. Bu yolda yanımda eğer caymazsa -ki pek emin değilim :) - bir arkadaşım olacak.

Rota üzerinde şurda şunu yapmazsan olmaz,burda bunu yemezsen olmaz,orda onu görmezsen olmaz dediğin şeyler ve yerler nedir?

Bu turun tamamında yada bir kısmında yoldaşlık yapmak isteyenlere ve yukarıda sorduğum konulardaki önerilerinize açığım.

Hepinize bol pedallı günler :)
 
Scudo