Scudo Sports

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
Gerçekten TRT yayını sessiz verseydi hem birseyler ögrenirdim hemde gördüğümü daha iyi yorumlardım. Çok fazla anlatım bozukluğu teknik dil yetersizliği yanlış aktarım gereksiz bir sürü bilgi. Spiker Ormancı türküsünden bir girdi yol üstünde ne kadar esnaf varsa hepsinin yüzünü güldürdü katılmayan belediye başkanlarına hak vermiyor değilim.

@Aytuğ Şenoğlu

Allah bağışlasın ve nazardan korusun,geleceğin sporcusu :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Spikeri ve başka şeyleri eleştiren arkadaşlar haklısınız.
Yalnız tam 35 sayfadır bozuk plak gibi aynı şarkıyı duymaktan sıkıldım inanın.
Bakıyorum da üç beş arkadaş yarış hakkında taktiksel bilgiler veriyor onun dışında bilgi veren yok...
Bisiklet yarışları konusunda bilginiz ve deneyiminiz varsa yarışı bize de aktarır mısınız?
Kopan grupların neden koptuğunu, Cavendish'in takım taktiklerini, tırmanıcıların farklarını vs.
http://i.imgur.com/OVSzPop.jpg

trt spıkerı muhtesem ya:) turla alakası pek yok etrafdan bahsedıyo sureklı,yarısla ılgılı arada yaptıgı knusmalarda komık...

yıllardır bu yarışa destek veren ilk ve malesef tek radyo veya tv kuruluşu trt dir. sayısız tv ve radyo kanallarından bir tanesi bile sponsor olmadılar. evet trt nin spiker konusunda eksikliklerine katılıyorum ve ancak bu kadar da acımasız olmayalım arkadaşlar. tek bir kuruluş bile çıkamadı ki biz de bisikleti destekliyoruz desinler. kaldı ki trt sürekli yurt dışında bisiklet yarışlarının nasıl anlatıldığını ve insanlara yarış esnasında hangi konulardan bahsedildiğini araştırdığını biliyorum. daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!

En iyisi bu falan degil. Daha iyisini yapan var: Eurosport. Ayrica ben vatandas olarak TRT'ye surekli sacma sapan vergiler oduyorum. Bunun karsiliginda az biraz hizmet alabilmek de hakkin sanirim.

Hizmet de bu konu ozelinde, Turkiye Bisiklet Turu'nda yarisla ilgili anlatimlar almak ve yarisi "icraatin icinden" (gencler hatirlamaz bu programi, bilenler bilir) programina donusturmemek.

Ntvspor yayinlasa bence daha iyi olurdu ama bu tür organizasyonlar hep trt tarafından yayınlanıyor. Onlarinda kendilerini geliştirmeye pek ihtiyaç duyduğu yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emrah Özşahin

Sporun Adresi slogani ile hazirladiklari web sitelerinin ana sayfasinda Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu ile ilgili tek bir haber bile yok. Diger Sporlar basligi altina giriyoruz, önceki etaplarla ilgili Cavendish'in hatri ve kaza nedeniyle bir iki haber yapilmis ama o da ne? Dünkü etap hakkinda tek bir kelime bile yok. Büyük ihtimal turun galibini belirlemis olan etap hakkinda oturup tek kelime yazmamislar. Bu adamlar mi yayinlayacak Türkiye bisiklet turunu? TRT haric ticari kaygilari olan hicbir kanal bu organizasyonu yayinlamaya yanasmaz. Onlarin hizmeti de en genis izleyici kitlesine hitap ediyor zaten: "Aaa, Türkiye degil mi burasi?" deyip TV basina gecmis adamlara. Propagandalari da bu insanlara yönelik, anlatim tarzlari da. Yoksa 2 saat boyunca pelaton icindeki yer tutma cekismelerinden bahsetseler zaten 2 kurusluk olan reyting iyice dibi görecek. Bahar klasiklerinin tümünü neredeyse basindan itibaren veren Eurosport dünkü etabin yalnizca son 40 dakikasini -onu da Eurosport 2'de- canli verdi. Bu da Türkiye turunun genel bisiklet yarisi izleyicisi gözünde degerini az cok ortaya koyuyordur herhalde. Eldeki malzeme bu maalesef.

@S.Koca

levent özçelik anlamıyor tamam da diğer yorumcu tırmanış etaplarının azizliği olduğunu söyledi o konuda. o yorumcu hertürlü teknik bilgiyi veriyor zaten. levent özçelik muhtarları,kaymakamları çağırmasa daha çok bilgi verecek ama malesef adama fazla söz hakkı tanımıyor levent özçelik

Az once tam tirmanma kapisindan gecilirken TRT reklam mi girdi bana mi oyle geldi????

Bu arada Izmir'den guneye giderken yillardir Aydin otobanini kullandigimiz icin su eski yolu unutmusuz. Ne kadar guzel bir yoldu oysa ki. Bir daha ki gidisimde zaman kaybetme pahasina bu yoldan gidecegim.

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Arkadaslar istanbu etabi saat kacta start aliyor. Istanbula geldim izlemek icin ama hic bi yerde start saatini bulamadim. Bilgisi olan varsa tesekkurler.

Aaaaa otobandan önce de Kuşadasın gidilebiliniyormuuuşş. Çok küçüktüm bir defa gitmiştim. Ne çileli ama zevkli bir yoldu.

PAB geldi sanki trt 3 e :D

kaza oldu.

Cok kotu kaza oldu, bariyer dibinde oldugu icin de bayagi bisikletli karisti. TRT HD de Digiturk'te sizlere omur.

Geri