Scudo Sports

2014 Cannondale Synapse HI-MOD

Scudo
@Anonim kışlık düşündüğünüzün kısa kollusu var bendede :)
zamanla alırsınız giyim önemli :)
ben de bir gün burada konu açıcam inşalah

@Muhammet Emin Erarslan o sizde olan yani bahsettiğimiz mükemmel bir forma. Aslında ilk söylediğimden bile daha güzel. İlk dediğim de sade bir görüntüsü var. Bakmayın biraz da bisikletimin rengine uyumlu diye seçebiliyorum o şekilde :D o halde inş. alırsınız ve sizi de o konuyla görürüz. Yani dönüşünüz muhteşem olur diyeyim bir başka deyişle :D

@Baki KAYAN abi google a garmin edge 810 yazınca 800 euro gibi fiyatlar yazıyo benmi yanlış bakıyorum yoksa o sitelerdekifiyatlar normalmi

@Ulaş Çavuşoğlu 800€ oldukça yüksek bir fiyat. 810'un ABD fiyatı sadece cihaz için 400$, ilaveten hız ve kandas sensörleri ile nabız bandını da içeren paket olarak ise 500$. Elbette bu liste fiyatı, biraz daha düşüğe bulmak da mümkün oluyor.

Türkiye fiyatları vergiler ve ithalatçının kar marjı gibi maliyetler yüzünden biraz daha yüksek, ama gene de 600-700€ seviyesini geçmemeli.

@Ulaş Çavuşoğlu
800 eur çok ya, garmin türkiye de bile 845 usd, 800 eur çok fazla

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
441 dolar tabi buraya gelince vergide ödersiniz.

(link)

Bende çok memnunum 15.000 km yaptım. 2014 hm ultegra.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    169,6 KB · Okunma: 77
  • Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
Baki Bey;

Hem synapse hemde supersix evo kullanıcısı olarak aralarındaki farkları deneyimleriniz açısından kısaca değerlendirirseniz memnun olurum. Bende 2. bisiklet olarak supersix evo düşünüyorum.

@tzeybek

Merhaba, ikisini farklı kategoride değerlendirmek lazım, synapse, endurance bir kadro olduğundan daha çok sağlamlık, konforlu sürüş ve rahat kullanım yönünde donatılmış, kadro karbonu daha etli, ön ve arka bacaklar desteklenmiş. Bu sene Cannondale - Garmin takımı Paris - Roubaix gibi bozuk yol yarışlarında bu kadroyu kullandı. Sürüşte bu konforu hissediyorsunuz.

Supersix ise bambaşka, resmen dizginlenemeyen bir at gibi, bastığınız tüm pedal gücünü alıyor sanki, tüm açıları agresif olarak aerodinamik amaçlı tasarlanmış.

• Beğen
Tepkiler: tzeybek
@Baki KAYAN Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim.Asıl merak ettiğim nokta Synpase daki gücümü aynı korusam performans artışı yüzdesel olarak fark edilebilirmi ? Konfor farkı bezdirecek kadar belirgin mi ?

• Beğen
Tepkiler: Baki KAYAN
@tzeybek
Yoo, sonuçta bir yol bisikleti bu. Bunu çok az hissetmeniz için benim yaptığım 1-2 şeyi de yaparsanız çok daha uygun olacaktır
Öncelikle lastikler 700x28 ölçüsünde geliyor, bunları 700x23 yaparsanız hızdan farkedecek ama konfordan düşecektir. Ayrıca zaten çok uzun olan alın ölçüsünü kat kat spacer koyarak daha da yükseltmişler. Fit boyu kurtarıyorsa bu spacerleri da yokederek daha aerodinamik bir sürüş sağlanabilir

Geri