Scudo Sports

2012 Sedona 781'in Bendeki Hali...

Scudo
çok güzel bisiklet,stickerlarda çok yakışmış iyi günlerde kullanın

• Beğen
Tepkiler: Kerem İldeş
Stİcker yapimi hakkinda detayli bİlgİ verebİlİrmİsİn ? Hosuma gİttİ

• Beğen
Gerçekten çok iyi, nazar değmesin.

Seneye bende Sedona düşünüyorum. Gerçekten iyi bisikletler yapıyorlar.

• Beğen
Mükemmel bir uyum yakalamışsınız vallaha. Ben de o sticker'lardan isterim. :) Hayırlı olsun, nazar değmesin. :)

• Beğen
masallahh hocam guzel olmus bende 2011 model topladım yakında resımlerını paylasıcam az kaldı bı kac degısıklık :))

İzmirdeymişsiniz zaten istediğiniz zaman yaparım sticker sorun değil...

bisiklet çok güzel renk uyumu iyi sticker yapımınıda bi ara resimli anlatırsanız güzel olur :)

• Beğen
Maşallah hayatımda gördüğüm en güzel bisikletlerden biri hatta en güzeli bile diyebilirim ,sticker işçiliği ise mükemmel orj fabrika çıkışlı gibi çok güzel olmu güle güle kullanın

• Beğen
Tebrikler,,

Sevgiyle istekle ve özveriyle kuruldugu çok belli her detaydan açıkça belli oluyor bisiklet sadece sadece spor olarak ve sürüş olarak değil teknik bilgi ile yeniden bir bisikleti zevkinize göre toplamak olarak da çok zevkli bir alan

Ayrıca 781 görmedim fakat çekimlerden mi yoksa gerçekten boyanın ekstra bir işlem görmüşlüğü mü vardr 781 de çok yüksek kaliteli boyama işlemi var gibi görünüyor Tesla fabrikasında özel üretim arabalara kullanılan kristal parçacıklı boya gibi gorunuyor (çok pahalı bir boyadır)

Elinize sağlık

Geri