Scudo Sports

2011 YGS kopya iddaaları !!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@MURAT TÜRKMEN

Hayır, hedeflediğim neti yaptım zaten.Meyve veren ağacın taşlanması için ağacın meyve vermesi lazım.Meyveyi biz alnımızın teriyle alıyoruz, onlar vermiyor.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
@Emre Nalbantoğlu

meyve veren derken sana net kazandırdı demek ıstemedım vatana mıllete hayırlı ısler yapılıyor sen ve senın gıbılerde ulkede olan herhangı ters durumda evet gene cemaat karıstırdı yaptı gene yapacagını dıyorsunuz anlayabıldın demı durumu :in:

@MURAT TÜRKMEN

Meyve veren ağaç ? meyveyi yiyen kim? en büyük en lezzetli dilimi yiyen kim?
Ağacın dalları hileyle en yükseğe tırmanıyorsa, diğer dallara haksızlık yapılıyorsa, en yüksekteki dallar ağaca meyve veriyosa; o ağacı taşlamayı bırakın kökten kesmek lazım ama ne yazıktır ki uyanmamış çok testere var ve bir de dişleri köreltilmiş(!) testereler var. Bilmem anlatabildim mi.

• Beğen
Tepkiler: onurf ve Hato
349bin kitapcık kontrol edildi şuana kadar ve hiçbirşey çıkmadı.Bunu ortaya cıkartan kişi simdiden yan çizmeye başladı teknik bir hata olabilir ösym başkanının söyledikleri yeterliydi falan diyerek :)

Yazmak istemezdim böyle bir konuya ama toplumun kanayan bir yarası ve duyarsız da değilim. Vicdan terazisinin ne olduğunu unutanlara sözüm. Arkadaşım, eğer bir yaratıcının varlığına inanıyorsan, inancın gereği onun kulları arasında ayırım yapmayan, adil, mazlumun yanında yer aldığını düşünüyorsan ve eğer bir şekilde gittiğin kurslarda, dershanelerde bir takım usulsüz şeylere tanık oluyor, bilmemne sınavında yine o dershaneler kanalıyla soruların verildiğini müşahade ediyorsan, eğer 350 süper zekanın siyasilerle ya da her ne menem bir toplulukla bağlantısı olduğu doğruysa, burada garibanın, halktan birilerinin çocuğu güç bela kurslara gidip çabalıyor ama birileri yüzünden hakkı yeniyorsa ve sen de bunları görmezden gelip kendi menfaatin için sözcülüğünü yapıp savunuyorsan merak etme, bu dünyada işin rast gider ya da öyle sanarsın ama unutma toprağın altı da var. İlahi adalet burada tecelli etmese de ya da senin sağlığında etmese de ya evlatlarından zürriyetinden çıkar ya da Yaratıcının karşısında hesabını verirsin.
Ne diyor unutma, Karşıma KUL HAKKI ile gelmeyin de nasıl gelirseniz gelin. Kulum hakkını helal etse de ben affetmem ve mutlaka cezasını veririm.

@Tanay Özcan

burada hile falan yok atlamayın hemen en ufak bırseyde cemmat demeyın elınızden bırsey gelmedıgı ıcın anca boyle konusursunuz gorun bakalım gene altından bırsey cıkmayacak kac mılyon ınsana ıftıra atıyorsunuz dıkkat edın konusmalarınıza

sız gene dersınız onlar bızım hakımıza gırmıyorlar mı dıye ama gıren falan yok eger gıren olursa bende hakkımı helal etmıyorum

Boş vakti olan gereksiz insan topluluğu bir video çekmiş ve adını ösym cevaplarını çözdük, sırrı çözüldü demiş. Bu tıpkı Kuran-ı Kerim 'in şifresini çözdük diyen lalloşlar gibi bir saçmalık grubu.

Kız kardeşim bu sınava girdi ve inşallah kardeşim gibi hedefi olan diğer kardeşlerimde istedikleri yerlere girebilirler. Eğer bir kopya var ise ! bukadar gencin hakkını yemeyi göze alacak birileri var ise, Rabbim yüzlerini güldürmesin. Amin.

@MURAT TÜRKMEN

Arkadaşım ya okuduğunu anlamıyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun. Sınavda verilen bir kitapçığın bu sistemde çözülememesi ösym başkanını aklamaz. Bu şifrenin çalıştığı sadece istisna sayılabilecek ( ki herkese özel kitapçık hazırlanmış diyolar 1.7 milyon kitapçıkta bu şifrelemenin çalıştığı kitapçığı bulabilmek bile çok zor ) kadar sayıda kitapçık var diye kanıtlaması gerek.

Tekrar tekrar yazıyorum kusura bakma ama iyice anlamış olduğuna emin olmak istiyorum. Yani şu ki eğer bu şifreleme sisteminin çalıştığı 10 larca ya da 100 lerce kitapçık varsa bu olayın tesadüflük bir olayı kalmaz. Buna ek olarakta şunu ekliyorum doğru şıkkın yeri değişmediği ve diğer şıkların harmanlandığı kitapçıklarda da bu şifreleme sistemi çalışacaktır. Sonra "vay o adayın kitapçığındaki şıklar basına dağıtılanla aynı değil, doğru şık dışındaki şıklar harmanlanmış gördünüz mü" diye piyasaya döküleceksiniz ondan diyorum.

Her adayın adının üzerinde yazıldığı, kişiye özel poşetlenmiş kitapçıkların saçmalığına ya da "kurnazlığına" hiç girmeyeceğim.

@onurf
sen benı kopya cekılmesıne taraftar bırı sanıyorsun galıba. sızın gectıgınız o yallardan bızde gectık. ınan babamın ogluna bıle boyle bırsey yapılsa karsı cıkarım. benım kızdıgım nokta ulkede olan en ufak bır durumda cemaat gene basladı demenız. anlıyorsun degıl mı? benı? bana hala kıtapcık anlatıp durma ASIL SEN BENI ANLAMIYORSUN kardes

haksız elde edilen herşey insana öbür tarafta hesabı sorulacaktır
kopya hırsızlıktır yani

@MURAT TÜRKMEN

Arkadaşım mesajımda 1 tane cemaat kelimesi geçti mi? Gerçekten yazılanları anlamadığından şüphe etmeye başladım. Oysa ne kadar açık yazmıştım mesajımı. En ufak dediğin nokta neredeyse 2 milyon kişinin geleceğini etkiliyor.

Basit bir şekilde neden cemaat gene başladı denmesinin sebebini de anlatayım istersen, bu sefer anlatabileceğime dair ümidim var. Polislik sınavının üzerine KPSS sınavlarının sorularının bazı kişilere servis edildiğinden haberin vardır umarım, Türkiye gerçeklerinden bu kadar uzak değilsindir heralde. Kaç yıllık KPSS sınavında tam puan alan kişi sayısı 10 lu sayılarla ifade edilirken geçen yıl 120 kişi tam puan aldı hatta öyle tesadüfler oldu ki karı koca tam puan yaptı. Heralde yapıcaklar beraber ders çalıştılar diyorsun heralde bu duruma? Keza polis sınavlarında aynı durumlar söz konusu. Daha "kitapçık" falan anlatayım mı senin deyişinle?

Demin meyvelerden ağaçlardan falan bahsetmiştin, sanırım meyve, ağaç anlayışımız baya farklı. Bir de şu an geçmekte olduğum ama senin çoktan geçtiğin yolları daha açık olarak anlatırsan sevinirim.

evet cemaat arapça topluluk anlamına gelir cemaat derken dikkatli olalım biskletforum cemaati :)

@Bir gazete

Bu yöntem de fena değilmiş..

Alıntı:
(link)

@Nimet Çubukçu

Beklenen cevap geldi, dağılalım.. :vroam:

Ve işte bomba haber !!

Sınavdan önceki gün açılan bu konuda bir öğrenci mod-medyan'ın ne olduğunu soruyor, ve birçok öğrenci aynı gün dershanelerinden 'bu konuya çalışın' şeklinde mesaj aldıklarını iddaa ediyorlar..

(link)

• Beğen
Tepkiler: onurf
@MURAT TÜRKMEN

Altından bir şey çıkmayacak değil altından birşey 'çıkartmayacaklar' ve işte böyle de uyutacaklar sizi&bizi. Neyse bakış açılarımız ve olayı anlama kapasitelerimiz inanılmaz farklı zaten hiç tanımadığınız bir insana(sizden küçükte olsa) 'kardeş' diye hitap etme düzeyine sahipsiniz. Bir bisiklet forumunda oldğumuzu hatırlatarak konuyu daha fazla uzatmayacağım. Siz savunmanıza -aslında derin uykunuza- devam edin.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
ösym başkanı olarak onca kameranın önüne çıkıp kem küm edersen işin sıvama kısmına geçmişsin demektir.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
@MURAT TÜRKMEN

Aslında burada hiç kimse cemaate bağlı milyonlarca insanı suçlamıyor.

Geçenlerde bir belgesel izlemiştim. Orada kullanılan bir örnek çok hoşuma gitmişti. Çeşitli nedenlerde insanlar bir topluluk "cemaat" oluşturur. Bu dini, ekonomik, yada stratejik olabilir. Ama hepsinin ortak noktası en tepesinde bir yöneticinin olması. Bu topluluğu bir üçkene benzetirsek en tepesinde tek bir nokta vardır "en yetkili kişi". Onun altında kıdemli yardımcılar, onların altında sayıca daha fazla olan yardımcılar, onların altında kıdemli üyeler, eski üyeler, ve en altta binlerin hatta milyonların bulunduğu yeni üyeler. İyi, kötü niyetli farketmez büyün oluşumlar bu şekildedir.

Şimdi bu üçkenin bir yönü var, bir hedefi vardır. Üçkenin nereye baktığını en iyi bilen kişi doğal olarak en tepeki kişi ve/veya hemen onun altındaki kişilerdir. Altındaki insanlar ise genelde onları takip eder. O üçkenin hedefi belki de yanlıştır. En tepesindeki belki de kötü niyetlidir. En alttakiler bütün iyi niyetinle, Allah rızası için çalışıp çabalarlar ama tepedekilerin ne düşündüğünü, nereye gittiklerini göremezler. Bu çok normaldir.

Bilmem anlatabildim mi? Eğer bir oluşumda şaibe var ise suçlu genelde kıdemliler oluyor, en alttaki milyonlar değil..

Neyse konumuza dönersek, bu olayın altından bişey çıkacak mı? Evet çıkmayacak. İşte burada çok haklısın. Çıkması için deşilmesi gerekiyor çünkü.

Ben bu olayın burada kapanmayacağını düşünüyorum, en azından kapanmamalı. Birkaç tane özel dershane sınavdan önceki gün öğrencilerine mesaj yollamış; 'Sınavdan önceki son ipuçları için sitemize bakabilirsiniz' gibi.. Ve sitelerinde de açık açık mod-medyan konusuna göz atabilirsiniz şeklinde uyarı da bulunmuşlar. Aşağıda ki haberi Abbas Güçlü'ye bildiren bizzat tanıdığımdır:

(link)

Kpss soruları,polis sınavı soruları ve daha bilmediğimiz bir çok sınavda sorular cemaate servis edildi.Büyük İhtimalle bu sınavda da.Sanki ilk kez oluyormuş gibi hala savunanlar var.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri