Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 takvim

Fırat Dizman

Forum Bağımlısı
Tepki
987
Bisiklet
Cube
evet hepiniz sandınız ki ocak ayının sonu oldu hala birşey yok,geçtiğimiz günlerde bir kurul başkanları toplantısı oldu.daha yeni taslak program belli olmuş
daha bu kesinleşek:) sonrada on defa değişecek:p 2012 olimpiyatlarına gidecek sporculardan behsediliyor,şakamı bu daha yıllık program yok ne 2012 16sı 20 si . olmaz.siz yıllık planlama yapmadan hasbel kader bir programla olmaz yılda 1 kamp ne yazayımki sabaha kadar yazılır.m23calışkan arkadaşımız daha önce seninle konuştuk ama bir ses çıkmadı senden halen bekliyorum ,işin çözümü konuştuğumuz o konuda varsa bir imkan ve gücün tam zamanı yoksa buradan çok yazar çizeriz.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
@Soner Sarihan

eğer böyle birşey düşünerek yaptılarsa saygı duyacağım:) ama haberleri varmı acaba belkide onlar 2011 olarak bilmesinler:(

Yarışma Adı Yarışma Tarihi Yarışma Yeri
2. Antalya ITU Triatlon Avrupa Kupası 02-03 Nisan 2011 ANTALYA
Kütahya Duatlonu 23-24 Nisan 2011 KÜTAHYA
Sivas Duatlonu 14-15 Mayıs SİVAS
Brno ETU Junior Triatlon Avrupa Kupası 20-21 Mayıs 2011 ÇEK CUMHURİYETİ
Brasschaat ITU Triatlon Premium Avrupa Kupası 28-29 Mayıs 2011 BELÇİKA
Yalova Triatlonu 17-18 Haziran YALOVA
Pontevedra ETU Triatlon Avrupa Şampiyonası 24-25 Haziran İSPANYA
Tatvan Triatlonu 2-3 Temmuz BİTLİS / TATVAN
Holten ITU Triatlon Premium Avrupa Kupası 08-09 Temmuz 2011 HOLLANDA
Karasu Triatlonu 09-10 Temmuz Karasu / SAKARYA
Hazar Şenlikleri Triatlon Yarışları Temmuz ELAZIĞ
Varna ETU Triatlon Junior Avrupa Kupası 23-24 Temmuz 2011 BULGARİSTAN
Cenevre ITU Triatlon Avrupa Kupası 23-24 Temmuz 2011 İSVİÇRE
Eğirdir Triatlonu 31 Tem.-01 Ağust. Eğirdir / ISPARTA
Tiszaujvaros ITU Triatlon Dünya Kupası 13-14 Ağustos 2011 MACARİSTAN
23 Yaş Altı Gençler Avrupa Şampiyonası ve Kupası 26-27 Ağustos 2011 POLONYA
Novi Sad ITU Triatlon Avrupa Kupası 03-04 Eylül 2011 SIRBİSTAN
Balkan Şampiyonası Muhtelif Muhtelif
Kuşadası Triatlonu (Türkiye Şampiyonası Final) Ekim Kuşadası/AYDIN
Türkiye Üniversiteler Triatlon Şampiyonası Muhtelif Muhtelif
Alanya ITU Triatlon Premium Avrupa Kupası Finali 01-02 Kasım 2011 Alanya / ANTALYA

yukarıdaki yarış takviminde ulusal yapılacak veya gidilecek 5 yarış var 1 uluslarası alanya 6,antalyayı saymıyorum çünkü o kapalı yarış,bir tane genç 1 de büyük yurt dışı gidilebilir.gerisi çok zor.bilmeyenler programı kalabalık sanmasın hatta bunların hepsi bile yapılsa kolay değil.ayrıca bizde yöneticiler ağustos ve eylül ayında tatil yaptığı için yarış konmaz,Türkiye final yarışına bakarsanız tarih verememişler.inanılır gibi değil ,en büyük gelişme yarışla olur ,yarış varsa siz motive ile antrenman yaparsınız,yarıştaki rekabette sizi gelişmeye ve ileriye zorlar,ama bizde en kolay iki ayda ağustos ve eylülde yarış yapılmıyor,tabi bu arada şuda var bir neden varki
eğer burada yazarsam ülkedeki durum açısından doğru olmayacak ve yanlış yerlere çekilecektir.sporu başka bir duruma alet olmaması için bende kalsın,özelden isteyen belirli kişilerle paylaşabilirim:rolleyes:

yıllardan beri söylediğim ama dikkat edilmeyen hususlarda mevcut,sanki çok yoğun bir yarış programı varda yer bulamıyoruz koymaya,illa bir bayram veya sınavla çakıştıracaklar.örneğin 23 nisan bayram 24 nisan ales sınavı,daha önce eski adı öss,vs başka sınavların tam üzerine çaktılar.nasıl başarılıyor bu işleri anlamak mümkün değil.

başka bir talihsizlikte 2-3 nisanda antalyada yapılacak olan sadece ulusal takımlara açık olan bir yarışın 2. ye tekrar ülkemize alınması,talihsizlik derken geçen yıl sonuçlarına bakarsanız nedenini anlarsınız,kaldı ki böyle bir kupanın önünde hiç bir yarış koşmadan yarışa gidilecek olması.kıştan ,hazırlık sezonundan böyle bir yarışa gitmek,buyrun bu işi planlıyanlar kimler siz düşünün ,çünkü ben tahmin edemiyorum.

@mcaliskan23

sanıyorum taslak olması gerek ,gerçi bazı düşüncelerimi fed yazdım.

yaris sayisi cok az ne yazik ki. yalova ve karasu disinda gidilebilecek yaris yok benim icin..

@levo_redkid

karasu zaten yarış değil onu sayma bence ama eğirdir yarışını atlama ,çok kalite benim için ,yarışmak için kurulmuş,ama zor parkur.

sprint olursa gelirim ama bir hafta sonra Londra'da olimpik koşacağım, iki hafta üstüste uzun mesafe koşamam... Benim şansıma böyle cuk diye oturdu, belki ertelenirse veya erkene alınırsa süper olur..

• Beğen
Tepkiler: Agamemnon
@levo_redkid

sprintir levent merak etme sen olimpik eğirdir ile alanya dışında yok.

programda olmamasına rağmen ,toplantılarda hep istanbul triatlonundan bahsediliyormuş,yer olarak ta caddebostan konu geçiyorsmuş,tüm dileğimiz,yasaklanan riva triatlonundan sonra istanbulda bir aktivite olması

Ta geçen sene de çok uğraştık bu konuda ama olmadı. Bakalım bu sene neler olacak, destek var gibi...

2-3 nisanda antalyada sessiz sedasız uluslararası triatlon müsabakası yapıldı.tarih ve yer durumu ile yapılması ayrı bir durum.esas olan daha elit düzeyde sporcumuz yokken ve nasıl bir kış ,hazırlık programı geçirildiği bilinmeden ,sporcular kurtlar sofrasına atıldı.şimdide burada seçilemeyn ve programda yer almayan toplam 5 gün gelişim kampı ve seçme adı altında 18-22 nisanda antalyada bir çalışma var ,20 nisanda yapılacak olan seçmede kendi imkanları ile lisanslı triatletlere açık bilgilerinize....

2011 federayon takviminin son hali

Yarışma Adı Yarışma Tarihi Yarışma Yeri
Sivas Duatlonu (Türkiye Şampiyonası) 28-29 Mayıs 2011 SİVAS
Konya Bayrak Takım Triatlonu 4 -5 Haziran 2011 Konya
Yalova Triatlonu 17-18 Haziran YALOVA
Tatvan Triatlonu 2-3 Temmuz BİTLİS / TATVAN
Karasu Triatlonu 09-10 Temmuz Karasu / SAKARYA
Hazar Şenlikleri Triatlon Yarışları Temmuz ELAZIĞ
I. İstanbul Triatlonu 23-24 Temmuz 2011 İSTANBUL
Eğirdir Triatlonu 31 Tem.-01 Ağust. Eğirdir / ISPARTA
Kuşadası Triatlonu (Türkiye Şampiyonası Final) Ekim Kuşadası/AYDIN
Türkiye Üniversiteler Triatlon Şampiyonası Muhtelif Muhtelif

@Fırat Dizman

temmuz'da üç olimpik yarış üst üste.. bugünden eminim ki bunlardan biri ya yapilamayacak ya da ertelenecek..

@levo_redkid

hangi 3 olimpik yarış sadece eğirdir olimpik başka?

Geri